What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ulkokasvatus 2013

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Kalastaja, onko nuo AKxDR meikän? Vähänkö on hienosti kasvaneet :D :huggg:

@ BT. At last, almost all the Pehkutyphoons x Dr showed gender now at 47 days old, or almost 7 weeks. Prolly just a bit earlyer as the last years PT originals did.
These seeds came from the Pehkutyphoon.

Seeds comming from the DR that were pollinated by the Pehkutyphoon male do not show any gender yet.
So far, you seem to be right about your statement on male inheritage. Still, the latter look equally good. I got a feel almost all from that batch will be female.

Pix or it didn't happen :D

http://www.youtube.com/watch?v=O58ehTNVq3M
 

offthehook

Well-known member
Veteran
S' a long hike man. I was just there but without a cam. Next time I'll visit I'll bring it over but am not much in a hurry atm.
Most importend to know is that they are in flowering now, wich is critical for them to finnish on time.
That cam of mines is also rather worthless at making close up images from the pistills, many of them still at preflowering stage.
 

kalastaja

Member
Juu kyllä BT teiltä on peräisin tuo Aak47xDr :) Ihan hienosti
kasvanut ja hyvin haarautunut vaikka ei varmaan montaa tuntia
suoraa auringon valoa saa. Toivottavasti ei home iske tuohon päätyyn.
Muutaman mini Aak47xDr joutui kaatamaan kun home vallannut topin.
Varmaan liian kauan sisällä henkailivat niin jäivät semmosiks sormen mittasiks.

Alkaa olla noi erlyt pidempiä kuin minä :D hauska seisoskella siinä vieres.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ Hyvännäkösiä blanttuja, mut hitoiko tommonen puol-aitaus auttaa ko kerää huomiota vaan?

^^ Kyllä se varmaan on kun noissa autoissa tuntuu noita mini-phenoja aina olemaan.. Vanhemmat eivät kärsineet ongelmasta, mut kai se on verissä ja geeneissä ja tollein, niinkun Pertillä kalliiden liimojen haistelu.
 

Randomisti

New member
Ajattelin vielä näin hyvissä ajoin tilata bat guanoa, rupes vähän häiritseen kun toisen valmistajan ilmotus n-p-k on 6-15-3 ja toisen 1-10-1. Mitäs siellä teidän guanopussien ja purkkien kyljissä lukee ja kumpikohan noista sitten olisi parempi? Omaan makuun tuntuu toi 6 typpeä aika paljolta kyllä. Saahan sitä typpeä sinne kanankakasta jos tarvii jne.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Siinä on varmaan linnunpaskaa messissä tossa typpisemmässä. Veikkaan kanssa, että tässä vaiheessa tuo 1-10-1 ois parempaa.
 

Robertson228

Active member
^ Hyvännäkösiä blanttuja, mut hitoiko tommonen puol-aitaus auttaa ko kerää huomiota vaan?

Kiitos, ei sen oikeen edes huomaa, vaan kun seisoo joku pari metrii niin sen huomaa. Mut tää paikka on niin mettäs ja paljon hyttysii niin emmä usko et joku sine menee :D
 

Randomisti

New member
Joo se linnunkakkahan tuon typen määrän selittäisi. Laitetaanpa vähemmällä typellä olevaa kakkaa tilaukseen.
Luujauhoa on jokaisessa spotissa jonkin verran sotkettu mullan sekaan, kukkimaan alkaneille earlyille olen pari kertaa käynyt biocannan bloomia antamassa aika tujuna liuoksena. Täytyy vielä varmaan yksi täsmäisku käydä cannan litkua laittamassa ennenkuin guanot on perillä. Typpiruokinta meni suurimmaksi osaksi ihan mullan sekaan sotkellu kanankakalla, pari kertaa kävin antamassa valmiiksi veteen liuotettuna kun näytti, että ne kestää kyllä enemmänkin lantskuja. Enemmänkin ois varmaan saanut laittaa, ei nuo tunnu ylilannotusta ottavan sitten millään.
 

kalastaja

Member
Ja vielä muutama kuva samaaiselta reissulta. Ekassa kuvassa kaksi Ovelaa ratsastajaa. Ovat olleet omaan makuuni
turhan nopeita tänä vuonna. Liekö risteytetty nopeammaksi tässä vuosien saatossa? Toisessa kuvassa mainion näköinen
pääpampunaihio sekä pikku kätöseni. Lajikkeesta ei tietoa arvauksia voipi heittää :D
picture.php

picture.php
 

afgan11

Active member

Kanankakka + merileväuute oli näennä maistunut. Kasvu on hurjaa. Nättejä blanttuja kyllä jengillä, tulee hyvä syksy. :tiphat:
 

Randomisti

New member
@Kalastaja Mul o ihan Ovela Olemaa jossa o selkeesti osa nartuista about autoflower ja osa Earlyja, laittelen kuvia kun ehdin. Yritän saada nyt vähän valikoitua niitä ja pitää vaikka noi 2 linjaa erillään, onhan noi isommaksi kasvavat kuitenki niiiiin mukavia..
Eroa on jopa niin paljon, että mietin onkohan jollaki lipsahtanu osaan vähän autoflowerin pölyä, täytyy kysellä kun näen tätä mukavaa herrasmiestä joka mulle noita siiduja antoi.
 

BIS-420

Member
Eilen tuli käyty spoteilla ja samalla tuli heitettyä sitten tota maito vettä. Harmillisesti yks isoimmista kavereista oli kuollut pystyyn. Vissiin varsi menny poikki kun kaatuillu koko ajan. Toinen suht iso kanssa oli menny sitten kokonaan poikki. Oisko joku elukka käynny jyrsimässä. Ja yks pienempi oli kanssa poikki menny, mutta se nyt ei niin paljoa pistäny vituttamaan. Muutama kuvakin tuli otettua, mutta laatu on heikko kun tuli oltua pienessä jurrissa.

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php
 

Latest posts

Latest posts

Top