What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ulkokasvatus 2013

kalastaja

Member
19.5 Jos tarkasti katsoo niin karvat erottaa :)

picture.php
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Sinnepä män jo viime viikolla ekat. Heti perään tuli kolme kuumaa kesäpäivää eikä loppua näy! Excellent! Samaan aikaanhan nuo lopulta pääsi ulos kuin vuosi sitten ja kelit on paaljon paremmat. Tällä kertaa vaan autofloweria, uskon kerrasta ettei earlyt toimi täällä asti. No ok, pari laitoin niitäkin kokeeksi.

Ekaa kertaa pääsi käyttämään samaa spottia toistamiseen ja mullan määrä on nyt 2x edellisvuoteen verrattuna. Too easy! Nyt pitää vaan toivoa ettei hirven kusipäät käy syömässä pikkusia niinku liian usein käy.
 
Täälläkin meni viime viikolla ekat ulos ja säät suosii alkutaipaleella! Erittäin jees. Muutamalle annettiin melkoset juuritilat joita koitetaan pitää pitkälle syksyyn. Saavat ainakin aurinkoa ja ilmankierto pitäis olla hyvä. Aika raakasti tuli lannotettuakin, joten toivottavasti ennemmin överit kuin vajarit toimii tässäkin tapauksessa ja neidit kasvaa pulleiks. Me gusta. Eläinten kanssa sovittiin että ovat selvinpäin tänä kesänä, ja jättää plantut rauhaan ja mä syön vaan kalaa ja kasviksia. Hyvää alkanutta kesää kaikille! :woohoo:
 

Halonium

Member
Kusipullot ja "venäläiseltä" haiseva tuoksusaippua suojelivat viime vuonna erittäin hyvin hirvieläimiltä. Ei yhtäkään kadonnut parempiin suihin... Näin mennään myös tänä vuonna.
 
A

antikotilainen





Tästä se lähtee tämäkin vuosi käyntiin



Joo kyllä kusipullot on myös täälä hyviksi karkotuskeinoiksi todettu.
 
Käytiin spoteilla ja lamppu taivaalla oli möllöttänyt vähän turhan kovaa, kun ei saatu kasveja totutettua ennen siirtoa ulos. Pientä damagea oli neidit saaneet, mutta eiköhän se siitä. Sateet on tervetulleita!
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Juu, sateita kaipais.


Siitä cocon pinnalle tulevasta levästä ei oo haittaa, se tulee lannotteiden ja kosteuden myötä, mutta hävii kyllä, kun lehdet alkaa peittämään valoa siitä ruukun pinnalta. Voi sitä repiä siitä päältä poiskin, jos siltä tuntuu.. Tai laittaa jotain ruukkusoraa siihe pinnalle, niin ei tuu levääkään.
 

henki

Active member
Säät ovat kyllä todellakin suosineet ainakin vielä heitä jotka ovat jo pihalle päässeet karvansa näyttäneinä. Mieleen tuli noista lantsuista kannattaako syksyn pk ja lepakonribalit laittaa samaan aikaan ja jatkaa molemmilla loppuun asti? Entäs kauanko valmis tee säilyy? Jatko kyssärinä jos säilyy viikonkin nii pitääkö säilytyslämpötilassa ottaa huomioon jotain olennaista?
 

afgan11

Active member
Kesä,kärpäset ja icmag! :woohoo:

+30 taimea viety ulos 1½vk sitten.
Earlyt: Royal dane f3, (Early wonder skunk x typhoon) x Dieselryder
Autot: 2kpl Auto-ak47, 5kpl Auto wonder skunk ,
earlyt 2dl kertakäyttökupeissa olivat pariviikkoa juurtumassa ikkunalaudalla

Multaa roudattu edellisvuosien spoteille 320litraa, kekkilän kanankakka+merileväuute raetta. Spotteja laajennettu ja paranneltu huomattavasti,esikasvastukseen ei ollut tänä vuonna potenttiaalista mahdollisuutta. Kourallinen itäneitä af/early siiduja menee tänään ulos, mielenkiintoista myös nähdä miten viimevuoden siemenspotilta nousseet nuijapäät kasvaa.
Auto wonder skunkilla tavoite duunailla siemeniä. Käärmeet kuumottaa taas, joka kesä tullut törmättyä useampaan, sitä hetkeä odotellessa kun sativavainoissa näihin törmää taas :)

Mökillä saareen tuli kans vietyä 10litran sanko jossa siemeniä, parin viikon päästä käydä taas siellä soutelemassa ja katsastamassa onko nuijapäitä noussut. Spotti on kyllä täydellinen, tai kaikki spotit on. Kuvia tulee kun on jotain enemmän kuvattavaa. Onnea kaikille kesän kasvatuksiin! :tiphat:
 
Last edited:

offthehook

Well-known member
Veteran
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif](Early wottttnde[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif](Early Ewonder skunk x typhoon) x Dieselryder[/FONT]r skunk x typhoon) x Dieselryder([/FONT]
 

offthehook

Well-known member
Veteran
Quote Afghan11 > (Early wonder skunk x typhoon) x Dieselryder. Unquote.

That sounds like an interesting cross Afghan.

I wonder how that smoke will turn out!
 

Tuco Ramirez

Active member
Onnistuu se esikasvatus näköjään ilman kaappejakin. Sattu nimittäin käymään nii et esikasvatuskaappi tuli vasta nyt valmiiks kun alkaa kasvit olla jo ulossiirtovalmiita. :) Oon vaa siirrelly aina päivän ajaks ruukut parvekkeelle aurinkoon.

Ehkä viikko vielä sisällä ja kesäkuun alusta 10 kasvia ulos. Hyvältä näyttää!
 

PunkSteady

Member
Tällä hetkellä menossa ulos myös kuubn vaihteessa 22 af-fem kasveja. Kaikki siemenet ei odotetusti lähteneet ,mutta hyvin kuitenkin lähti. Jonkun verran harmittaa ,kun ei ollut mahdollista esikasvattaa pitempää aikaa mitään earlyjä ,niin jätin laittamatta kokonaan ne sitten. Ensivunna paan siten early painoitteisen setin ulos.

Eli nyt sirkoilla olevia kasveja on.

-aak-47 4kpl.
-Critical mass 15kpl.
-auto nl x auto ak 2kpl.
-auto ww 1kpl.

Ensi vuodelle jää sitten +100 earlyjä ja 45kpl.eri af lajikkeita.
Eniten harmittaa ,kun olis ollut hyviä pehku thypoja laittaa vaan ei paikkaa minne laittaa.
Laittelen kuvia tänne tässä kasvukauden mittaan ,että miten menee ja mitä tulee.
 

afgan11

Active member
Quote Afghan11 > (Early wonder skunk x typhoon) x Dieselryder. Unquote.

That sounds like an interesting cross Afghan.

I wonder how that smoke will turn out!

Thanks offthehook! Seedspot is same as last year, +10 seedling pop up one week ago, and looking grow well. Hope so i get good genetics for mold resistance and fast flowering, couse i grow in 65' area.
I will upload pics later.

Last year that smoke was worth savoring. Spicy skunky smell, fresh earthy hash tasty and bit of fruit. Sativa dominant effect, very good smoke for beach or daysmoke etc, can image u are now in hawaii island.

Today is A-ak x Short term amensia turn to go nature. 150l soil,horse shit and kekkilä syysravinne. 10days weather saying everyday is +23-+25 and nights +13-+15. weekend some rain and ligtningstorm. :)
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Onhan tuo ihme pelleilyä ilmatieteenlaitokselta taas. Joka päivä viikon ajan on lykätty sateita aina yhdellä päivällä, pisaraaakaan ei ole tullut.
 

Purppura

Member
JEP, melkosen karut olosuhteet suorakylvöksillä isoissa ruukuissa tuulisella ja aurinkoisella aukealla. Kohta pari viikkoa kylvöstä ja piti jo käydä ekakertaa tsekkaan. Olivathan ne nousseet vaikka mullan pinta oli kuivunut huolestuttavan syvälle. Kastelin vain pintamullan koska kosteutta riitti vielä syvemmällä ruukussa. Kokoajan kalvaa että pitäiskö käydä säätämässä hallaharsoa suojaamaan paahteelta :/ Toisaalta mielenkiintoinen koe jättää taimettumaan suoraan paahteeseen.
Ei ollut esikasvatusmahdollisuutta niin näillä mennään.

(Galu x peru) x peru on kylvetty yhteen ruukkuun, näistä odotan innolla nähdä millaisia variaatioita kasvutapaan ja pihkaisuuteen tulee. Luulen että hoikkaa ja violettia kasvustoa odotettavissa.

Takennuksena vielä tohon Galuun että mitä se on:
Galu`s outmixistä (ehkä 2010?) kasvatettu loistavan tymäkkä ja satoisa AF jossa oli ripaus violettia. Yllärinä löytyi siemen rungon vierestä. Pölytys oli tapahtunut jo taimikasvatuksessa ja pölyttäjänä oli (Pekinpehku F2 x AAK47) x Auto Wonder Skunk, joka muistaakseni aloitti kukinnan ja pölytyksen jo kolmannella viikolla hyvin pienikokoisena.
Kutsun tätä sekasoppaa silti lyhennetysti Galuksi

Mielenkiintoista silti että Galu x Peru on hämmästyttävän tasalaatuinen risteymä, jälkikasvu on ~1,5m hoikkaa joulukuusisativaa ja ehkä joka viides tyttö on kauniin violettivivahteinen. Ajoissa latvottuna tekee paremman sadon. Nopeus on aika tasaisesti jostain earlyn ja AF välimaastosta. Tehot vaihtelevat kuitenkin keskivahvan ja leppoisan väliltä. Yritän saada kuvia näytille jos kasvukausi menee tarpeeksi nappiin.

Jos risteyttäisi AWS ja Galu x Perun niin luulisin että olisi todella killeri risteymä. Tämä tähtäimessä, ainoa puute on puhtaat AWS siemenet. Kutina on että niitä kuitenkin minulle joskus vielä siunaantuu:tiphat:

Hyviä kelejä kanssakävijöille
 

offthehook

Well-known member
Veteran
My self i got 100 thphoons now and tomorrow 200 more going out so far its looking fine i guess since its my first time hehe =)

This was 8 days ago
https://www.icmag.com/ic/photo_popup.php?e=vB_Editor_001#


Hi Gumeli.

The link you placed here above...

To my surprise these pictures were token from 'offthehooks album'.

Did you upload the wrong pics by accident?

Please clear me up asap.

Prefereably in PM or maybe enable your own PM settings, as I was not able to sent you a PM.

Thanks in advance
 
Top