What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ulkokasvatus 2013

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Noi on menossa siemenkasveiksi, niin ei o valmistumisella niin väliä, kuhan siidut ehtii. Ja ehtii tässä vielä, jos kesäkuun vegee ja heinä-elokuun ja vähän syyskuun puolelle vielä menee gugu. Se on sitten ilmojen herran ja henkimaailman käsissä. Tokkopa tuo pikkufriikki selviää. Se on nyt tehnyt 2 siemenkotaa ja yhden parin aika friikin näkösiä lehtiä ja siihen näyttää kasvu pysähtyneen.. Mut eiköhän se ulos vielä lähde.:woohoo:
 

afgan11

Active member
Nepal x Royal Dane F3




(Ews x typhoon) x Dieselryder. Viimevuoden siemenspotilla nousseet nuijapäät.

Reissunjälkeen pukkas sopivasti kosteankuuman ukkosmyräkän ja yön satoi vettä. Nyt mittarissa +21 ja todella trooppinen ilma. Ei ole oikeen kolmeen viikkoon satanut niin joutunut käymään kastelureissuilla. Kyllä kasvit tykkää hunajata ny! Yks auto-ak47 esitteli ylpeänä pieniä nyyttejään, siirretty odottelemaan jatkotoimenpiteitä Critical mass af:n kanssa. Viety 2-4 sirkkalehden kokoisina ulos 12pv toukokuuta, ewsskunk x typhoondiisselit ensimmäiset noussut toukokuun puolivälissä ylös ja osa viikko sitten. Näytti nousevan vieläkin uusia.
 
Last edited:

Tuco Ramirez

Active member
Pieniä on silakat vielä joulukaloiks, mut kesän ekat maistiaiset oli otettava muutaman siemenkasvin latvomisen jälkee. Kaikki 10 kasvia oli tallella mikä oli tän ensimmäisen kastelureissun tavoite. Ilmat on ollu hyvät ja eikä tätäkään reissua olis ees tarvinu tehdä, taas vaan jotenki kuumotti et kärsivätkö kuitenki kuivuudesta.. Itse asiassa kaikista kuivimmilla mestoilla oli eniten edistystä tapahtunu. (<-- note to self)

Viikon ollu kukat pihalla ja ehkä 1,5 vk sisällä. Pari diesel ryderia, muutama auto haze ja sit oma siemenrojekti easy ryder crosseilla. Vielä ei näkyny boolseja eikä karvoja mut onhan tässä aikaa. Sen verran vielä et olihan se latvottu lehti niin pirun kitkerää keuhkoissa et Antero Mertarannan sanoin: "pulutkin huusivat kauppatorilla apua".
 

Con

Member
picture.php

Ai vittu, täytin lootan suoraa mullal ja heitin hevosenpaskaa sekaa ku just sellast löyty siit maast. Mutta toi olikin niin vitun raskas kantaa et huhhu toivottavasti sama spotti o enskesänki :D

12 taimee siel.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^Miten se tapahtu noin käytännössä? Pommittiko lehdet rikki vai tulviko spotit eller hur?
 

hortonomi

New member
Suurimmassa osassa varret ja oksat poikki useasta kohtaa sekä suurinosa lehdistä irti, lisäksi noin puolesta kasveista kasvin rungosta pinta kuoriutunut irti. Ei niitä pysty pelastamaan eikä ole aikaakaan että tämmönen ensimmäinen ulkokasvatus tällä kertaa.
 

Piel

Active member
Veteran
Ajattelin ensiksi jättää ulkokavsatus väliin tänä vuonna mutten maltannutkaan eli meni 10kpl AAK-47 maahan viikko sitten. Myöhässä ollaan mutta onni suosii rohkeaa!
 

RAMB0

New member
Update..

Eilen piti jo sataa mutta ne jotenkin jännästi kiersi tän seudun. Samoin tänään. Ilmatieteenlaitos lupaa kyllä nyt taas huomiseksi ja ylihuomiseksi vettä joten saas nähä.

Pistetääs parit kuvat samalla kun sain vihdoinkin aikaiseksi ottaa niitä, tsekata ettei metadatassa ole mitään turhia tietoja ja kääntelin ja cuttailin vähän turhia nurmikoita pois kuvista photoshopilla.
Aika vähän näyttäis olevan tilaa täällä kuville. Pitänee linkittää jonkin muun palvelun kautta kun loppuu kesken.


Ohoh! Ukkonen jyrähti! Tuliskohan nyt sitä vodaa sitten vai häh? Juoksee katsomaan... Tulloo! Jahvat tulloo! Ja Kari Grandy.
Ah.. alkoi jo näyttämään siltä et joutuu kohta roudaamaan vettä jostain ihan itellekin eikä pelkästään kasveille.


Pehkuryder x Thyphoon:



AAK-47:



AF ja normaali Ovela Olemaa:



IHB:



IHB:
 

RAMB0

New member
..jatkoa.

..jatkoa.

Vähän lisää taimia, eri lajikkeita (listasin jo aiemmin):



Ja vielä:


Pehkuryder x Thyphoon's. Ei muuten ole mun varastama Valion laatikko..:


Thyphooneja. Huom. karsitut kuuset. Samalla ts. pienemmällä vaivalla olisin kaatanut ne jo pois mut jätin kuitenkin vielä nekin kasvamaan.
Voi olla että alkavat varjostamaan uudestaan kun thyphoonit keräävät lisää korkeutta.
Karsittujen kuusien puolella aurinko on matalammalla. Aamusta iltapäivälle asti paistaa esteettömästi..:


Samat tyfot lähempää:
 
A

antikotilainen

Hyvän näköstä settiä RAMBOLLA. Tuli tylsää kun istutushommat loppu pitäskö sitä vielä parit suorakylvöt tähän aikaan...:thinking:
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ Hehe, nyt on about spotit täynnä, mutta vielä olis planttuja sisällä vegeemässä, ja pari pientä AF-tainta tossa takapihalla. Jotaan pitää kekkaa tai sitten vaan nakkaa plantut veke, johan noita onkin.

Tänään tehtiin vielä FIN-X siiduspotti ja viimoset istutukset, ei viiti enempää. Ja vähän myöhästä alkaa olemaan, vaikka eiköhän nopeemmat AF:ät vielä ehtisi.

picture.php

picture.php


picture.php

:huggg:
 
A

antikotilainen

^Oli pakko googlata noi tabut heti näytti niin kiinnostavalta :D

Meinaatko pelkillä tabuilla koittaa jonkun spotin?


Joskus on tullu juhannusviikollakin tehtyä suorakylvöjä mut eihän ne toki valmistunu. Jotain nopeeta vois kyllä vielä koittaa ajankuluksi laittaa...
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
On siellä kanankakkamerilevää ja biolanin P/K:ta jonniverran, muuten oli yks pussukka mustaa multaa ja vanhoja indoor multia ja kookoskuituja. Saa nähdä miten toimii.

This product contains 20 tabs humic acid, seaweed, feather meal, fishmeal, kelp and 6 species of beneficial soil bacteria.

Vaikka onhan noissakin noita töhniä. Jonkun näkönen purkki litkua siinä tuli mukaan kanssa, pitäs vissii sitä laittaa gugun alkuun kerran. Niin oli iso sigaari leidillä tossa kuvassa, ettei voinu jättää käyttämättä :D
 

JuissiJ

Member
Täydennykseks laitetuista kuudesta Royal Nepalista noussut pintaan vain 4kpl. Taitaa jäädä aika nihkeeks sato, jos nyt edes narttuja tulee...
 

BIS-420

Member
Terve taas!

Tällä hetkellä kaikki montut täytetty, mutta vielä pitäisi siemen spotti väsäillä, kun noita narttujakin jäi muutama ylimääräseksi. Kuvien laatu huono, koska miljoona itikkaa + kännykkäkamera.




Tässä pisin kaveri. Tosin vanha kuva, kun ei viime reissulla jaksanu ottaa uutta kuvaa, kun itikoita oli niin perkeleesti!





Siinä olisi sitten ''af''-penkki jossa on norther sun x durban poisonia ja DfxLs muutama.



Siinä olisi tota early mixiä. Varsin mukavan kokoinen kaveri. Reilu 2 viikkoa ollut pihalla.




Joku elukka oli hieman maistellu!:frown:
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Suorakylvetyt kasvit on noin 3 viikkoa edellä viime vuotta. Sateet vaan jää vähän viime tinkaan ja hallat iskee ens yönä. Jospa nuo selviäis. Ekat pallitkin oli jo aukeillu esikasvatetuissa dieselrytkyissä, jeh.
 

Latest posts

Latest posts

Top