What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

LST

guss

Member
Καλησπερα παιδια, ελπιζω να ανοιγω thread στο σωστο section!
Ειμαι ηδη στο 2ο grow με arjan's haze 3 (καταπληκτικο!). Το πρωτο μπορω να πω οτι πηγε πολυ καλα, και ειπα στο 2ο να δοκιμασω το συγκεκριμενο ειδος lst και μεγαλυτερη γλαστρα για περισσοτερο yield. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι υπαρχει καθυστερηση στην αναπτυξη σε σχεση με το πρωτο grow χωρις lst. Διατηρω το biobizz feed schedule που εκανα και στο πρωτο με ολα τα nutrients της σειρας. Για να κανω τον κυκλο μιας 30lt γλαστρας ομως 8α παρει πολυ καιρο veg, ηδη εκλεισα ενα μηνα αλλα βλεπω οτι 8α χρειαστει αλλους 2 veg ετσι οπως παει +70 μερες flower, οποτε καλο φθινοπωρο λεμε ! H απορια μου ειναι αν μπορω να συνεχισω να δενω τον κορμο γυρω απ την γλαστρα, ενω παραλληλα γυρισω σε φαση flower ετσι ωστε να κερδισω χρονο, ή αν πρεπει υποχρεωτικα να ειμαι σε φαση veg για να συνεχισω το lst γυρω απ την γλαστρα. Επισης προσφατα εκοψα κανα 2 fan leaves τα πρωτα που βγηκανε κατω κατω, επειδη δεν παιρνανε καθολου φως και μου κοβανε τον αερα που φυσαει απαλα το χωμα. Εχει γινει ηδη μια μικρη ζουγκλα και εχω ακομα να καλυψω τα τρια τεταρτα της γλαστρας, οποτε φανταζομαι τι 8α γινει μετα ! Μηπως 8α επρεπε να παιξει λιγο κλαδεμα, να ελευθερωσω λιγο τον χωρο, ή να αφησω το φυτο να κανει οτι 8ελει? Επισης του δενω τα side branches που γινονται μικρες κορυφες, προς τους κενους χωρους για να εκμεταλλευτω οσο μπορω περισσοτερο χωρο στην γλαστρα.

Ευχαριστω εκ των προτερων !
 

Attachments

  • λστ.jpg
    λστ.jpg
    58.7 KB · Views: 12
  • 100_2807.jpg
    100_2807.jpg
    115.3 KB · Views: 11

gioufis80

Member
Καλως ορισες φιλε. Και σε flowering να τα γυρισεις θα το συνεχισουν το stretching
σιγουρα για τον επομενο μηνα. Συνηθως (και αναλογα την ποικιλια) μπορει να παρουν
αλλες 2 με 3 φορες το μεγεθος τους μεχρι να σταματησουν να μεγαλωνουν απο τη μερα
που το γυρνας σε flowering.
Παντως (οσο μου επιτρεπουν τα φυλλα να δω) καλα το πας μεχρι τωρα!
 
έχω την εντύπωση ότι πήρες τη στροφή πολύ κλειστά,ίσως είναι μικρή η επιφάνεια, είναι και η γλάστρα τετράγωνη...καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
 

guss

Member
Καλως σας βρηκα συντροφοι!
Γιουφης, σε ευχαριστω! Του δινω πολυ αγαπη και το συγκεκριμενο strain, μου διπλασιαστηκε σε μεγε8ος οταν το γυρισα σε 12/12 το προηγουμενο φθινοπωρο, οποτε λεω να το κρατησω veg κανα μηνα ακομα, για να τελειωσει αρχες Ιουλη περιπου (πριν τις κωλοζεστες). ΒΤW, εκπληκτικο το hydro grow σου man! Και εις ανωτερα!!
Αγιε, εχεις δικιο.. την παιρνω αποτομα την στροφη, το τελευταιο δεσιμο αντι για ευθεια 8α επρεπε να το δεσω προς τ αριστερα. Τωρα περιμενω λιγο αναπτυξη και 8α το στριψω με χειροφρενο μεν αλλα οσο πιο απαλα γινεται! Οσο για την τετραγωνη γλαστρα, 8α παρακαμψω τις γωνιες και 8α δωσω κυκλικη κλιση, σαν να ηταν στρογγυλη..
 

Booker

Member
ωραίο κολπάκι η περιμετρική βόλτα του φυτού στην γλάστρα.....καλή συνέχεια guss
 

guss

Member
Thanks Booker... εχει πολυ καλα σχολια αυτο το style, 8α κανω update οταν γινουν αξιοσημειωτα πραγματα!
 

antartist

Member
Ωραία πάει!Έχω μερικές ερωτήσεις..Με τι λάμπα είναι?Επίσης τι χωμα,τι νερο ποτιζεις και αν ρυθμίζεις ph..Ευχαριστώ.
 

guss

Member
Εχω ενα 6 band led ufo 135w apo Greenlamp, και απο χωμα το Guanokalong Complete Mix Soil. Ρυθμιζω ph στο 5.8 σε veg και γυρω στο 6.3 flower, νερο φιλτρου (οχι αντιστροφης οσμωσης), biogrow kai bioheaven της Biobizz απο λιπασματα.
Crusader Rabbit thank you, i will try it !
 

antartist

Member
Στην ανθοφορία τι τους δίνεις;Αλλάζεις και λάμπα;Υποθέτω πως το πας bio μεχρι το τέλος.Τι χρησιμοποιείς για να ρυθμίσεις το ph και επίσης το νερό της βρύσης σου τι ph έχει;Συγγνώμη αν σε κούρασα αλλά αυτές οι λεπτομέριες είναι οι σημαντικές..
 

Rondelia

Active member
guss 5.8-.63 gia xwma mou fainetai para poli xamhlo,
to swsto ph gia ta fyta sto xwma einai peripoy 6.4.-7.5
Epishs to guanokalong den krataei gia poly kairo ?
Nomizw eixa dei oti krataei 5-6 mhnes pou shmainei oti mallon den tha xreiasteis lipasmata AN isxyei, ti les?
 

guss

Member
Στην ανθοφορια προσ8ετω επισης Bio Bloom + Top Max. Χρησιμοποιω την ιδια λαμπα απλα την κατεβαζω στους 15 ποντους απ το φυτο ή και λιγοτερο. Οσο για το ph, το κατεβαζω με τo ph down της general hydroponics, το οποιο με εχει σωσει γιατι το ph της βρυσης ειναι 8 !
Rondelia, το συγκεκριμενο strain απαιτει πολυ χαμηλο ph στην αρχη, και το ανεβαζεις σταδιακα κατα την ανθοφορια, γυρω στα 6.3. Το guanokalong μπορεις απ την δευτερη βδομαδα να προσ8ετεις fertilizers, το παω βεβαια με μετρο στην αρχη, στις μισες ποσοτητες απ τις προτεινομενες και μετα ανεβαινω σταδιακα. Μεχρι στιγμης δεν δειχνει κανενα προβλημα υπερταϊσματος η κοπελια ..
 

Rondelia

Active member
6.3 se xwma to anwtato dld ?
Den to exw ksanakousei pote auto na isxuei gia to xwma,
gia to hydro isxyei akrivws opws to les
 

guss

Member
6.3 se xwma to anwtato dld ?
Den to exw ksanakousei pote auto na isxuei gia to xwma,
gia to hydro isxyei akrivws opws to les

Ακριβως.. Ενας απο τους λογους που επελεξα το συγκεκριμενο χωμα για το Arjan's haze 3, ειναι γιατι εχει ph στα 5.9. Περσυ με το ΒιοBizz All Mix που εχει ph καπου στα 6.5, το φυτο στρεσαριστηκε... επισης, παρατηρησα οτι ηταν πολυ δυνατο χωμα για το συγκεκριμενο strain, το οποιο ειναι πολυ ευαισθητο αν το παρακανεις με τα fertilizers. Ειχα nute burn ενδειξεις, ενω εβαζα τις μισες ποσοτητες απ τις προτεινομενες..
 

Rondelia

Active member
Ijera oti oi sativies ithelan ligo fai alla kai xamhlo ph e? Hmmmm me evales se skepseis... Ti lene oi pio gnwstes?
 

guss

Member
Δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο στις υπολοιπες σατιβες, εγω αναφερομαι μονο στο ΑΗ3 !
 
O

orfeas

Αυτό που μερικές φορές φαίνεται σαν nute burns μπορεί κάλλιστα να είναι def...
 

guss

Member
Πολυ σωστα Orfeas, στην δικη μου ομως περιπτωση καταλαβα οτι δεν ισχυε κατι τετοιο, επειδη το φλασαρα και πηρε τα πανω του μετα απο 1 βδομαδα, χωρις να ταισω..
 

guss

Member
Παρατηρω οτι σε καποια σημεια του χωματος που δεν υπαρχει σκια απ το φυτο ακομα, ψιλοδημιουργειται κατι σαν αλγη. Μηπως φταιει η λαμπα που την εχω στα 30 cm? Ο κατασκευαστης προτεινει αποσταση απ το φυτο για vegetation 30-60 cm..
Επισης σε 3-4 φυλλα εχουν βγει κατι σημαδακια, εχεi καποιος υποψην τι μπορει να ειναι? Τα σημαδια ηταν πιο μικρα αλλα μεγαλωσανε λιγο παραπανω χτες.. αυτο συμβαινει σε 4 μονο φυλλα, τα οποια τρωνε λιγο αερα παραπανω απ to budget fan, ολα τα αλλα ειναι μια χαρα! Αναρωτιεμαι μηπως φταιει επισης που εχω κλεισει το αεροθερμο 5 μερες τωρα, ειμαι καπου στους 20.5-21 με τα φωτα ανοιχτα και καπου στους 19-19.5 οταν ειναι κλειστα. Οριακα δηλαδη...
 

Attachments

  • 100_2809.jpg
    100_2809.jpg
    76 KB · Views: 13
  • 100_2821.jpg
    100_2821.jpg
    78.7 KB · Views: 16
O

orfeas

Έλλειψη ασβεστίου πιθανότατα, αλλά μη ρίξεις τίποτα αν το σύμπτωμα δεν εξαπλωθεί.
Ωστόσο πάρε ένα cal/mag για να σου βρίσκεται...
 

Latest posts

Latest posts

Top