What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Semmost ja Tämmöst

kooljay

Member
Joskus muinoin oli sama ongelma kun sirsmokealotilla, veikkaisin että sulla on beissi ladattuna yöpöydällä aamua varten.. no mulla ainakin oli :)
Ongelmahan tuppaa olemaan siinä että kypärä pitää sitä pilvessä hillumista normi tilana ja oot selvinpäin enemmän sekasin kun paukuissa, dr.kooljay suositteleekin x määrää selviä päiviä ja sen jälkeen päivittäistä imailua yhdet panokset iltaisin eikä toleranssiongelmia enää ilmene.

Itellä ainakin toiminut jo useamman vuoden, mutta kuten bt jo sanoi alkuaikojen huuma on once in a lifetime jutska ja tapauskohtaista.
Ite kyllä saan noi huutonaurut aikaseksi lähes päivittäin..
 
U

unthing

vaikee sanoo, tuntuu tuon löytävän aina uudelleen..ehkä semmoset "smoke weed everyday"-päivät on takanapäin ja luonnostaan tulee pidettyä taukoja.
 

henki

Active member
Kyllä pienikin säännöstely jeesaa tolejen pudotuksessa. Itsellä ainakin talvella tuli töiden takia polteltua vähemmän. sen jälkeen huomas selkeesti kun se määrä mikä paloi päivässä palaa nyt viikossa ihan luonnostaan ja olotkin on miellyttävämmät. Asioiden tärkeysjärjestyski on kokenut merkittäviä käänteitä arkielämässä.
 

k-grower

Member
joo päivittäinen pajauttelu ei oikein sovi työelämään, harva ammatti johon se ei vaikuta mitenkään, mutta kyllä niitäkin on - harmillisesti ne on monesti jotain hanttihommia kuten puutarhurointi.
täs työttämänä ollu reilun vuoden kohta kaksi ja olen nauttinut vapaa ajasta, mun mielestä se on nykyisin sillai että sitä joko omistaa elämänsä työlle tai sit ei ole töissä, itseä ei kiinnosta olla orjana tässä pyramidihuijaus mailman taloudessakaan joten päivittäinen polttelu ei välttämättä ole niin huono vaihtoehto.
 

SirSmokeAlot3

New member
En mä nyt heti aamusta pajauttele :) illalla yleensä pari paukkua tullu otettuu nyt vähä normaalia useemmin, oisko jotain kuukauden verran mut on välissä ollut parikin päivää ihan ilmanki. Voiskohan lajikkeesta johtua kans sit en tiiä.. AK48 kans ei ollu tota ongelmaa jokunen kesä sit, se kyl repäs kuulan jumii joka päivä ku pajauteltiin ihan täysillä testimielessä et tuleeko mitää oireita ku lopettaa yhtä äkkiä pajauttelemisen :) itelle ei ainakaa tullu mitää et oisin huomannu.

Oon ihan normaali tehdas töissä sahalla 8 tuntia päivässä enkä oo huomannu mitää esteitä vaikka pajauttaisin heti töitten jälkeenki ja vaikka iltaan asti, aamulla taas selvii töihin normaalisti eikä ahista, masenna yms, oikeestaa on parantanu mieltä eikä oo enää nii allapäi mieli. Unen laatuunki on tullu isoja positiivisia muutoksia. Vois kyl kokeilla viikon ainaki ilman ja sit taas kopasta pajauttaa :blowbubbles:

Hyvää kesää kaikille :huggg:
 

hamppuu

Member
Provinkki.
Kasvattakaa vähintään kolmea eri lajiketta kerralla, mieluiten viiittä...
Älkää hiisatko samaa lajiketta peräkkäin, vaan vaihdelkaaa...
Sitten ku menee maku lajikkeisiiin ,niin alkakaa miksailla lajikkeita keskenään----> näin syntyy erinlainen pilvi.. (kannabinoidikoktaili a.k.a mixit on mielestäni ne parhaat)
:tiphat:

Ite oon 1-2 hittiä poltellut iltaisin jo vaikka kuinka pitkäään... silti 0.1 toimii aina yhtä hyvin :)
Lajikkeiden vaihtelu + polttelun vähyys mahdollistaa sen ettei tolet nouse , ja sen että mielenkiinto pysyy poltteluun.
 

Piel

Active member
Veteran
Tää on toiminut mullekin.

Provinkki.
Kasvattakaa vähintään kolmea eri lajiketta kerralla, mieluiten viiittä...
Älkää hiisatko samaa lajiketta peräkkäin, vaan vaihdelkaaa...
Sitten ku menee maku lajikkeisiiin ,niin alkakaa miksailla lajikkeita keskenään----> näin syntyy erinlainen pilvi.. (kannabinoidikoktaili a.k.a mixit on mielestäni ne parhaat)
:tiphat:

Ite oon 1-2 hittiä poltellut iltaisin jo vaikka kuinka pitkäään... silti 0.1 toimii aina yhtä hyvin :)
Lajikkeiden vaihtelu + polttelun vähyys mahdollistaa sen ettei tolet nouse , ja sen että mielenkiinto pysyy poltteluun.
 

henki

Active member
Kyllä itse olen sitä mieltä että jos oikeen reilusti losauttaa ennen nukkumaan menoa ja luonnollisesti sen koko illan nii kyl sen aamulla huomaa pöhnänä. Herätys on myös vaikeampi tosin itselläni on muutenkin rajuja ongelmia aamuisin. En väitä sen vaikuttavan juurikaan työntekoon monta vuottahan tässä on näi menty. Mutta muistan vuosi pari sitten tuli ehkä kokemattomuuttani muffinssien kanssa syötyä vähän liikaa ja poltettua päälle aamu ja seuraava työpäivä olivat kyllä myrkkyä.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Pitäähän se ammattimies olla, kun seiniä eristää :)
Tossa ois varmasti mielenkiintoinen tarina taustalla. Kiire on tullu tai jotain, tokkopa kukaan viitii tommosta vaivaa nähdä ja jättää sitte sadon korjaamatta.
 
V

vuuduu

Ehkä vaan hommat riittänyt noi kaikki jäänyt vain taakse. Niin se taitaa mennä suuren maailman malliin.


Jatkoa tuolle paskanjauhannalle kuva langasta..

kyllä niistä ogeista varmasti tykkejä kasveja tulee. Mut mitä ne sit pitää sisällään on eri juttu. Tuntuu myös tuo hajonta olevan aikamoinen fenojen kanssa. Mut joo jokaiselle jotakin. Ite diggasin vidusti peyote purplesta joka on bubba kush selfattu ja menty sativaiseen suuntaan. Me liked! Oli vaan hidasta vegessä ja tuotto oli head stashiä.

Välibiisinä hiukan Eekkiä :
Talking about the business : http://www.youtube.com/watch?v=R5JRh08zgMo
Ei taida toimia musalinkitykset enää?? What say Buad the only RUDE BOY! Viddu toimipa tsori

Kuulostaa erittäin hyvältä Scai! Itse olen sativan rakastaja. Olen sun kasveja nähny tuolla Acen puolella ainakin. Vegetätkö ulkona ja siirrät sitten sisään kukuun? Jos siemeniä teet pidä mut mielessä ;)
Noi espanjan poikien tuotokset on kyllä ihan parhaimpia mitä nykyajan lafkoista tulee.

Ei kai sormet peppuun ja muna suuhun! Se on maanantai se!
 
S

scai

Tanks vuuduu.
Siemeniä pitäs nyt tulla Blue Satellitesta ja Choco Chibasta. Chiba on 100 % sativa.
Sit ehkä jotain muutakin.
Kasvihuoneet kesällä on ihan mahtava juttu, kasvit tykkää niin tajuttomasti.
Sit ne menee sisälle jatkaan olojaan.
Jotain varmaan alkaa sit kukintaan kun tästä yöt vielä lyhenee ulkonakin. Muttei ne ihan loppuun kerkee, jonkun verran voi syksy,,llä lämmitellä toista huonetta, mut sit koko poppoo sisälle.
Muutama iso Zamaldelica tulee oleen, istutin ne maahan ja ne alkaa oleen 150 cm, miten lie noi sit kukitetaan, ni sitä ei tiedä pirukaan...
On muutes Peyöte Purplee tulossa postissa ja Taskentia ;)
Ei ole hamppu ihan turha kasvi, jotain -15 kestää iso kasvi öisin ulkosalla syksyllä, eikä ole moksiskaan...
 

hamppuu

Member
Pitää muistaa sekin että jenkeissä ne parhaat (eniten hypetetyt) og:t on "clone-only"... Joku on siis istuttannut satoja siemeniä ja sieltä valinnu parhaan fenon.
Kun siemenistä kasvattaa niin ei oikeen tiedä minkälaista fenoa tulee vastaan.

Sama tapahtu cannabis-scenessä kuin rapscenessä, eli kaupalliseks on menny touhu.
Turha tukea niitä jotka pyytäää satoja euroja siiduista... (tai turha tukea niitä artisteja joilla ei ole sanomaa:D)
Espanjalaiset on kyl kovia breedaa!!! Tukekaaa niitä mielummin kuin noita hollantilaisia.
-winkwink- Sweet seeeds -winkwink- HALPAA JA HYVÄÄ! :)

On paras itse kokeilla ja todeta.. Jos joku sanoo netissä yhden lajikkeen olevan paskaa ja tehotonta niiin en usko , kunnes vasta itse olen kokeillut.
Niin paljon on kasvattajasta kiinni minkälaista lopputuotteesta tulee!

Suuri haaveeni on tehdä oma lajike... Lajike jonka breedaamiseen menee vähintään se 4 vuotta. ;)
Risteyttäää sativoita ja indikoita keskenään, yrittäen luoda jotain uutta ja uniikkia.
Näin tulee saamaaan mitä itse haluaaa... eikä tarvi tukea rahan-ahneita siidupankkeja jotka tuottavat epävakaita lajikkeita.

Mistä sä scai tuota girlscoutcookiesta hommasit?
Toikin on vähä niinku arpapeliä mikä feno sulle tuleee....
(Onko suomeeen vielä eksynyt tuota forum-cuttia ? )

ps.. ajatella että ennen mä fiilistelin soman lajikkeita.. Mut sit tuli tutkittua hieman soman siidubisnestä ja ja... ei voi sanoa muuta kuin OLEN PETTYNYT.
Soma on vaan bisness mies siinä missä arjankin.. PERKELE! :laughing:
NO RESPECT!!!!
Ja pitäis maksaaaa sata euroa 10:stä regusta.. hmmm
 
S

scai

Kyl vähän on itselläkin hinnoissa sellainen haamukatto, jota en ylitä.Aikani tutkittuani siiduja, neuvoisin ostamaan Icmagista.Aika edullisella hinnalla pääsee käsiksi maaailman parhaisiin varsinkin os tietää mitä haluaa.

Kyllä tietty kasvattaja tekee ison eron, miten tuottoa tulee.Mutta on se niinkin, että jos vieressä kasvaa 3 euron siidu niinkuin hullukaali ja 20 siidu kituu vieressä, ni ei se kaikki ole kasvattajasta kiinni?

Noista siemenistä vois sen sanoa, että riippuu fenovaihtelu vähän siitäkin mikä sukupolvi se on siementä.Aika harva briidaaja saa siemenet pysymään tasaisena vuosi vuoden jälkeen.Siinä se taito punnitaan eikä siinä, että osasi risteyttää kaks kasvia.Vaatii melkoista suunnittelua eteenpäin se.
Itse tykkään että pääsen valikoimaan fenoista.

Juu, GSC on arpapeliä, mutta katsotaan ny mitä siitä tulee.Mikähän se firma ny oli, hetko, muistelen et joku kanadalainen.Se tais olla ainoa jolla oli myynnissä.
Bud De..pot?
Laitan sen tähän kun löydän, netti ei meinaa oikein pelata, tiedä mikä siin vikana...
 
V

vuuduu

Joo itellä kans emot kasvarissa tällä hetkellä. Mutta täynnä ötököitä joten jäävät sille tielleen kuhan pistot juurtuu.

Laitoin itsekkin blue satellitea tulemaan. Pirun hitaita ja pieniä kyllä. 4/5 tuli ylös mullasta. sit meni myös x18 risteytyksiä varten. Ja destroyeria joita sit puoleen ja toiseen alan leikkimään.
Se taskenti on kanssa hyvä. Frendi ajaa noita acen ja biogenin risteytyksiä etelä espanjassa ja monta hyvää on tullut sille vastaan. Panama oli ihan todella kiva. Tuli punainen ja vihree feno vielä :)

Ehkä voit leikata ne zamaldelicat poikki ja juurruttaa ne sisälle. Sellaset reilu metrin "pistot" :D

jep ite mennyt aikoja sitten joskus halpaan ja liikaaa!! Nyt ei enää perkele tule ostettua sikaa säkissä.

Joo netti niin hidas että jatketaan illemmalla :D
 
U

unthing

ace ja cannabiogen tosiaan vaikuttaa ihan asia firmoilta, pari lajiketta ollu näiltä (itseasias just pari peyote purplea itämässä). panamakin ois hallussa, sitkun tilaa niin tulille, tämä pienen harrastelijan ikuinen tilanpuute..oon kyllä vähän yrittäny etten hankkis enää mitään siemeniä, mutta pari sativaa vois..
 
Peyote Purple on kyl mainio hybridi. Tänäänkin sitä otin kun jalkaa särki ja nyt ei tunnu vaivaavan kun veti lihakset riittävän letkeiks.

Mua alkaa tosin vähän ahdistaa ja vainottaa jos otan sitä kerralla liikaa (tai jos poltan liian nopeasti, vrt. bongi vs. jointti), etenkin jos on tullu kaadettua vähän liian aikaisin eikä oo vielä kerenny curettumaan. Mä kyl tosin oon muutenkin tämmönen herkkä sielu (ja samaa tapahtuu joillain muillakin lajikkeilla). :)

Niin ja vinkiksi niille jotka aikovat kyseistä lajiketta kasvattaa: Latvokaa, antakaa pitkä vege ja olkaa varovaisia typen (ja ylilannoituksen) kanssa. PP on ilmeisesti melko pienisatoinen jos kasvattaa ilman latvomista ja/tai sitomista ja ainakin mulla muodosti todella helposti ns. typpikynnet ja budit menetti kompaktiuttaan.
 
U

unthing

pp, tykkäsin kyllä, toivottavasti uudet ovat samanlaisia tai edes parempia, mut aika tasaiselta lajikkeelta vaikuttaa. saman puljun mextiza kiinnostelis. ja sit acen bangi haze, nopeita satkuja.
 

k-grower

Member
ottaa kyllä päähän noi herbertin vedätykset:sasmokin:
kolme viikkoa sitte kysyin niiltä että onko tota äänenvaimennettua putkea niillä kun varasto näytti nollaa mutta helsingin myymälä näytti 10 metriä, no kysyin asiasta ja sitä piti olla, toimituksesksi luvattiin 2-3 päivää noh viikko meni ja postista tuli normi-ilmastointiputkea, soitin herberttiin ja siellä sanottiin että on käyny virhe, siltikään niillä ei ollut lähettää sitä tilattua äänenvaimennettuaputkea vaan sanoivat että joutuvat tilaamaan sen ja menee viikko, vaikka alunperin varmistin että sitä on heillä jotta saan sitä helteiden takia nopeasti, sitä kun olisi ollut head&naturessa halvemmalla ja olisi tullut viikossa perille....
noh nyt olen tässä odotellut viimeisen soiton jälkeen kaksi viikkoa josta jälkimmäisenä viikkona laittanu kaksi sähköpostia kysellen missä putki viipyy- ei vastausta, ja nyt ei vasta edes puhelimeen vaikka yrittäny soitella useampaan otteeseen. pitäskö tässä pistää rikosilmoitus tulille kerran rahat ovat vieneet.
3 viikkoa nyt odotellut kaiken kaikkiaan.. voi jeesuksen hikipallit, tuntuu niinku asiois tuntemattoman hamppuforumbasaari kusettajan kanssa...
 
Top