What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

presa

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si cum nu exista nici delimitare intre cantitati mici si mari, te poti trezi dealar oricand.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ai tras un fum dintr-un joint ? O sa putrezesti in puscarie dealer nenorocit ce esti ! :biggrin:

Ai furat de n-ai mai putut si ai dus tara la faliment ? Ti-am rezervat un scaun caldut de palamentar sau senator.
 

eska

Member


În ceea ce îi priveşte pe cei care folosesc substanţa interzisă, prof.dr. Florin Tudose explică la Digi24 că adolescenţii şi tinerii care consumă au o evoluţie mai proastă decât a colegilor de aceeaşi vârstă. „Le scad performanţele intelectuale, le scade nivelul de inteligenţă. (...) Produsele şi derivaţii de canabis duc la tulburări grave de sexualitate: impotenţă, lipsă de erecţie, lipsa plăcerii sexuale”, susţine medicul.

SUSTINE MEDICUL . . .

intreb: cu ce sustine? are experienta cu produsele si derivatiile de canabis? Sau se bazeaza pe titulatura dumnealui + stirile de pe la noi?

si, printre altele, mai are si supraspecializare în terapia durerii acute şi cronice

 
iti dai seama, ca a luat si distinsul domn niste banuti ca a aparut la tv....sa mance` si el ceva...cu un fapt aplicat nu poate sa vina ca nu are...de sustinut nici nu poate fi vorba...el oricum are pula moarta la varsta lui :))). pe parte de performante intelectuale hmmm, de exemplu EU fumez de prin liceu si am terminat politehnica la automatica si dimitrie cantemir la comert...+ alte cateva ZECI de cursuri de specialitate si permis auto...domnul prof.dr.FLORIN TUDOSE = 0 un cocalar cordit care a aparut la tv sa-si dea cu parerea si sa indobitoceasca cateva milioane de oameni, ca asa au vrut domnii de mai sus pusi.

L.E. va rog eu sa-l scuipati daca-l vedeti pe strada! :)
 

pagabboy

Active member
Exista si doctori care stiu despre ce este vorba ex: prietenei mele , care sufera de epicondilita, doctorul i-a "sugerat" un "tratament analgezic cu plante" pentru ca tratamentul medicamentos care exista pe piata ii facea rau. Foarte multe efecte secundare gen voma, stari de greata, ameteli si disfunctii ale organelor interne.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cannabisul da impotenta sigur daca ti-l injectezi direct in coaie cu conditia sa fie planta intreaga , de preferinta din recolta outdoor.
 
Last edited:

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Da, clar ca nu vrea sa stim de ce prefera ei testul de urina:
In loc sa tinem noi buretelul sub limba, ii pisam pe gabori in beregata, astia fac gargara 5 minute si p'orma ne zic ei ce si cum dupa gustul ramas... :D
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ce nu inteleg eu din articolul cu bureteii : politistii in cauza prefera sa tina si testul de urina sub limba timp de 5 minute ? :chin:

Revenind la testerele cu pricina, sunt capabile să depisteze 8 feluri de droguri şi anume cannabis (1), cocaină (2), heroină (3), LSD (4), haşiş (1?), marijuana (1?), cât şi altele, la care reacţionează pozitiv sau negativ.

Doua la primarie, doua la scoala de fete, doua la prefectura, doua la primarie, doua la scoala de fete ...

In ceea ce priveste reactia - pozitiv sau negativ - adica odata testat, oricum indica ceva, deci oricum ai lua-o devi automat suspect din moment ce te-a pus organu sa stai cu buretu' in gura 5 minute.

Eu zic ca in 5 minute ... il mestec si incep sa-l si diger. Se ia in consideratie si coprocultura ?

N-am inteles inca ce imbecil ti-a gasit postul ca fiind "unhelpful"... un gabor de pe aicea, poate :biggrin:

Poate s-a innecat vreunul cu buretelul :biggrin:

Ce bine ar fi daca threadul asta ar fi 'audio'. Parca si aud cum apar unii si saluta : 'Traiti !
 

VanVulpen

Well-known member
Veteran
pai asta spune si in articol - ca s-au folosit 125 de bureti din 200 cati au in dotare si n-a fost depistat nimeni... probabil ca prefera urina fiindca asa cum spuneti voi gaborii is urofili/scatofili din fire, in plus rezultatele sunt mai sigure... Interesant e ca s-ar lua in considerare si posibila remanenta in organism a substantelor interzise, de unde si nevoia de analize sangvine...

Cert e ca in padure la Baneasa nu sunt drogalai :biggrin:
 

pagabboy

Active member
N-am inteles inca ce imbecil ti-a gasit postul ca fiind "unhelpful"... un gabor de pe aicea, poate :biggrin:

:laughing: e primul meu negativ pe siteul asta :dance013:

Apropos de padure la Baneasa , afara de bogatasii care si-au tras vile vizavi de Jandarmeriei si unde se consuma coca la greu, langa Scoala de " 'seara actele la control ca dau cu pulanu' " sunt cele mai multe prostituate care fac trotuaru la DN1 ca cica astia de la drumuri si poduri au uitat de trotuar.
 
X

xplodbleu

Am inteles oricum ca testele astea pot da fals pozitiv si la diferite medicamente de raceala. Te poti trezi de la vre-un nurofen pe la spital dand cu analizele :)
 

FiltruFRATE

Member
Acidul este eliminat din sistem în ~24 de ore. Mult

tumblr_mbunrsjhm61rrmg5ro1_r1_500.jpg
 

Latest posts

Latest posts

Top