What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

hamppuforum pakolaiset

k-grower

Member
morjens forumin väelle, olen ollut tässä viimeiset kymmenen vuotta kirjoitellut hamppu forumin sivustolla vaikka olen kyllä aktiivisesti lukenut muitakin forumeja kuten icmagia :tiphat: ja nyt on aika vaihtaa maisemaa icmagin puolelle, toivottavasti täällä moderoijat ovat suvaitsevampia ja eivätkä ota moderoijan kasvatus taidon/tiedon kyseenalaistamista henkilökohtaisena hyökkäyksenä kuten kävi tuolla hamppuforumilla jossa osoitin moderoijan olevan väärässä, bannia ja käyttäjätilin poistohan siitä seurasi.

tuli mieleen että onkohan täällä muitakin pakolaisia hamppuforumilta jotka ovat saaneet saman kohtelun?
hyvä nähdä että täällä on aktiivisesti myös muita suomalaisia ja suomekielinen osio kokonaisuudessaan.
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Ehtoota. Onko siellä nykyään noin kyny meininki oikeesti? Huh huh. Onhan täällä hforumin porukkaakin, kuka milläkin nickillä. Omiin intresseihin on löytynyt täältä enemmän iloa mutta pitää tuota suomiskeneäkin välillä seurata.
 

k-grower

Member
näyttää olevan, tiedä sitte onko siellä moderoijat vaihtunu mutta ainakain nimimerkikkllä janus oleva mode bannasi juuri tämän takia, joka sinänsä ei haittaa enää kun asin tietää minkälaiset jannut sitä nykyisin pyörittää, panettelua ja trollausta sekä sitten kirjoitusten poistamista.
myös jostain aiheista käy ilmi että osalle siellä olleista on käynyt juuri samalla tavalla sillä heideänki viesteistä voi lukea että heidän sanomiset on sensuroitu, ja toiminta muistuttaa pohjois-korean valtio sensuuria ennemmin kuin yhteisöä jossa voivi puhua mistä vaan kannabikseen liittyen.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
H-Forum pihvit ei kuulu tänne, eikä muidenkaan foorumien. Hoidetaan hommat missä kuuluu, ja jos tulee bannit, niin lippu korkealle ja uutta matoa koukkuun. :) Ei siis millään pahalla, mutta kasvattelun merkeissä niin menee kaikilla mukavammin.

:tiphat:

Edit:

Avautukaa nyt sitten, jos mieli kerran tekee. Näyttää privoista päätellen olevan suosittu aihe.. Kunhan pysytään asialinjalla.
 
Last edited:

maks420

New member
Jaan samoja tuntemuksia. Modet on tainnu vaihtaa vahvempiin ja hutkiivat miten sattuu. Keskustelua ei saa synnytettyä, argumentit on ala-arvoisia jos edes viitsitään esittää. Tuntuu ettei kenelläkään ole intressejä kehittää kasvattamista vaan runkataan samoja vanhoja kaavoja kuin 20v sitten.

Mietinkin missä mahtaisi olla eniten rakentavaa keskustelua? ICmag tuntuu olevan liian jenkkipainotteinen omaan makuun, bbs on suoraan 90-luvulta ja hieman käsiin räjähtänyt. Kullan kaivaminen vaatii työtä, kun ei ole kunnon stickyjäkään aiheista.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Mikä on bbs?

Jenkkipainotteinen on magitsu, ovat vallanneet mestat, siitä ei pääse mihinkään. Meni siihen suuntaan overgrowin kuoleman jälkeen.
 
U

unthing

taitaa tää olla parhaasta päästä, vaikka jenkkejä piisaa..farmi ei kauheasti innosta ja depotti on aika uus ja samat naamat. täytyy myöntää että noiden lisäksi en tiedä mitä muita on, tai siis tiedän muttei ole kiinnostanut :D privassa saa ehdotella jos tietää

kotimaan voorumista en osaa sanoa, ei oo tullu mahdottomasti seurattua. aikoinaan tietyt "gurut" siellä vähän nihkeiltä vaikutti kyllä.
 
N

nukkumatti

Onhan noita muita joissa ihan hyvät tyypit pyörii. Mutta aktiivisuus niissä on aika heikonlainen. Hasa foorumeja, lääke foorumeja etc.. Yks scandinaavi on kova mut ei siitä sen enempää.

Kotimaisessa en ole koskaan oikein ollut. Kerran kävin vuosia stten jonkun topikin läpi mutta läppä ei kiinnostanut.
 

maks420

New member
bbs eli bulletboardsystem, tämä softa millä foorumia ajetaan. sen päivittäminen näin isolla foorumilla taitaa olla käytännössä mahdotonta ellei ajeta päiväks alas.

skandinaavit kuulostaa hyvälle, etsitääs..
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Niin joo kommentoit tätä foorumia :) Jostain syystä luulin, että bbs on lyhenne jollekin foorumille mistä en ollut tietoinen. Skip jäbä on täällä puikoissa teknisen osaamisen puolesta, meikä ei noista niin tajua. :huggg:
 

Yellowmoon

Active member
Harvoin tuonne finskifoorumille enää viitsii mennä kuikuilemaan, että mistä puhutaan. muistuttaa välistä liikaa sekakäyttäjäteinien leikkikentää.
 

hermojarmo

New member
Hamppuforum on yks avohoitopotilaiden ja pseudotieteen mekka, anteeks nyt vaan. Selailin siellä topikkeja pitkästä aikaa ja sain ikäväkseni huomata, että alan miesten määrä on laskenut entisestään. Mutua ja arvailua, paljon huonoja neuvoja ja hiton epäjohdonmukainen moderaattorilauma. Onneksi on vaihtoehtoja.
 
L

Lapplandish

Kullan kaivaminen vaatii työtä, kun ei ole kunnon stickyjäkään aiheista.

Niin, noh.. Jos nämä hommat oikeasti kiinnostavat, niin eikö silloin pitäisi vain jaksaa etsiä sitä tietoa. Kyllä täältä löytyy pitkiä ketjuja aiheeseen kuin aiheeseen liittyen ja heti useista eri näkökulmista.

Sellaista valmisratkaisua, kuten Hupu ei ole tarjolla, koska se nyt aiheuttaisi liikaa yleistämistä. Silloinhan jonkun olisi oltava oikeassa aivan aikuisten oikeasti. Ja kun kaikki kumminkin onnistuvat tuotoksissaan tyyleistä riippumatta, niin kenen mukaan palloillaan?
 

Animated

New member
Back in IC, muutaman vuoden tauon jälkeen.

Palasin Hfoorumillekkin aktiiviksi muutaman vuoden tauon jälkeen.
Totesin aikani pyörittyäni foorumilla, että jäsenmäärän kasvu on myös minun mielestäni tuonut mukanaan edellämainittuja epäkohtia. Ei se ole enää minua varten.

Olen liikkeellä uudella nickillä, koska en saanut enää vanhaa takaisin käyttöön, oli sähköpostipalvelin jota nickkini aikoinaan (vuonna 2006 muistaakseni) käytti, lakannut olemasta. Salasana tietenkin unohtunut tauon aikana.

Toisaalta täytyy uudistua ja pysyä liikkeellä, ei pidä kangistua vanhoihin kaavoihin!
 

homieg13

New member
Liityn hamppuforumille ihan alkuaikoina 00-01 ja lopettelin pyörimisen 09-10 tienoilla. Alkuaikoina meininki oli hyvä, ei ollu trolleja eikä basaarissa kusettajia. Itseäni loppuaikoina pisti ärsyttämään hamppuforumin modejen epäreilu kohtelu, tuntu että sielä eli vahvasti hyvävelikerho. Esim yhteenaikaan basaarissa ei saanut myydä muutakun skeneen liittyvää tavaraa, muut sitte huuto.nettin yms myyntiin, mut samaan aikaan basaarissa oli joku kangas myyjä varannut monta topiccia itselleen ja tavaroilleen joilla ei ollu mitään tekemistä hamppuskenen kanssa. Itsekkin jouduin Hforum aikana modejen kanssa tekemiseen epäasiallisista kommenteista, bannia en muistaakseni saanut. -Kummavaan, kun itse ilmoitin epäasiattomasta sisällöstä ei siihen noteerattu mitenkään vaikka päänaukominen oli julkisesti näkyvissä. Plus siellä on ainakin yksi osio jonne pääsee vain kutsulla ja joka ei näy kutsumattomille. Hfoorumilla paljon pyörineenä jossain vaiheessa huomaa että jutut luuppaa ja harvemmin törmää mihinkään uuteen taikka jännittävään, toisin kuin täälä IC:ssä. Mut onhan tämä ihan toisella levelillä, syystäkin. En oo lyttäämässä Hfoorumia ihan kokonaan, ihan hyviä vaihtareita sielä vielä tekee. Hfoorumi on vieläkin hyvä paikka aloittelijoille, kunhan vaan jaksaa kaivaa sieltä kaiken päänaukomisen alta. IC:ssä akateeminen meininkin, kun hamppufoorumia kuvaisin amishelvetiksi jossa teinit hakee ensikokeilujaan.

Sori jos tää ottaa jonkun ex taikka nykysen moden hermonystyrään, niin no worries, käytän hakua.
 
S

scai

Hforum on joskus niin harmittava paikka.
Tiedän että siellä on taustalla ihmisiä joilla on hyvää tahtoa ja todellinen halu oppia, mutta sitten siellä on nää päänaukojat.
Niiden pitää tulla lyttäämään muita vaikka omakin tietotaso on aika alkeellinen.
Harmittaa niiden vilpittömien puolesta.
 

rento

New member
Helou. Pakolainen ilmoittautuu h-voorumilta... järkeviin kysymyksiin ei saa vastausta ja simppelimpiin tyrkytetään hakua ja hupua.. jos sais täältä vastauksia.. lukeman perusteella aivan eri ilmapiiri. Ilmeisesti trollit ei ole löytäny tätä mestaa vielä. Mutta enisveis, tervehdys, toivoo Rento!
 
Top