What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Dyrker du Cannabis? Spørgeskemaundersøgelse

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
Undersøgelsen, der gik i gang den 1. oktober 2012, kører endnu og er tilgængelig frem til 31. marts 2013.


RTEmagicC_Cannabisbillede3a_MedTxt.jpg.jpg


Som deltager i undersøgelsen er du fuldstændig ANONYM. Skemaet er oprettet i et system, der ikke gemmer IP-adresser.

Om undersøgelsen

Center for Rusmiddelforskning har siden 2008 haft fokus på hjemmedyrkning af cannabis i Danmark. Vi er siden da blevet en del af et større internationalt projekt, der har til formål at skabe indblik i cannabisdyrkningen og dens betydning: Hvem dyrker cannabis? Hvorfor og hvordan dyrker de? Hvilke erfaringer har hjemmedyrkere med cannabismarkedet og det strafferetlige system? Og ikke mindst: Hvilke ligheder og forskelle gør sig gældende, når vi sammenligner på tværs af landegrænser? I bl.a. Belgien, Finland, Storbritannien, Australien, Canada og USA foregår lignende undersøgelser.
Interesseret?

Du kan deltage i undersøgelsen ved at udfylde nedenstående spørgeskema:

Det tager 10-15 minutter at udfylde spørgeskemaet.
Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Helle Vibeke Dahl på e-mail hd@crf.au.dk eller telefon 5144 6366.
Hvem er vi?

Forskerne bag den danske undersøgelse er

Alle tre er tilknyttet Center for Rusmiddelforskning, School of Business and Social Sciences, Aarhus Universitet, Bartholins Allé 10, bygning 1322, 3. sal, 8000 Aarhus C.
Links

Links som kunne have interesse:

Artikler bragt i tidsskriftet STOF:





Henvendelse om denne sides indhold: Jonna Bente Kjær

Revideret 18.02.2013



FIND CENTER FOR RUSMIDDELFORSKNING


- i Aarhus


Vis detaljeret kort
- i København


Vis detaljeret kort



Kontaktinformation


Center for Rusmiddelforskning
Aarhus Universitet

  • Bartholins Allé 10
    8000 Aarhus C
    E-post: crf@au.dk
    Tlf: 8716 5313
    Fax: 8716 4420
  • Artillerivej 90, 2
    2300 København S
    Danmark
    Tlf.: 8716 5331
CVR nr.: 31119103
EAN-nr.: 5798000419636
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
alligevel? det er da også skønt at der endeligt forskes lidt i den guddommelige urt. kan kun opfordre alle til at deltage i undersøgelsen...
 

CFP65

Member
jeg har også deltaget, men er efter de seneste tiltag med TFP bange for at fanden kommer til at læse den rapport, ligegyldigt hvor fint den beskriver hjemmedyrket græs osv, så kan den stadig læses af fjendtlige politikere der føler trang til at stå på skuldrene af hjemmedyrker miljøet. og så er der ikke særligt langt til øget opmærksomhed på elforbrug kontra det tilmeldte antal af beboere på den enkelte adresse, når man tænker på at samtlige emails der går ind og ud af DK allerede i dag scannes for "problematiske formuleringer" og der allerede nu er bestemmelser om 5års datalogging hos internet udbydere, så kunne en undersøgelse som denne misbruges til fx at kræve logging af elforbrug,
 

420empire

Well-known member
Veteran
Har også lagt min deltaget i "værket" som esbe siger, så er det rart at der er noget opmærksomhed på dette emne, da jeg føler vi oftest bliver marginaliseret som en flok misbrugere. Til CFP65, jeg forstår udemærket din bekymring og så alligevel ikke, for alle ip adresser som efterlader sig spor på deres hjemmeside, bliver slettet, og intet gemt, sådan som jeg hat forstået det, også selvom den gængse regel er at man gemmer i 5 år, så mener jeg dette faktisk er et særtilfælde er ikke 100 % sikkert, men mener man faktisk er rimlig godt beskyttet. :)
 

CFP65

Member
det ar nu mere risikoen for at undersøgelsen bliver misbrugt til yderligere tiltag mod vores miljø der bekymrer mig. jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at enkelte partier og politikere vil læse rapporten som fanden læse bibelen
 
Flinke folk ellers. Havde dem forbi til en kop kaffe og 2 timers snak om vores dejlige urt.
Alt i alt en god oplevelse, og jeg tror de lærte meget :)
 
Top