What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

presa

X

xplodbleu

Deci vade astia mai grasutii, nitica burtica si esti THC-stonned pe viata ! :))
 

Scoop

Member
pentru a reduce oferta de droguri si a pune capat traficului, trebuie sa micsoram numarul consumatorilor de droguri, prin actiuni de prevenire, dar si prin tratament

Desigur, asta a functionat grozav pana acum.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
da, in cehia e o mentalite mult mai relaxata decat in romania, si majoritatea europei chiar. din cate observ s-a legalizat in mare parte pe criterii materiale, daca permit importul si productia in mediu controlat pentru vanzare, dar consumatorii nu au dreptul sa-si cultive singur medicamentul.
poate va veni vremea (curand..) ca si romanii sa se gandeasca la beneficiile materiale pe care le-ar aduce tolerarea sau legalizarea acestei plante in tara noastra. asta pe langa ajutorul dat celor in suferinta, si mediului inconjurator, in general.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mi se pare intr-un fel normala interzicerea cultivarii pentru inceput, avand in vedere ca au legalizat-o in scopuri medicale, deci asta impune un anumit nivel de calitate al produsului vandut catre pacienti.

Ma gandesc ca in momentul in care growerii locali vor obtine o licenta de crestere (eventual in urma sustinerii unui examen/test practic) , li se va permite si lor sa creasca, la anumite standarde de calitate.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
http://www.upi.com/blog/2013/04/23/Cops-confiscate-2-pound-joint/1211366717008/#ixzz2RM9u6trn
Cops confiscate 2-pound joint
Santa Cruz campus police were unwelcome crashers at a 4/20 party, confiscating a giant joint which violated pot weight limits.

University of California, Santa Cruz students rolled a 2-pound joint for their annual weed day party Saturday, far exceeding the legal weight limit of one ounce.

The students seemed pretty disappointed, booing the campus police as they departed with the joint, which appears to be around two feet long.


http://www.guardian.co.uk/world/2013/apr/21/boston-bombers-complex-picture?INTCMP=SRCH
Boston Marathon bombing
Skateboarding, marijuana …and jihad. Inside the minds of the Boston bombing suspects


http://www.wakingtimes.com/2013/04/23/who-is-trying-to-patent-marijuana/
Who Is Trying To Patent Marijuana?
The secret is out: marijuana is medicine. And not to the surprise of the pharmaceutical industry, who is slowly but surely gaining exclusive rights to the medical properties of this age-old plant.
 
Last edited:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran

Am trait sa o vad si pe asta. Astept cu nerabdare cand o sa-l vad pe Garcea ridicandu-si sapca , scarpinandu-se in cap si plecand cu coada intre picioare la prima adunare de 4/20 din Romania, eventual in Piata Universitatii sau pe gazonul din fata Palatului Parlamentului (ca am auzit ca se va da gardul jos anul asta sau la anul). :joint:


Deci se poate , da ? Si n-am vazut pe nimeni sa moara pe acolo, mai putin, de ciuda, pe ala de cerea cu vehementa aplicarea legii. :moon:
 
Top