What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

presa

_Ina_

Active member
Veteran
1 еurо=1.95583leva today:)this is the usual prize- about1.95levaToo much hyenas both sides,i know ours very well!"Euro"'is the only thing on their mind. And since we are in EU there is many funny names starting with "euro"-"euro this,euro that"like "euro sausages" for example haha It looks ridiculous sometimes:)
About facebook: for now it works good for our protests here,our politics still hate it:) I guess their American friends will teach them soon how to use it this way but for now they just dont know what to do:)30 000 people say they will come,30 000(even more)are out so i guess they have real profiles. for now...I wont give our mafiosi ideas posting this way of using:)
 

FiltruFRATE

Member
Aveți voi mai mult noroc? Caut o știre mai veche cu decizia unui judecător de a achita doi puști prinși cu iarbă. Motivația era destul de interesantă: „o plantă cu întrebuințări industriale / foarte comună etc.”
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Suna a dat in gat. Informatiile din articol sunt oricum foarte putine, asa ca nu stim daca e vorba de o cultura pe rod (autos) sau erau doar plante in veg.

Din moment ce el recolta de zor in luna Iulie, trag concluzia ca e vorba de autos. Cum astea nu cresc prea mari incat sa fie usor vizibile, mai mult ca sigur ca au mers la pont.

Da ia stati asa ... 40kg/300 plante = 133.33g/planta (daca matematica mea nu imi joaca feste). Nu-i cam mult pt niste autos ? WTF ???

Sa mai ma chinui sa inmultesc 40kg cu pretul 'per gram' ? :thinking:
 

eska

Member
ma indoiesc ca au facut politistii trim acolo pe camp sa le cantareasca.
cred ca le-au cantarit smulse direct, cu tot cu pamant. cica asa se practica...
ma intreb daca a plecat vreunu cu o cola in buzunar :D
 

eska

Member
Anunţ în Cluj: Om de afaceri, "caut studentă în vacanţă ca însoţitoare". (realitatea net ... nu inteleg de ce mai intru pe acest site........ astept sugestii!)

Ce credeti domnilor? Oare o sa vina cu lesa sau cu prezervative? Animal de companie... ma cam insel.

Prostituția benevolă

Deși pare a se reduce la un schimb între prestarea unui serviciu sexual și o plată corespunzătoare, prostituția este astăzi condamnată din mai multe perspective. Ea este considerată un rău pentru că:
- Reflectă relațiile paternaliste dintr-o societate în care rolul femeii rămâne unul legat de satisfacerea "nevoilor” masculine.
- Apare ca posibilitate a unor câștiguri într-un mediu în care supraviețuirea economică este dramatică cu precădere pentru femei (rata de sărăcie printre femei este considerabil mai mare decât printre bărbați).
- Continuă și întărește aservirea și degradarea femeilor.

Primele două argumente pun în evidenă faptul că prostituția este o consecință a unor valori care fundamentează viața socială în forma în care ea funcționează astăzi: în familie, în munca din afara casei sau în instituțiile politice (Shrage L., 1997:335). Eliminarea discriminării femeii ar fi pasul hotărâtor în asanarea acestei realități considerate ca o aberație socială (Ibid).
Alți autori (de exemplu, Primoratz Igor, 1997: 339-358) văd în prostituție o expresie a libertății persoanei de a-și hotărâ singură felul în care își trăiește viața. Atâta vreme cât un stil de viață nu produce un rău social, el nici nu ar trebui sancționat.
Legislațiile care condamnă prostituția nu certifică nici una din aceste poziții, nici nu recunosc că prostituția este o consecință a unui rău social mai profund, nici nu văd în această formă de a câștiga bani o "meserie” acceptabilă social. Legislația României este un asemenea caz. Prin articolul 328 din Codul Penal, prostituția este pedepsită cu închisoare de la trei luni la trei ani.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Libertatea presei

Libertatea presei

fjsc.jpg
 

mrjack

New member
ce libertate ?

ce libertate ?


Desi e vb de un post despre presa ,o sa ma leg putin de libertate si o sa spun asa .....
Democratia e o curva mai mare decat orice alt sistem,in alte sisteme (comunism ,fascism etc...) se incearca un control strict al populatiei dar populatia stie asta ;) .... in democratie vorbim despre libertate atunci cand de fapt acceptam o gramada de incalcari ale acestea (vezi legea ascultarii si inregistrarii telefoanelor ,pastrarea acelor convorbiri 6 luni ) asta se face cica pentru protectia societatii de teroristi and shit dar se gandeste cineva ca se deschide o portita catre abuzuri.
As putea trece maai departe si as putea spune ca pe vremea lu ceasca ti se oprea curentu si apa ca sa faca tara economie si sa nu depinda de alte surse decat cele interne , in democratie iti stingi tot prin casa ca e bn pentru planeta (vezi earth hour) faci economie nu pentru ca cineva tea fortat ci pentru ca cineva te-a convins , in esenta e tot un fel de control si asta (manipularea are multe fatete)......
Cum adica legea sigurantei nationale daca o iau la padure si ma supar si incep sa fac afirmatii de genu v-as arunca pe toti in aer si asa mai departe e ok sa fiu ascultat chiar daca eu nu vb serios si mai mult decat atat nu prea am mijloacele sa fac ce zic ?
La baza legilor ar trebui sa stea principiul make no harm to others and you ... so ... de ce cacat o planta care nu iti face nimic rau ba chiar bun pe alocuri e interzisa si df problema nu ar fi cu interzicerea dar de ce nu e tolerata adica un delaras care a ajuns la puscarie printre hoti ,criminali .... etc ... iese de acolo reeducat :)) o gluma ... deci unde p.... mea e libertatea aia de care se tot vb in general ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca ne gandim la cel mai basic nivel, libertate e cand faci ce vrei.. si nu te obliga nimeni sa o faci la telefon. intre 2 oameni liberi poate exista libertate, intre un om liber si unul educat de societate sa stea intr-o cusca nu se poate. morala e cautati oameni liberi, si nu dresati.
 

eska

Member
auzi titlu: GEST INCREDIBIL: Un sucevean a intrat în Poliţia de Frontieră Siret fumând marijuana (tot realitatea ........creca trec pe antene !)


pe site-ul de baza, scrie ca a fost observat si prins, nu ca a intrat fizic in cladirea in care se afla birourile pulitiei de frontiera Siret. Dar sa fiti atenti la firul povestii cu vandam si violenta maxima :))



si musca din varfu cacatului:

Sursa citată a precizat că substanţa respectivă va fi supusă unor expertize de specialitate, pentru a se stabili cu exactitate natura şi provenienţa acesteia, iar bărbatul este cercetat pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Cercetările în acest caz sunt continuate de autorităţile competente în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, a spus Poroch Seriţan.

dati-mi voie sa trag o basina.
 

Latest posts

Latest posts

Top