What's new

presa

sznake

jarhead
Aveti vreo prejudecata impotriva artistului? Spre deosebire de-un marinar sau un geolog, un artist e un om de cultura.
La noi in schimb a prins radacini adanci ideea ca artistii ori is niste pitipoance/prostituate, ori is niste borfasi/analfabeti...
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Nu eu am ales boala, ea m-a ales pe mine (fara nici o gluma). Dar asta e viata, shit happens ! Si cu toate astea mergem mai departe.
 

Scoop

Member
Ma gandeam eu ca odata ce incep statele americane sa legalizeze ne gasim si noi sa ne luam dupa ei.

In fine, un pas inainte. O sa fie haiose reactiile romanilor daca chiar se intampla ceva. Pai parca drogul marihuana se injecta si era daunator grav sanatatii! :dance013:
 

pagabboy

Active member
Asta parca inseamna ca nu poate sa-l bage la zdup, ci doar la corectie

citeste bine articolul si ai sa vezi ca zice ca nu i-au gasit asupra lui nimic si nici nu au dovezi filmate in timp ce ar vinde ceva, sau sa fi fost prins in flagrant delict. Daca ies analizele de sange pozitive(dar si acolo trebuie sa aiba o anumita concentratie) singurul lucru ce ar putea sai faca e sa-i dea ceva luni cu suspendare, consiliere fortata si o amenda penala.
"amicul" lui la fel ar putea pati ptr alea cateva grame. Va fi bagat la consum.
Din pacate la noi politia ca sa isi faca "norma" iti baga declaratia gata scrisa in fata si folosesc diferite "mijloace" pentru a te convinge sa o semnezi. Un amic de-al meu a patit-o la un mic raid prin centru unul din cei cu care era avea 2 gr de verde si i-au ridicat pe toti sub suspiciune de trafic. 24 de H a mancat bataie cu declaratia in fata si nu a semnat-o , el a scapat doar cu bataia si amenda de 500 ron iar cel cu iarba a primit amenda mai mare si vreo cateva luni cu suspendare ptr posesie pentru consum.
 

Scoop

Member
citeste bine articolul si ai sa vezi ca zice ca nu i-au gasit asupra lui nimic si nici nu au dovezi filmate in timp ce ar vinde ceva, sau sa fi fost prins in flagrant delict.

Parca articolul zice ca au probe, si ca l-au supravegheat de ceva timp. Aveam impresia ca e cam indiferent cu ce te prind in posesie odata ce au adunat destule probe.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Probe pentru consum ? Cum vine asta ? I-au incenat vreun joint ? Ce legi de cacat mai avem si noi ...
 

pagabboy

Active member
Probe pentru consum ? Cum vine asta ? I-au incenat vreun joint ? Ce legi de cacat mai avem si noi ...

probele pentru consum sunt analizele care sunt acceptate la tribunal insa supravegherile telefonice nu se admit in instanta si de obicei multi nu vorbesc detalii la telefon decat fraze de genul " hai sa ne vedem" sau "vino pe la mine" iar astea nu sunt suficiente pentru a le prezenta la tribunal.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
analizele sunt acceptate ca proba de consum cand se conduce un autovehicul sau in alte cazuri mai speciale. daca maine te gaseste in parc cu 1% sange si restul toate drogurile din lume, nu poti fi acuzat de consum. si nici macar nu trebuie sa te supui analizei la sange in cazul in care nu ai fost prins la volan sau executand vre-un post in cadrul vre-unei unitati cu regulament strict impotriva consumului de droguri.
 
Top