What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

CannaBiogen(Cz)

P

Peacer

jo takhle, tj amnesia :D btw jinak moje banginy venku nestíhaj teprve začíná dělat paličky tak snad to doprostřed listopadu nezhnije i když by měla bejt odolná ... zanedlouho přepnu vevnitř

jinak tohle je nepalese někdy uprostřed květu už nevim přesně, ale do dvou týdnů s nej pravděpodobností kosa takže stíhá tak akorát. vůně je nasládlá...



picture.php
 
P

Peacer

díky mojí chybě bude nakonec později, ale jinak by byla už za týden ... takhle chce ještě dva týdny. takovej nasládlej kostel nebo jak bych to popsal, hnojená minimálně... už jen dva týdny :woohoo:

picture.php


picture.php
 
P

Peacer

tak nepalese mother je pěkně divoká, tedka řízek in je úplně ale úplně jinej, najednou dost crazy větvení a dost sativa výnosnou potvoru, vypadá tedka spíš jak ten phenotip kterej mě minulej rok tak učaroval - nasládlý jamajský výnosný koště ,,, přitom venku byla mother dost keřovitá , třeba se změní i vůně :D určitě je to klon z nepal phena :D

na jaro by měly bejt řízky , kdyžtak pm ,-)
 
P

Peacer

tak nepalese mother je pěkně divoká, tedka řízek in je úplně ale úplně jinej, najednou dost crazy větvení a dost sativa výnosnou potvoru, vypadá tedka spíš jak ten phenotip kterej mě minulej rok tak učaroval - nasládlý jamajský výnosný koště ,,, přitom venku byla mother dost keřovitá , třeba se změní i vůně :D

picture.php


picture.php


uplne neco jinyho nez venku, pritom je to stejna kytka
picture.php
 

BURN

Member
Veteran
Co to co to_? Kaiky končí tady na foru,jeho sekce tady taky...Nějak jsem nepochopil jak mám chápat že se stáhne do ústraní,budou semena ještě k dostání _?Má někdo lepší info_?
 
P

Peacer

Co to co to_? Kaiky končí tady na foru,jeho sekce tady taky...Nějak jsem nepochopil jak mám chápat že se stáhne do ústraní,budou semena ještě k dostání _?Má někdo lepší info_?

podle toho co psal, je tak trochu znechucen situací na konopném trhu a ve španělsku celkově. jeho posty už tam nejsou. semínka jsou ještě k dostání a určo budou, nebo to se taky ruší? snad ne ... respect a rip charlie !
 

newhousegreen

-.-
Veteran
co mají prosimtě delicatessen matky a majesty společnýho s Canna Biogen? trochu prober né:D. Kde to furt bereš tyhle tropický lahody? já jsem asi mimo, nebo mi to uniká..
 
P

Peacer

hh v pohode mas pravdu nejak to tady nejede a ja si tu ukajim svy virtualni spanelsky choutky :) spolecny maji to ze je cannabiogen nabizi na svejch strankach preci ,-)
no linkoval sem bangi haze hlavne , delicatessen jen tak btw
to víš když mě to zajímá tak občas zajdu na jejich stránky :D
 

Latest posts

Latest posts

Top