What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Melasse i stedet for canna bóost til coco..!

Mr.Deford

New member
Hej skabs ryger/dyrkere, folk der ligeglade og bare gør som de nu gør, venner med grønne fingere der ved mere om tingende end jeg gør!!!:peacock:

Jeg har kørt med boost fra Canna til mine grow i coco (autopot) og synes jeg kan smage en stor forskel fra hvis jeg ikk bruger produktet.. Nu er det sådan at det er RØV dyrt og vil prøve at bruge melasse istedet, men hvor finder jeg dette???? er det kun bønder der kan erhverve dette i meget store mængder?

Gro grønt og må din EC og PH være med dig! :dance013:
 

GDK

High Class Grass
Veteran
Din lokale Land Og Fritid aka DLG. 10L dunk til lidt over en hund mener jeg..

Stay Safe
 

Dkgrower

Active member
Veteran
Ps det er aminosyre i Boost som gør den til hvad den er, men melasse er et udemærket alternativ og findes som sagt i DLG, blå dunk Vinking Fodermelasse.

Det mystiske er at de laver så "tynd" boost der er næsten ikke noget i andet end fermenterede suger rester og under 1% aminosyre indhold, plus masser af vand.

De fulde af bullshit hos canna når de siger at oligosaccharides cheleret grundstoffer på en speciel måde, det gør næsten alle simple sukker og aminosyre.

Ps glæder mig til at høre hvad du syntes om Viking melasse iforhold til Cannaboost, der er en stor prisforskel.

Psps, Hvis du mangler smag og duft så er hjemmelavet gødning fuld af smag eller smid et par håndfuld kompost i den coco.
 

Mr.Deford

New member
Hehe, er jeg en groer newbie på snart 5 år der spiller en masse penge ved at følge canna's gro kompendie til punkt og prikker til mit coco grow?
altså jeg bruger også foruden a+b rizotonic samt cannazym pk 13-14 og boost til sidst.. Jeg sætter virkelig stor pris på den hjælp i giver mig.. Tak endnu engang man kan læse sig til meget men åbenbart ikke alt.. :) det med hjemmelavet gødning bliver nok først i det nye år.. og lover at give en update på boost vs. melasse.. men det bliver først til marts og det er så testet på train wreck original...! ps er det stadig photobucket man bruger her på siden for at uploade et billede.. har noget jeg gerne vil vise jer.. :) Grow green og må ph og EC være med jer..!
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
brug melasse...... canna boost er ikke noget andet end carbo boost som er sukker i sin rå form (affaldsprodukt fra sukkerproduktion). Du kan købe melasse hos heste-butikker(nok dyre forretniger) 20 liter til en hund..... son virker lige så godt som canna booooooost!! Husk at vi finder os i en meget voksende marked som prøver at sælge og alt mulige tings, i flasker som kan gøre vores produkter meget bedre!!!!!! Glem magi i en flaske..... den findes ikke!!!!!

hygge icetoker
 

Mr.Deford

New member
hvor meget melasse til 40 l.vand ca.. en spiseske? kom glad.. hehe.. altså en ting af gangen ikke. :) :) :)
1 skaf melasse=gjort!
2 hvor meget skal der i min gødning!lmao. stoned people have more fun ellers har jeg det bare..!
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Godt du har fået fat i melasse ven....... jeg giver en spiseske til 10 liter så 4 sp til 40 liter!!
 

Mr.Deford

New member
Tak ICET. ;)fordi du gider bruge din tid på at hjælpe mig, sætter jeg stor pris på:) glæder mig til at prøve melassen og ikke mindst teste sammenligningen på min vaporr. hehe..
Ps er min hund underlig fordi han prøver at kneppe dunken fra land og fritid? eller er han bare til hest????, eller måke fordi han ikke kommer særlig meget ud???? KURVEN.....! NU :)
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Hehehehe... hunden ved best!!!!! Men du vil blive glad for melassen....... prøv at flushe (skylle planernes medium ud) med vand og melasse!!! Melassen giver de mikroorganismer i jorden/mediumet ekstra energi skud til at æde al den ophåbede gødning og omdanne den til energie og smagstoffer!!!!! Så dine skud smager rigtig rene og søde !!!!
 

Dkgrower

Active member
Veteran
Tro du har en sund letter sexficeret hund, det et vist meget normalt

Man bruger det til foder få at gøre det mere lækkert at spise, prøv at se hvad den siger til en gang fish mix, hunde plejer at gå helt bananas når de lugter fishmix slikker jorden, forsøger at drikke vandet, men din hund vil nok prøve et eller andet wierd sex stunt.

Jeg bruge dobbel op på melasse og bruger 3 ml pr L ellers kan jeg kun gi ICE ret i at flushe med melasse er super.

Melasse sammen med noget hjemmelavet Lacto B eller anden gavnlig Bakteriel Te til at flushe er noget jeg prøver for tiden.

Ps, Antager at en 1 spiseske er 15ml.
 

Latest posts

Latest posts

Top