What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ulkokasvatus 2013

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Vaan eihän tuo hallaa ole kuin ihan oikeeta pakkasta. Nice. Sen verran pitää kuitenkin hehkuttaa että vain yksi kasvi on päätyny eläinten suihin tänä vuonna. *koputtaa puuta*
 
Last edited:

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Pitää toivoa hyvää kesää Thulelkii, että vihdoin pääsisit tuosta kardinaalin polttelusta ja voisit vaihtaa ton sigunki sitte :)

Viimoset kylvöt alkas olemaan tehty, vielä ois pari hitaammin seksaavaa kasvia pihalla kyllä, ja muutama autoflowski. Miekkoset alkavat jo olemaan siinä kunnossa, että pölyttelyä vois tehdä, mut eipä tuota vielä kannata.


Nyt on vettäkin siunaantunut ihan kivasti, sais taas helteet tulla takas niin tulis isoja ja ilosia pudeja, vaan eiköhän tää tästä :huggg:
 
J

Jopedijoo

Sataa, ropisee, Shiva Bom.

Sataa, ropisee, Shiva Bom.

...
 
Last edited:

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Pitää toivoa hyvää kesää Thulelkii, että vihdoin pääsisit tuosta kardinaalin polttelusta ja voisit vaihtaa ton sigunki sitte :)

Sehän vaan tarkottaa että saa enemmän karstaa ;)

Autokukkijat näyttää hyvältä mutta saas nyt nähä kuinka nuo öörlit pärjää, joutunu meneen vähä siitä missä aita on matalin tänä vuonna. Ei oo köyhän miehen hommaa jos aikoo tehä kunnolla. Herran haltuun!
 

kalastaja

Member
Mukavalta näytti kun tänään spotilla kävin :whee: Tässä muutama kuva

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Komppaan edellistä, kumma vaan, kun eivät oo haarottunu oikein.. Onko tuo varjoisa mesta, Kalastajalla siinä?
 

kalastaja

Member
Juu hieman turhan varjoisa mesta :( Toivottavasti ovat venyneet nyt niin pitkiksi että saavat sitä valoa kunnolla. Tuo kaveri joka tuossa toisessa kuvassa ylhäältä päin esiinty oli venynyt niin paljon että oli sitten kaatunut omasta painostaan :D Tukikeppihän siinä sitten oli väsäiltävä.
28. päivä siemenet kookokseen upotettiin muistaakseni. Kuvissa esiintyvät kaverit ulos viety 15.-27. toukokuuta muistaakseni :D
Huolestuttavan paljon kukkii tuo kahdessa viimeisessä kuvassa esiintyvä kaveri vuodenaikaan nähden Aikaa ois vaikka kuinka venyä ja kasvaa.
 

hamppuu

Member
Tänä vuonna ei hamppuu_duuudille löytyny riittävästi aikaa panostaa ulkohommiin, joten toimin sivusta seuraajana.
Mukava kattella kuitenkin teijjä kasveja! Hyvin on lähteny käyntiin!! :)

Syksyn kruunaa bt:n plantut , ku ne o aina niiin kauniita.. oli sitten huono kesä tai hyvä! oot sie sit PRO!! :huggg: T. Fanisi
 
S

scai

Hmhhh...kesä alkoi hienosti ja nyt olis siementuotanto ulkosalla menossa, mut tulikin sadekausi.
Kasvihuoneessa näyttää siis home jylläävän...
Siel nyt homehtuu Sour 60 pölyytetyt White Widow Af ja sour 60 x Think differentit...
Noh, aina ei voi voittaa, ehkä noi vois vielä siirtää ulos
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
Sour60 on meikän kokemusten perusteella kelvoton suomen suveen. Ihan kivannäköstä lönttiähän se tuottaa mutta homehtuvat pystyyn kukinnon loppupuolella. :(
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran

Earlyjä, lajikkeita ei just nyt muista kun näyttävät samalta, enkä muista mitä kuvasin.. Pertillä on kyllä muistiinpanot näistä, kun kävi istuttamassa :) Hyvältä näyttää tässä vaiheessa, joskus olleet heinäkuun alussa samoissa vaiheissa. Muutamat näyttää jo alkavan kukkimaankin, toivottavasti eivät liian pieninä.


Tommosen perkeleen bongasin spotin vierestä, ja ukkohan se oli, ei vielä ollut pussit valmiina onneksi. Tarkkana noiden kanssa, jos sattuu siementä putoilemaan spottien holleille, ei tee hyvää jos heti kättelyyn saavat nartut pölyä naamalle.

Ja loppukevennykseksi viime vuoden planttuja, jotka eivät ehtineet loppuun asti. Sääli sinänsä, oli aika isoja triissejä D:

 

offthehook

Well-known member
Veteran
I learned that if a plant can handle bad drain well enough to survive into maturity ( = low oxigine levels at roots level) It will automaticly be very mold resistent.

Some interesting experiments with large numbers of plants on native soil made me come to this conclusion.

It also works the other way around > If you got mold sensitive plants... use very well draining soil and they should do better.
 

JuissiJ

Member
Pääsin katsomaan planttuja, mut ei ollu juurikaan tapahtunu kasvua vaikka hyväkuntoisilta näyttivätkin. No jos sieltä edes jokunen pesällinen tulee, niin onhan seki jo jotain.
 

afgan11

Active member
Nepal x Royal Dane F3:
(Ewskunk x Typhoon) x Dieselryder:

(Ewskunk x Typhoon) x Dieselryder:

Reissusta palattu ja iloiset yllätykset odotteli spotilla.
Hyvin on sade ja hevosenpaska tehnyt tehtävänsä, kokoa tullut nätisti, ei vieläkään urkeista jälkeäkään. :huggg:
Edellä ollaan viimekesään verrattuna, vaikka esikasvatus mahdollisuus oli mitä oli tänä vuonna, suurin osa suorakylvötty ja muut viety 2-4sirkkalehden ikäisinä ulos toukokuun 14pv -> eteenpäin. Hyvän startin ainakin ovat saaneet.
 

BIS-420

Member
Hyvin on ihmiset kuvia laittanu, joten kai sitä joutuu itekkin laittamaan. Eilen tosiaan tuli käytyä heittämässä kananpaskat neideille ja 10 litraa sitä sitten meni. Toivottavasti riittää. Samalla tuli kannettua tollanen biolanin 70 litran kasvusäkki mihin meni viimesiä narttuja joille ei kuopat riittäny. Saa nähdä miten lähtevät kasvamaan. Ja nyt sitten itse asiaan:

picture.php


Tälle kaverille oli ikävästi käynny :(

picture.php



picture.php


picture.php


picture.php
 

BIS-420

Member
Jatkoa...

Jatkoa...

picture.php


Turhan lyhyeksi jäänny, vaikka ensimmäinen pihalle saatu kasvi onkin. No jospa se siitä lähtis vielä.


picture.php
 

Latest posts

Latest posts

Top