What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Outdoor 2013

Iva

Member
Ne pred leti, to je bil lani problem, da so se te gosenice naselile v stebla rož :S
Baje paradižnikova brozga pomaga kot preventiva, za zdravljenje pa uporabi
nekaj kaj vsebuje Bacillus Thuringiensis. Torej greš v trgovino s škropivi al kaj podobnega
pa vprašaš kateri preparati vsebujejo to....
Drgač pa lepe rožce, vsi po vrsti, vsaka vam čast :D Zdaj še molite za lepo jesen brez
trajajočih deževnih dni ter sončno vreme :)
@Iva Kolk Mandal maš ti, samo eno?

Dve ženski sta prišli ven Mandala#1, samo eno sem trade-ala za Autoxtreme od Dutch Passion, je mel en kolega odveč. Zakaj sprašuješ...nisem konkurentna tvoji pijanti, razen če je dobila noge :/
 

timoslav

Member
Sprašujem, ker sem mislil, da je to ena in ista :p
Nisem bil na špoti že več kot en mesec, upam da še niso pobegnile :S
 

SetHeh

Member
Kako se vam odvija letošnja sezona? Zgleda obetavno ali klavrno?

Pri mojih rožah se pozna, ker sem malo predolgo odlašal (zaradi mraza) s presajanjem iz majhnih lončkov v velike posode. Niso tako velike kot bi lahko bile, še posebej Auto Mazarja, ki izgledata kot dva zelena sladoleda na palčki. :D
 

Iva

Member
@SetHeh

Sezona zaenkrat zgleda obetavna, toda smo zgolj na pol poti. Razlika med prvo rundo rož, ki sem jih dala ven 15. maja in drugo rundo čez 4 tedne, je več kot očitna. Zmrzal je naredila škodo, toda vseeno se je splačalo dati ven že v mesecu maju.

Ta vikend grem na plac in naredim update. Prvič bom pognojila približno 1 majhno pest guana na rastlino.
Spodaj prilagam Frisian dew pred in po treningu LST :D Ena izmed glavnih vej se mi je zlomila, toda v roku 10 dni bo rastlina še močnejša. Neka ponesrečena varianta supercroping-a:biggrin:

 

Iva

Member
Update:

V 14 dneh so rože zaradi vročine in pomanjkanja vode malce zaostale v rasti v višino, so pa naredile nekaj na razvejanosti. Prvič sem jih pognojila z briketi Guanakalong batGuano, približno
eno pest na rastlino. Večino rož sem včeraj tudi lst-trenirala, mislim da zadnji trening glede na to da smo na koncu julija. Eno pest briketov dobijo čez 1 mesec približno 20.8 potem pa je to to s strani gnojenja,kajti manj je več.
Zanima me, če je kdo že poizkusil pri outdooru kombinacijo trdih(guano briketi) in tekočih(Biobizz BioBloom) gnojil za boljši izkoristek?

No pa gremo na slike:

Ams


Mandala#1


Shaman

 

Iva

Member
Autoxtreme
Ta je začel počasi delati na batih,zato sem ga pravočasno podprla, torej oporna palica na sredini ob steblu, potem pa vezava vseh stranskih vej ob osnovno steblo. Ta je bil pognojen z briketi prvič in zadnjič.



Na drugem placu se moram opravičiti za slabe slike, kajti prehitela me je noč in morala sem uporabiti bliskavico.:clock watch:

SV99 klon Levo / Blueberry desno


SV99 hole
 

Iva

Member
SV99 bag


Chronic


Blueberry x Chronic na levi, njegov klon na desni


Ta teden upam na dež, kajti dala sem samo 4litre deževnice na rastlino kar je veliko premalo. Kje ste vsi ostali z update-i:dance013:
 

Zefy

Member
exotica :)

SAM_0966 - Kopija.jpg SAM_0967 - Kopija.jpg SAM_0968 - Kopija.jpg
 

Cereus

Active member
Iva, uzela nas magla...:laughing:

Lepe rožce ni kej. Tista v vreči SV99 se mi dopade:biggrin:

Mal spominov na predlanskoletno Mandalco


letos je bolj švoh vse skup. En plac pedenam, jutri poslikam pa nalovdam gor.

Drug plac z AF sortami pa upam da rata, je že prot koncu
Magic dragon

 

Koondense

Well-known member
Veteran
Kako se vam odvija letošnja sezona? Zgleda obetavno ali klavrno?

Zaenkrat izjemno dobro.
Bilo je nekaj malenkostnih težav s polži in gosenicami a so si rastline zelo dobro opomogle in trenutno nimam nobenih pripomb.

Imam skupaj 11 AF, nekaj od Dutch Passiona ter od Flash seeds in Short Stuff.
Teli super autoflowerji so nori, vsi preko 2m višine, ruderalis X haze(x cheese) - F1.

Flash seeds - Chaze
 

WEED4ALL

Member
Koodense ti maš tut na AFN-ju grow report če se ne motim ? :)
Drgač mam pa tut jst letos enga super af-ja



Pa še neki od DP-ja malo za konkurenco ivi, čeprav je njen AutoXtreme malo večji :)


Se opravičujem za slabe slike ;)
 

SetHeh

Member
Hudo, dekleta & fantje! Jaz sem včeraj posekal enega Šamana, ki je bil na žalost moški. Typhoon mi je tudi že res lepo začel cveteti, Auto Mazarja pa že počasi končujeta; še kakšen teden in bom imel prvo letošnjo žetev. :)

@Zefy, huda sativa! :p
 

Cereus

Active member
@Koondense, auau super je ta Chaze. Kdaj si pa dal tega Chazeja kalit? Kdaj je romal v naravo? Drug let ziher pade vsaj eden autoHaze.
 

Koondense

Well-known member
Veteran
@Cereus, imam Chaze in SuperCali haze, ki je v bistvu neka landrace Kolumbijska sativa X KC haze special X ruderalis base, si lahko pogledaš na sidfajnderju detajle, ce hočes kaj več informacij pa na afn.

Tale Chaze na sliki je sativa fenotip, zelo lepa rastlina, kaljeni sta bili drugi teden v maju, zunaj sta od začetka junija, torej sta sedaj 11 tednov od vzklitja.

Imam praktično idealne pogoje zanje, a solidno uspevajo tudi v severnejših državah(uk, polska..) vendar se ne morejo primerjat z mojimi:)

Če jih misliš imeti OD, jih daj kalit v dovolj velik lonec(vsaj 3l za 4 tedne indoor), potrebujejo vsaj 20l zemlje za približno optimalen razvoj.
Moje imajo 45l luknje in uživajo v njih.

@Zefy, lepotica! Kaj za ena sorta je, mogoče thai auto?
 

Zefy

Member
@Koondense

To je first sativa križanec, ni auto je pa občutljiva na svetlobo in bi normalno morala začet cvest v začetku julija, vendar je zaradi stresa (majsko oblačno vreme, premajhni lončki,...) začela cvest predčasno nato napol revegala nato začela dalje cvest.
Ni bilo sreče z njo kar tudi potrjuje današnja smrt :cry: (ne bom šel v podrobnosti)

Ta chaze in sch pa sta pravi lepotici :)

Še nekaj od mene

mix platz

mix720.jpg

henke's lolland720.jpg

danish indica720.jpg


slike so izpred tedna dni, včeraj sem jih obiskal in se dobro držijo kljub suši :)
 
Evo da se še jaz malo javim :)



Vonjave se že čutijo, zelo "stinky ostre", kljub temu da je v začetni fazi cvetenja. Me pa preseneča, da se na teh indikah pase dosti muh teh "govnark", očitno jih ta vonj privabi, kateri je zelo grobo oster močan.

Kar se tiče žetev so že prejšnji mesec padli lr#2 ke Te so mi cool za puhat, k mi niso premočne, imajo tak frutykast sladak vonj okus po citrusih in so mi glih cool za v družbo ali pa pred kaki filem, da nisi čisto podebiljen/zabetoniran.

Letos so mi tudi full pokradli, bi lahko rekel največ. 5-AKjev, 10-lr#2, 7-suddenflowerjev.
Tako da mi rastejo zunaj amo še neke satrive (mislim da jih je 4), niti ne vem od kjed ta semena, samo ne zgledajo obetavne. Oziroma imam občutek, da bodo zacvetele zelo pozno. Nekaj suddenflowerjev katerih mi še niso ukradli (te so v polnem cvetenju) mislim da jih je okoli 5. Potem pa še 2 AKja katera sta na vrtu in sta najboljobetavna. (Eden me je že prerastel, drugi je malo manjši slika zgoraj). In za zaključek še 6 A.M.S.-jevih zadevic. :D

Tako da upam, da se ne bo kdo spravil krasti z vrta... Kar me za letos ne preseneča. Kradejo k srake.

Upam da je pri vas ostalih borcih, slika kaj bolj pozitivna :)
 
Top