What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Durban Poisson X White Widow (sau Rudarelis)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu te lasa demoralizat de lipsa raspunsurilor. multi citesc, dar nu raspund pentru ca nu au cu ce contribui sau nu au cont inca. pe masura ce pozele vor deveni mai interesante (in flower adica) or sa fie mai multi, dar pana atunci e bine sa updatezi constant daca vrei sa ai clienti la thread.

numai bine si succes la fete!
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Si ca sa ti publicul 'animat', recomand updateuri periodice, o data sau de doua ori pe saptamana , cu cat mai multe detalii 'tehnice' si chiar intrebari.
 

VanVulpen

Well-known member
Veteran
Yo am o nelamurire muskito, adica tu la crossul asta cunosti tatal cu certitudine si nu stii mama? Cum s-ar zice ai fumat laolalta rudy cu WW si de acolo ai si cules boabele fara sa-ti dai seama ce si cum e?... btw, de unde ai procurat Durbanul? nu stiu de nici un seedbank sa-l vanda in forma pura aka sativa 100%, tii minte cam pe ce data o inceput a inflori outdoor?... curios minds want to know... in rest numa de bine si cat mai multe fete iti dorim
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
buna intrebare! imi amintesc ca am observat ceva ciudat prima data, dupa fumul m-a facut sa uit (sau sa nu-mi pese, who knows). apoi, in titlul threadului si vazut ca e pusa DP ca fiind mama. dar la fel am vazut si au fost puse in flower si in veg de mai multe ori la rand. poate asta e stilul jurnalului, mai uiti cand le-ai pus la flower, le mai pui odata, mai uiti care e mama care e tata! :)
 
@VanVulpen Poate am gresit eu cu titlul din necunostinta de cauza. Primadata numele tatalui(si a fiului) :)) si dupa aia mama. Asa ii in viata reala. Tata e Durban Poison asa scria pe plic. Plic nedescacut asa le-am cumparat de la un amic. Mi le-o adus un amic din Cehia. http://www.///.com/Durban Poison%///.php asta e tata adica mostly sativa, pe altele site-uri scrie 100% sativa. Mama e necunoscuta. Cu toate ca mi s-a zis ca e WW se pare ca mai mult batea spre rudarelis.

@exploziv_gbb Ba le-am vegetat ba le-am inflorit. Le-am stresat cat am putut. Vreau sa vad daca ii ceva de capu lor.

Pana acuma am 3 femele 100% si le astept pe restu. Ele din flower pana acuma nu au dus-o tare bine. De multe ori state-au la 32-36 de grade. Asta e, siguranta inainte de toate. De azi am gasit un sistem mai ingenios dar cu riscuri. Temperatura nu trece de 26 de grade. Ma gandesc sa mai dau vreo 3 gauri sau mai multe pentru exhaus pasiv. Cu ventilatia nu o duc prea bine doarece cum zice-am ,,safe is better,,(zgomot de ventilator, si etc) dar sper ca de acum sa am noroc si sa le cresc bine.
Am avut ceva probleme cu caldura si se vede si pe plantute si poate un burn fert cu toate ca le da-de-am 3ml de BioBizz Bloom la 1L de apa si 1,5 ml Big Bud Bloom Baster Powder de la Advanceds(parca) Nutrients 0-15-40.

O sa pun 2 poze cu ele si vrau niste pareri si sfaturi. Precizez ca au 6 zile de flower maine 7.
 
Last edited by a moderator:
Mirosul deocamdata nu se simte in incapere. Emana miros doar cand le ,,frec,, cu degetele :p Adica tulpina intre degete. Spatiul este ventilat cat de cat. @ ventilaroare de pc. Unul jos pe intake si altul sus pe exhaus plus in ventilator de 80x80 mm Care misca aerul in box.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ma refeream la ventilatie in sensul de aerisire, de schimb al aerului din interior (care incet incet devine din ce in ce mai sarac in CO2 pe masura ce plantele il consuma).

Pana la urma care e scopul acestui grow ? Testarea plantei la diferite forme de stres sau pur si simplu de a scoate o recolta cat mai mica din ele ?
 

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Deci cross-ul nu e facut de tine ? Apoi cum stiai cum mirosea mama sau tatal, dupa cum ziceai in prima pagina ?
Oricum ar fi, sper sa ramana in viata pana la final.
Bafta.
 
Cross-ul acuma il fac primadata. Patintii tot eu i-am cerscut cum am putut mai bine out. 10L de apa si nutrienti odata la 4 zile.(nu au avut nici un burn fert sau ceva ce sa le dauneze). Dupa cum au crescut... am bagat barda de 2 ori in ele ca ma luau cu paranaoia :) erau 2,20 respectic 3,5 m. In fine. Am 4 fetite in 5 L de pamant revegetate dupa ce au intrat in flower(2 saptamani). Vreau sa vad cat pot scoate din ele stresate la maxim si vreau sa vad la ce fel de stres rezista indoor, daca are rost sa continui cu cross-u sau ma axez pe alt strain. Seminte mai sunt destule nu-i stres. Mai am si sun lemon haze langa ele dar inca nu stiu daca ii femele sau mascul sau herma. Daca ii mascul imbogatesc cross-l initial daca e femela e binevenita. Lemon haze te chileste destul de bine si provoaca o foame iesita din comun. O sa vad ce iese. Sper ca pe viitor sa-mi fac un cross unde tulpina de baza sa fie LSD de la Barney`s Farm.
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Nu am mai scris de mult pentru ca putini imi citesc posturile...
hm, ma intreb de ce oare...

...Tata e Durban Poison asa scria pe plic. Plic nedescacut asa le-am cumparat de la un amic. Mi le-o adus un amic din Cehia...

Cross-ul acuma il fac primadata. Patintii tot eu i-am cerscut cum am putut mai bine out...
...te contrazici singur? :laughing:
si p-orma sa zici: "multi citesc, putini pricep"
poate ca nu stim noi sa citim?
 

4 femele din titlu si inca un lemon haze tot femela se pare. Numai ramurele si ramuri. Defolire la maxim unde s-a putut. In vegetatie stiu de cati nutrienti au nevoie,ce le dauneaza, ce le place. Acuma urmeaza stresu lor si al meu... in flower, dar dupa 5 zile. 80 din plasa ii umpluta. 2 nu le-am prins in poza. Dar vor fi pozate in parte cand o sa fie momentu. Peste 2-3 saptamani. Nu tare mai are rost sa veniti cu critici daca nu va cer. Am vazut ca si voi groweri experimentati clacati la la niste treburi fundamentale sau nu, si strainuri crescute si facute de voi. Va rog. Acuma stau la 23 de grade 117w lumina rece cfl. La lumina calda au stat la 26-27 grade si 227w cam vreo 1050 lumeni pana si-au aratat sexu.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
1050 de lumeni din 227W ? Dar la ce lumina le cresti ? La lumanare ? Pai un singur bec CFL de 20W ar trebui sa iti dea 1200L. (probabil ca e vorba de vreun ordin de marime omis din graba).

Cum ai mentinut pamantul la suprafata asa de afanat ? Sau doar mi se pare ca e asa ?

Cand ai zis ca dupa 80% din plasa a fost umpluta in 5 zile te refereai la faptul ca s-a refacut coronamentul sa plantele au crescut de la lungimea 'x' la 'y' ?

Le vei indopa cu nutrienti de flower acum sau astepti sa mai puna ceva pe ele ?

Un mica observatie utila : defoliera in veg cand se foloseste SCROG e o sabie cu doua taisuri, pentru ca planta tinde sa devina uriasa in flower, mult prea densa si aglomerata (am observat asta deja la 3 strainuri diferite).

Hai sa vedem de ce vor da dovada domnisoarele astea stresate :biggrin: (sa speram ca o sa raman fete mari pana la sfarsitul growului)

P.S. Critica poate fi foarte utila daca din ea ai ceva cu adevarat de invatat, nu ? :chin:
 
Cu tot tu stresu provocat am reusit si eu sa am o herma, voi lasa si unele coitze pentru niste seminte. Acuma ele stau la 250w cfl si 110% din plasa e umpluta. Sunt locuri unde sunt si 2 topuri intr-un ochi de plasa. Au 15 zile de flower final. Defoliere le-am facut la greu si nu au apucat sa se inalte ci au stagnat incat sa nu-si prea acopere lumina alteia. Se pare ca am reusit unele chestii ce credeam ca nu reusesc. Se comporta bine fetele la stres maxim. Cu poze voi veni cand o sa cred ca o sa fie nevoie.
 
22 de zile de flower
picture.php
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
La cum arata mugurasii, eu as zice ca e preponderent ruderalis (autohton). Sa vedem insa cum se dezvolta in continuare.
 
Top