What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
fara linkuri comerciale, si iti recomand sa mergi in un magazin de iluminat sa cumperi, nu de pe net. platesti cash, nimeni nu va stii unde merge becul ala si cu ce scop. fara nume, adresa si alte detalii sensibile.
 

fenomeno_djo

Active member
Sa fiu pregatit sa pun mana pe banda de lipit :tumbleweed: ?
 

Attachments

  • SAM_1894.jpg
    SAM_1894.jpg
    55.3 KB · Views: 6

fenomeno_djo

Active member
Daca va creste cu tulpina crapata ar fi vreo problema ? Predispozitie mai mare la boli poate sau loc in interiorul tulpinii - casa pentru insecte ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
odata vindecata rana n-ar trebui sa mai fie probleme. daca ai banda de altoit puti pune putina de aia.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cand mai ai probleme cu crengi/tulpini rupte la plantele de afara, poti remedia imediat buba izoland-o un putina ceara (iei o lumanare si picuri ceara topita pe buba, pana acoperi total rana - daca ai posibilitatea sa folosesti ceara naturala de albine e si mai bine, dar nu se supara planta nici daca mergi pe parafina).

:2cents:
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Depinde cata ceara pui deodata, dar eu de cate ori am folosit remediul asta nu am avut probleme. O picatura de ceara cazuta pe o zona sensibila nu provoaca decat o usoara iritatie de moment, pe cand o cana de ceara topita poate cauza arsuri grave. Asa e si cu planta. Avantajul bandajului cu ceara e ca nu permite micro-organismelor sau insectelor sa intre in rana sa se hraneasca acolo sau sa isi faca cuib.

Bunicul meu cand altoia pomii folosea un amestec de ceara de albine (din cea neagra, cu propolis), rasini de brad si de visin, parafina si floare de sulf si aplica generos pe toata suprafata taieturii, apoi bandijona cu tifon sau calti de canepa si iar aplica un strat de ceara fierbinte. Bandajul ramanea acolo ani intregi, dar avea grija sa-l crestere cu un briceag de altoit ca sa nu sugrume creanga/tulpina respectiva.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
acum se gasesc si produse la fitofarmacii si magazinele de gradinarit, de genul ceara sau gel pentru altoit.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Sau asa - probabil ca gelurile respective au si ceva substante anti fungice in ele. Pentru cei care fac altoiuri in mod uzual sau pentru producatorii de butasi de flori sunt chiar utile.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Se da o cantitate de 200g trim macinat fin. Cat unt de 82% ati folosi voi pentru a face cannabuter ? Din calculele mele imi iese un necesar de 7.5 pachete, deci as putea merge fara nici o problema pe 8 (mai multa grasime, mai multi canabioizi extrasi).

Pareri ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu folosesc 3-4 pachete pe 100 gr de buzi, daca tu vrei sa trebuiasca sa mananci o lingura de unt ca sa te spargi, baga 8 pachete... eu calculez de asa fel incat cateva gr de unt (cu tot ce se pierde si mai scade) sa fie echivalentul la o portie (adica aproximativ un gr de iarba).
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
depinde si de toleranta si dispozitia omului, dar echivalentul la un gr de bud ar trebui sa fie suficient si pentru cei cu toleranta mare. pentru incepatori nu as recomanda sa manance din prima mai mult de echivalentul a un sfert sau juma de gr, si sa vada dupa daca mai trebuie.
 

GloNt

Member
Vad ceva corect ,:dunno:
Momentan nu am trecut de un mic cui pe saptamana [rar cand mai bag 2 ,adica in jur de 2 grame :D]
Stay safe ,
O seara buna ! :D
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Gata, l-am pus la fiert, pana maine dimineata are tot timpul sa extraga cat mai mult THC, stand la foc mic. Cred ca o sa iasa un cannabutter bestial !
 
G

Guest 406625

du-te ma :)) mi-am adus aminte de un pr care a mancat 3 clatite cu unt.. si-a revenit dupa 3 zile. povestea el : ma culcam spart , ma trezeam spart, ma culcam spart , iar ma trezeam spart. am crezut ca raman asa
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Depinde si cat de concentrat era untul si din ce fel de trim sau bud era facut. Am observat ca efectele sunt mult mai ample daca amestec trimul de la mai multe strainuri.

Mi s-a intamplat si mie o data sa mananc un sfert de tava de negresa, pentru ca era foarte buna si tocmai fumasem ceva inainte, de mi-a dat niste munchies de imi venea sa imi mananc si degetele. Rezultatul a fost un body stone de aproape 24 de ore (noroc ca eram in concediu) cu un usor inceput de atac de panica la vreo 2-3 ore de la devorarea prajiturilor.
 

Cristalica

New member
De la fertilizantii organici se aduna saruri in sol care pot bloca asimilarea nutrientilor? Este nevoie de flush periodic sau asta se intampla doar la fertilizanti anorganici?
 
Top