What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

SHOW OFF!! Pics!! NÄYTÖN PAIKKA!! Kuvia!!

V

vuuduu

Riippuu psyphis kans hiukan lajikkeesta. Varsinkin liian lämpimässä moni kunnon satku jatkaa vaan kasvamista ja joudut itse päättämään koska puhallat pelin poikki. Eli annat osan mennä yli ja osa "raakana".

Myöskin omat mieltymykset ovat erilaiset. Jotkut tykkää enemmästä thc pitoisuudesta ja jotkut uhraa sitä muihin kannabioideihin.

Ei ole vain yhtä tapaa raiskata lasta
 
V

vuuduu

Hehe kooljay. Kyllä hoffmaneista sen verran lautaset tulee että voi pari satoa kukittaa silmillään pois. ;)
 

hamppuu

Member
Miks mä vasta nyt tajusin ton KJ viestin , hahahah!
Jotkut tykkää ajaaa pyörällä--- ite taas tykkäään laskuvarjohypyistä ;)


Jottei iha offtopikiks mene niin tässä olis viel yks kuva viime runista.
SourBB#2 joka on nyt kuukaude curetuksen jälkeen osottautunut yhdeksi lempilajikkeeksi.
Todella monipuolinen pilvi.. tripauttava , jumittava , energinen, naurattava... Vaikutukset vaihteleee vähä väliä.
Ei paljoa tarvi polttaaa niiin johan lähteee ja lujaa :D ihana hybridi <3
On myös haisevin lajike mihin vähään aikaan törmännyt..... Kaverit haistaaaaa jo kaukaaaaa kun hamppuuduuudi saapuu paikalle :tiphat:

Ei voi kuin suositella!
Onneksi pisto tästä fenosta on tallella... Talvella pistetään orgaaniseen multaaan ;) cant wait for dem colors!

KlikKlik jotta pääset lähemmäksi
1372943096573.jpg
 

psyphish

Well-known member
Veteran
Onkos sour lajikkeet vaan skunkkeja? Joskus harkitsin niitä, mutta tuntuivat putoavan vähän liian lähelle "og kush" hypetystä josta itsellä on aika mitäänsanomattomat kokemukset. Lähinnä kiinnostaa se Sourien ominaistuoksu.
 

kooljay

Member
Tais hamppuu olla aika vittumaista trimmattavaa, sakset kokoajan jumissa ja lehtevää pamppua :)
Ton trelen yks parhaita puolia oli kaatopäivän helppous, se kun puski lähinnä kokonaisia lehtiä ni oli iisiä napsia nätiksi.
Varjopuolena on ikuisuuden kestävä kuivaus, tiivistä kun tiiliskivi..
Jokatapauksessa herkullisen näköistä souria.. nams
 

hamppuu

Member
Oikeeseen osuit KJ! Viddumainen oli trimmata... Mut jos jotain positiivista tosta pitäis hakea niiin .. hmm.. scissorhash :D
Trimmit oli mukavan hartsisia :)

Kasvit sai tuossa ensimmäisessä cocorunissa aivan liikaa lannotteita , eikä 15pvän huuhtelu poistannu lehtivihreetä.. sen takii ei myöskään paljoa lehtiä tiputellut.

Seuraavia kierroksia odotellesssa :tiphat: ja kauniita syysvärejä
 
S

scai

Onkos sour lajikkeet vaan skunkkeja? Joskus harkitsin niitä, mutta tuntuivat putoavan vähän liian lähelle "og kush" hypetystä josta itsellä on aika mitäänsanomattomat kokemukset. Lähinnä kiinnostaa se Sourien ominaistuoksu.

En tiedä muista Sour lajikkeista, mutta Sour Lemon OG on ihan järkyttävä sadon tekijä kun saa kasvaa kunnollisen kokoiseksi.
Ainakin orgaanisessa viljelyssä se on omimmillaan.
Pistokkaat voi ottaa päälatvoista 30 cm (saadaan latvusto maljamaiseksi) ja ne vaan kasvaa edelleen.
Varmaan niissä on jotain skunkkia sillä tuoksu on melko raskas.
Eli kaikinpuolin aivan mahtavan kaunis ja tuottoisa kasvi.Silmänilo
 

henki

Active member
Mielestäni skunkkejen nimi on harhaanjohtava. Ainakin omien kokemusten perusteella eivät juuri haise sen enenpää kun muutkaan. Oikeen herkullisen raikkaalle kylläkin.
 
V

vuuduu

Eiköhän se riipu vähän mikä OG. enempää ei vois olla käytetympi nimi kaikenmoisille genetiikalle.

Sour lajikkeet..Tarkoitatteko diesel lajikkeita? Ne "viralliset" on lähtöisin samoista hermareista.

Skunkkia taas on käytetty aikamonen nykyaikaisen lajikkeen pohjana. Oikea skunkki risteytetty pois makeaan hajuhaittojen takia. Kyllä hyvä haiseva skunkki on aina hyvä haiseva skunkki. Sopii enemmän jengille kuin kunnon satkut. Ei tule paniikkia. Mutta perus sativa/indica hybridi se on.

Rupeaa noi nimi jutut ja hypetykset olemaan aika naurettavia nykyään. Koskaan ei oikein tiedä mitä ne pitää sisällään. Raha on vienyt nämäkin hommat perseelleen.
Jengi tekee "lajikkeita" kun risteyttää kaks polyhybridiä toisiinsa. Eikä varmasti tiedä mistä ne oikeasti on lähtöisin.
Ennen oli toisin kun yhden lajikkeen tekoon meni minimi 4 vuotta ennenkuin laitettiin markkinoille. nykyään se on 400 lajiketta 6 kuukauteen ja mitä erikoisempia ja myyvempiä nimiä.

Esim Sour nimeä tunnutaan käytettävän heti kun jompi kumpi vanhemmista omaa sen. Se kun myy. Hapanta makua tai hajua taas ei tunnu niistä löytyvän.

Semmonen avautuminen :D
 
U

unthing

cash money and potstars, semmosta se on, viekö nuo californiat ja coloradot sun muut nää jutut nextille levelille..

hei mode muuten, if you have tha powa niin tuolta nordic-puolelta vois siirtää pari lankaa tänne, ainakin toi mykorritsa ja sisäkasvatuskauden projektit on pyydetty ja etusivulta osu jotain muutakin mikä ois relevantimpaa täällä. toi historian siipien havinaa ansaitsis tulla tahmatuksi mielestäni.

ja topikin aiheeseen liittyen kuva, ei nyt super duperia, mutta grape krushissa ois näemmä sog-potentiaalia. saa puskaksikin halutessaan.

 
Last edited:

psyphish

Well-known member
Veteran
Itse olen kokeillut kasvattaa vain Reserva Privadan Purple OG#18 ja OG#18, olivat aika mitään sanomattomia. Aromit olivat loistavat, mutta vaikutuksiltaan aika keskivertoa verrattuna muihin kokeiltuihin kasveihin. Kaverit kehuivat vahvoiksi, mutta en noita "OG" kasveja aio enää kuitenkaan kasvattaa. Hedelmäisiin skunkkeihin todella kyllästynyt, niin aromeihin kuin vaikutuksiinkin, ainoa plussa noissa on se satoisuus, joka ei itselle ole kriteeri kasveja valitessa.
 
U

unthing

mä tykkäsin og18, aromaattinen ja indicainen, toki kuten aina riippune fenosta että persoonasta. tein siitä huvikseni risteytyksen ogxblue satelliten kanssa, ja mitä vähän jälkikasvua testannu ni ei valittamista, satoja siemeniä siitä ja riittänee ton linjan suhtee.

skunkkeja ei vaan oo tullu kauheesti kasvateltuu, klassisista lajikkeista mm. jack herer, neville ja nortti kyl kelpaa milloin vaan, joku afgan x skunk kans.
 
S

scai

Jotenkin aistin että suhtautuminen noihin "Amerikan ihmeisiin" on teillä samanlainen kuin itselläkin? Eli vähintään epäluuloinen?
Kokeilin tuos Fire alien Romulania kolme kasvia ja miltei tyhjä jäi käteen? Eli Rascalit ei vaikuttaneet? Hirveestä hypestä huolimatta.
No sit taas Emerald T---en kasvit on ihan ok, eli siel missä vähemmän hypetetään, voi olla ihan kunnollistakin.
Nyt ostin Girl Scout Cookiesia nähdäkseni mistä koko manner on niin hypykällään, hyvin noi lähti, katsotan lopputulosta..

Itsellä on kontakti nyt ihmiseen sieltä EteläValtioista, joka haluaa perustaa landrace siemenpankin ja laittelee mulle testisiiduja tulemaan.Aika lupaavalta vaikuttaa.
Hää peruuttaa A.n ja Gb.n siiduja takaisin alkuperään ja on onnistunut keräämään aika vaikuttavan reservin sellaista kampetta, mitä ei enää mistään muualta saa.

Mutta sitten on kyl ihan järkyttävää paskaakin.Kuka maksaa kymmenestä siemenestä £443? G 13 haze Hullunkoiran Puljusta, maksaa ton.
 
V

vuuduu

Bless monn! :D Everybody wanna talk jamaicanese!

Pitäiskö nää keskustelut iskee tonne semmost tämmöst paskanjauhantaan? Menee muuten hyvä kuva lanka löpinäks! Eli jatkuu ensinumerossa... Semmost ja tämmöst baby
 
NL

NL

No tässäpä yks lady joka ei vissiin tajuaa lopettaa kasvamisen.
Ququikä on jotain 12v ja jos sitä taempaa pamppua oikein kattoo niin näkee että uudet nuput kasvaa ylöspäin vaikka itse pamppu on lähes 90 asteen kulmassa suhteessa lattiaan :D :D







9YvKi.jpg
 

Latest posts

Latest posts

Top