What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Sweet weed in time.

Tsakalos

Member
Παιδια ηρεμησα και δεν προκειται να σας κανω κατι τετοιο. Αντιθετος, θα εχουμε κι'αλλα grows, να'μαστε καλα, και γουσταρω αυτο που γινετε εδω. Χρονια τωρα μπαινω unregistered και παντα βρισκω τις λυσεις μου, αλλα αλλιως ειναι να τα λεμε, και μια που τα λεμε ειμαστε στην 35 ημερα veg, ακολουθησα τη συμβουλη του φιλου του Fou για το ωραριο (στο περιπου, 2μερες-16/8, 2-15/9, 2-14/10, χθες και σημερα 13/11 και απο αυριο 12/12. Το canopy πιστευω οτι το παλευω λιγο-πολυ. H ckm πισω ειναι στα 59εκ., raw diesel δεξια στα 49εκ και or.amnesia στα 41εκ και την εχω πανω σ'ενα ταψι για τωρα και βλεπουμε. . Τα links που ποσταρατε ειναι και γαμω. Αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι ενα σκελετο 1.30 μηκος, 0.65 πλατος και 1 υψος. Mylar, intake 100mm?,125?150?.ολες οι φθοριου μεσα και αν εχω πιο μετα προβλημα μυρωδιας να κανω vent μεσω του flower room απο μια εισοδο πανω-πανω κοντα στο φιλτρο, 3 φυτα ub topping σε 10λτ dwc και θα παρω τα ιδια netpots που εχω στα 25λτ,για να αποφυγω τυχον σοκ μεταφυτευσης. Οταν κανω το τοπινγκ σκεφτομαι να τα κανω κλωνους και οταν ερθει η ωρα του flower, αν χωραει κανενα ακομα να το βαλω με 10λτ κουβα και τα υπολοιπα θα τα δωσω σε ενα φιλαρακι για εξω. ο.κ?ήμαπα?κι'αν ο.κ ποτε θα πρεπει να τα σκασω για να'ναι ετοιμα για την σκηνη με τετοιου ειδους topping σε dwc?
 

Tsakalos

Member
Α ναι ξεχασα. Οι επομενες επιλογες: white widow, blue widow, white russian, blue hash, original amnesia, critical kali mist και church.Τι νομιζετε?
 

Fou

Member
Γεια σου τσάκαλε!!!
Από ότι έχω καταλάβει θέλεις να βγάλεις και 2ο yield μέχρι τα μέσα Ιουλίου που τελειώνουμε εξεταστική,σωστά???
Αυτά τώρα θα τα κόψεις περίπου μέσα-τέλη Απριλίου.Υπολόγισε ότι θες ~4 βδομάδες veg για ένα σωστό σχήμα σε UB topping και ~2.5μηνάκια για flower.Οποτε άρχισε να "σκας" τα σπόρια τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου,για να είναι έτοιμα για flower τέλη Απριλίου και να τα κόψεις στο πρώτο μισό του Ιουλίου.Ένα παρόμοιο πρόγραμμα ακολούθησα και εγώ πέρυσι και έκοψα τσίμα-τσίμα πριν τις διακοπές.Φέτος έχοντας παραπάνω εμπειρία προγραμματίστηκαν καλύτερα τα πράγματα!
Συμβουλές-προτάσεις:
-Το raw diesel προτείνω να το κανεις topping-trimming τώρα που είναι νωρίς ακόμα,το βλέπω ότι πάει να σου ξεφύγει!
-Στο 2ο grow σου προτείνω να ασχοληθείς με 1 μονο strain για να έχεις σωστό cannopy!
-Strain προσωπικά θα προτιμούσα το white russian γιατί δεν το έχω καλλιεργήσει ποτε και έχω δει πολύ καλές κριτικές.Και τα αλλα όμως που σκέφτεσαι ταιριάζουν για το σκηνικό που θες!
-Ψάξε τη φάση με της μάνες!!!!!!!!ΑΞΙΖΕΙ!!!!
Καλή συνέχεια,καλή τυχη και προσοχή!!
 

Tsakalos

Member
Γεια σε ολη την παρεα. Μετα απο χρονια προσπαθειας να παραμεινω στην πατριδα, δυστυχως ηρθε η ωρα να την κανω κι'εγω, γιατι ειμαι απ'τους λιγους (τυχερους) που εχουν δουλεια, αλλα ειμαι κι'απο τους πολλους που περιμενουν απο περσι να πληρωθουν, λες και ειμαστε εθελοντες. Ευτυχως βρεθηκε ενα φιλαρακι που θα παρει ολο τον εξοπλησμο, μονο που στο deal ο τυχερος θα παρει και 3 φυτα σε ανθοφορια. Πρεπει αρχες Μαρτιου να ειμαι εκει, πριν μπει το καλοκαιρι, για να αυξησω τις πιθανοτητες μου για μια καλυτερη δουλεια. Τα φυτα πανε σουπερ. Θα φυγουν τη Δευτερα απο'δω. 10μ.μ κλεινουν τα φωτα. Αν εχει καποιος εμπειρια ή ιδέες για την πιο ασφαλη μεταφορα τους, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα. Αυτο που μπορω να μοιραστω σαν πρωτη εμπειρια με dwc ειναι οτι δεν νομιζω να ξαναγυρισω σε χωμα εκτος αν ειναι εξω ή εχω προβλημα με θερμοκρασιες. Ειναι παρα πολυ απλα τα πραγματα, σε σημειο που βαριεσαι και σκεφτεσαι ενα σωρο μαλακιες να τους κανεις για να τα κανεις πιο μπομπα και καλα αλλα παντα kiss και ολα πανε ρολοϊ. Ξεχασα να προσθεσω οτι μετα τις (συνολικα) πρωτες 2 βδομαδες, σταματησα το απεσταγμενο και συνεχισα με βροχινο. Οταν η σταθμη του νερου ειναι στην ασπρη γραμμη του μπλε σωληνα, ειναι γυρω στα 13-14 λιτρα. Την τελευταια εβδομαδα, επειδη εχω ψιλοξενερωσει με την ολη φαση, γιατι στην ουσια δεν ειναι δικα μου πια (αλλα τουλαχιστον δεν πανε χαμενα), τους βαζω 2 λιτρα νερο παραπανω (μαζι με το αναλογο fnb) και τωρα εκει που εβρισκα το ph 6.0-6.3, τωρα το βρισκω 5.7-5.9 και στα 3 φυτα. Ειχα παντα το περιθωριο ωστε να μην ακουμπαει το νερο στο "διχτοποτηρο", αλλα αυτο ειναι, περισσοτερος ογκος διαλυματος=καλυτερο ph. Τωρα για τα καλα νεα. Αυτο το grow ηταν βιαστικο και τα αγορασα ολα ετοιμα απο growshop. Αυτη τη φορα θα εχουμε στη διαθεση μας, εκτος απο λιγο παραπανω εμπειρια, Lowes, Home depot και τα φακεν λοιπα. Στην αρχη θα με φιλοξενησουν και τους εχω ηδη ψησει να τους βοηθησω να στησουν και να ξεκινησουν κι'αυτοι. Και μετα οταν μετακομισω στο δικο μου ξεκιναμε αλλο ενα setup και ολα αυτα ευχομαι και παλι με τη βοηθεια τη δικη σας. Πιστευω οτι καποιο απ'τα αλανια εδω μεσα θα βοηθησει με το shopping list οταν ερθει η ωρα. Λοιπον παιδια τελικα αυτη ειναι μια λυπηρη ιστορια που θα εξελιχθει σε grow mayhem στο τελος. Να'μαστε καλα και θα τα λεμε απο τα ξενα. Τελευταιες φωτο θα ποσταρω στον αποχαιρετισμο πριν τη μεταφορα. Τωρα αν τυχει και μου στειλει φωτος καποια στιγμη στο μελλον, να ειστε σιγουροι οτι θα τις ποσταρω. Θα προσπαθησω να το ολοκληρωσω το grow log αν μπορω και οπως μπορω, αλλα οπως καταλαβαινετε δεν ειναι μονο στο χερι μου πλεον. Παρακληση για προτασεις οσον αφορα τη μεταφορα για λιγοτερο στρες γιατι δεν τα θελω ουτε μερα παραπανω, ειναι πολυ ψυχοφθορο.
 
καλή δύναμη φίλε! δυο ερωτήσεις από εμένα: σε ποια χώρα και γιατί έβγαλες τον αρχηγό από την υπογραφή σου ?
 

Tsakalos

Member
Αγιε Η.Π.Α, επιανε ολη ολη τη σελιδα το ποστ μαζι με το αλανι. Αλλα τωρα να'τος παλι.
 
Μπράβο ρε μάγκα, καλή δύναμη και καλά γαμήσια με τις αμερικάνες[πάνω απ' όλα εεε??]

Τελικά δεν μας είπες ποιος ήταν ο αρχηγός ...
 

Booker

Member
Τσάκαλε καλή τύχη στο Αμερικάνικο όνειρο, σε κάποιες πολιτείες είναι και free το smoking, ελπίζω να είσαι τυχερός σε αυτό και σε όλα τα άλλα.
Ερώτηση ..... στο Αμέρικα ζούλα με μια βάρκα θα πας? Vives bro!!!
 

Tsakalos

Member
Ημερα 16 απο το "φλιπ", μια ωρα μετα τις καλημερες. Γινετε χαμος και ειναι δοκιμασια για φωτο της προκοπης ειναι σχεδον αδυνατη, αλλα ξερω ειναι παντα ωραιο. την ημερα της μεταφορας θα προσπαθησω να φωτογραφησω το καθενα ξεχωριστα. Απο εκπαιδευση δεν κανω τιποτα, θα τα τακτοποιησω οταν πανε στον τελικο τους προορισμο για περισσοτερη ευκολια. Μια ωρα πριν κλεισουν τα φωτα ολα θα γινουν στο μινουτο. Η αποσταση ειναι περιπου μιση ωρα γι'αυτο θα αδειασω οσο διαλυμμα μπορω απ'τον καθε κουβα, ετοιμα διαλυμματα θα περιμενουν εκει ηδη, τυλιγμα με μαυρες σακουλες των σκουπιδιων, εννοιειται οτι θα γινει βραδυ η φαση, στησιμο, οι σακουλες δρομο.. και εκπαιδευση την επομενη μερα με την ελπιδα οτι δε τα σοκαραμε και πολυ. Μεχρι τωρα οτι και να τους κανω πανε σουπερ. Μια φορα την ημερα τα τσεκαρω πλεον και πανε πολυ πιο ομαλα απ'οτι στην αρχη. Δεν ξερω αν ειναι το βροχινο νερο ή απλα ειμαι τοσο κωλοφαρδος που εμαθα να διαβαζω τα συγκεκριμενα strains ή που το περιβαλλον ειναι απλα dialed-in και τους δινω μονο οσο φαϊ νομιζω οτι χρειαζονται, δε ξερω ακομα. Αυτο που μπορω να πω ομως ειναι οτι εχω πορωθει τοσο πολυ για το επομενο, που εχω ξεκινησει ηδη το ψαξιμο. Εχω εντυπωσιαστει με του marlo τα verticals. Αυτη τη στιγμη της ζωης μου ειμαι πολυ τυχερος να εχω την υποστηριξη του συγκατοικου μου, που τυχαινει να ειναι το γυναικακι μου και μοιραζομαστε την ιδια αγαπη για το θαυματουργο αυτο βοτανο. Αναλογα τωρα με το χωρο που θα βρω για το συστημα, που θα ειναι και ενα απο τα βασικα κριτιρια στην επιλογη διαμερισματος :laughing:, το μονο οριο που μπορω να σκεφτω οτι θα εχω (λεφτα θα βγαλουμε ουτως ή αλλως γιατι εχουμε πολλα ταλεντα και ορεξη) ειναι το ρευμα. Δεν εχω προβλημα να πληρωσω αλλα θα πρεπει να δω ποσο ειναι ασφαλεις για να μη τραβηξω την προσοχη των λαγωνικων. Αγιε...ο τραγουδηστης ειναι ο Αποστολος Νικολαϊδης, γεννημενος στη Δραμα αλλα εκανε καριερα η.π.α., πριν πεθανει γυρω στο 2001, δε θυμαμαι καλα ηταν N.Y πολλα χρονια και τραγουδουσε παντα χασικλιδικα του Βαμβακαρη, κτλ. Πολυ αλανι. Οταν αποφασισα να παω να τον δω ηταν ηδη πεθαμενος κανα μηνα. Οι κυριες μετα απο 16 μερες φλιπ εχουν τεντωσει ως εξης Original Amnesia 1m1cm ατοφιο χωρις εκπαιδευση, raw deisel 1m6cm με ενα fim που ειχε γινει νωρις, και ckm 1m7cm με δε ξερω και'γω τι, στις 9/2 εφαγε αλλο ενα supercropping γιατι ξεφευγε και τωρα εχει 4-5 κορφες που ξεπερνανε το 1m15cm αλλα θα δεθουν. Βιβες..
 
Για σου ρε Τσάκαλε! Καλή δύναμη με τη μεταφορά αύριο...
Θυμάμαι είχα χρυσοπληρώσει ένα βινύλιο με τα χασικλίδικα του Νικολαίδη από αμέρικα στο Μοναστηράκι πριν πολλά πολλά χρόνια ...
 

Tsakalos

Member
Εδω παιδια ειναι οι κυριες χθες πριν μεταφερθουν. Ckm
Raw.d
Or.amnesia .
Η φαση, δοξα το θεο και λιγο προετοιμασια, πηγε πολυ σμουδ. Ολα στηθηκαν γρηγορα, μπηκαν μεσα τα φυτα και μετα απο 2 και 3 φορες systems check σβησαμε τα φωτα και τα ξεσκεπασαμε. Σημερα το μεσημερι ηταν μια χαρα. Βγηκαν εξω ενα-ενα, αλλαγη υγρων, αναγκαστικο prunning γιατι στραπατσαριστικανε λιγο απ'το σκεπασμα με τις μαυρες σακουλες και τη μεταφορα αλλα ας ευχηθουμε οτι δε θα εχουμε κανα hermie γιατι εχουν μερες που εχουν αρχισει και μαλλιαζουν. Τα βαλαμε πισω και αρχισε και το δεσιμο σιγα σιγα. Για κανα μηνα πιστευω πως θα'μαι εκει, μη γινει καμια μαλακια, οποτε θα εχουμε και κανονικα updates και photos. Η ckm ακομα και με λιγο παραπανω απο 5.5ml fnb/gl αντιδραει με ψιλο-overfert. Τα αλλα δυο 8ml/gl και δεν εχουν προβλημα. Για την original amnesia εχω διαβιασει οτι θελει πολυ φαϊ, για το αλλο δε ξερω, οποτε θα δοκιμασω να τους το ανεβασω λιγο λιγο να δω μεχρι που με παιρνει. Παρεπιπτωντος εχω να πω οτι το βροχινο νερο μαζι με το Floranova bloom ειναι τελειο. Πρωτη φορα εφτιαξα φρεσκια παρτιδα μονο με αυτο (νερο) και ειναι μπαμ, ph 5.5-5.7 (μετρηση μετα απο δυο μπουρια και λιγο παρλα). Α, το βροχινο νερο μετραει Ph 6.9 , Ec 49. συνεχιζεται....
 

gioufis80

Member
Μπραβο Τσακαλε αξιοζηλευτα τα κοριτσια σου! Θρεφταρια τις εχεις, παχουλες παχουλες!!!
 

tjo

life gardener
Veteran
tsakalos onoma kai prama..hehe
oraia ta dentra bro kai fainontai polla uposxomena,bebaia meta tin allagi tha exoun to sok toys alla me tetoio mastora pou exoun tha epaneltoun grigora..:comfort:
 

Tsakalos

Member
Ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια. It's all about good vibes. Στη νεα τοποθεσια ομως πρεπει ν'αντιμετωπισουμε 71%-79% υγρασια. Τι προσπαθω να διορθωσω? την υγρασια του δωματιου ή της σκηνης και ποιον αφυγραντηρα προτεινετε που μπορω να παρω αμεσα απο μαγαζι?
 

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
theria ta fyta sou tsakale :cool: opws eipe kai o Booker, ton ekanes maga ton kolito..
sxetika me tin erwtisi sou, prin ftasoume stous afygrantires, ti eksaerismos pezi (an pezi) kai pou
kataligei o aeras? thermenete o eksw-tent xwros?
 

Tsakalos

Member
Για δυο πραγματα χαιρομαι εγω Booker, το οτι δεν πηγαν χαμενα τα φυτα, και οτι εδειξα σ'εναν δυσπιστο και αποκλειστικα κλασικο outdoor grower Τhe power of hydro. Κουνουσε το κεφαλι του (μαζι κι'εγω) με την αναπτυξη που ειχαν. Τωρα θα θερισει σε 1.5 μηνα, θα μπορει να ετοιμασει και τα εξω του μετα μεσα στη σκηνη και θα ειναι σιγουρος οτι παντα θα εχει κατι να πινει γιατι το εξω ειναι και κορωνα/γραμματα. Προπερσι του φαγανε οι κατσικες οι ρημαδες 6 hawaiian snow, και περσυ ειχε τσαμπουκαλευτει η καβατζα του γιατι τον ειδανε να πηγαινει εκει, οποτε τα ξηλωσε ολα και παιρναμε με αγοραστο τωρα. Τωρα ομως γελανε και τα αυτια του. Ολο το καλοκαιρι θα αιωρειται ο κολλητος.
 

Latest posts

Latest posts

Top