What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

4*44 feminized 400 hps

Booker

Member
Θα τσεκάρω και για αυξίνη ganja ;)
To χώμα δεν είναι βιο..κάτι...είναι αγορασμένο από γεωπόνο που του ζήτησα all mix χώμα, με κοίταξε λίγο παράξενα και όταν άρχισα να τον ρωτάω για στοιχεία κλπ μου λέει είσαι κομπλέ με αυτό, τι να πω δεν μπορώ να είμαι σίγουρος τελικά για το χώμα.
Τα φυτά είναι τώρα περίπου στη 45 και 55 ημέρα ανά ζεύγη, λεσβίες και έτσι λολ....νομίζω αρκετά τα κράτησα αλλά γενικά τα ταλαιπώρησα και εγώ πολύ με μετακινήσεις και με κάποιες αλλαγές-δοκιμές που τα έκανα στο βωμό του πειραματισμού και εκμάθησης.
 

Booker

Member
8η μέρα 12/12 και έχουν αρχίσει να βγαίνουν τριχούλες σε κάποιες κορφές. Σήμερα έβγαλα τον ανεμιστήρα τον μεγάλο που είχα κάτω από το δίχτυ, αφού κάπου διάβασα ότι είναι λάθος να χτυπάει ο ανεμιστήρας κατευθείαν πάνω στο φυτό. Και μιας που και οι θερμοκρασίες έχουν πέσει,άφησα τα 3 μικρά που ήταν ήδη μέσα. 2 χτυπάνε πάνω από το δίχτυ και το τρίτο το φως. Ελπίζω να είναι αρκετά. Επίσης τα άπλωσα ώστε να μην ακουμπάνε καθόλου μεταξύ τους αλλά αναγκάστηκα να σηκώσω λίγο την λάμπα για να φωτιστεί καλύτερα το room και στις άκρες που είχα ανοίξει τα φυτά. Έπεσε και το σχετικό δέσιμο σε κάποια κλαδιά για να περνάει φως και στα χαμηλά. Στο πιο μικρό και πιο υγιές κάτω από τα φύλα υπάρχουν κάτι μικρά άσπρα σαν πιτυρίδα, που αν τα παρατηρήσεις στο φως έχουν τριχωτά ποδαράκια σαν αραχνάκια. Υπάρχουν και κάποια μάυρα μικροσκοπικά σαν μυγάκια, όλα αυτά μόνο στο συγκεκριμένο που είναι το πιο πράσινο και μοσχομυριστό. Το καθάρισα όσο μπορούσα με τα χέρια μου, σκέφτομαι να το καθαρίσω με κάποιο βέτεξ σχολαστικά. Η ζημιά που κάνουν είναι το φάγωμα των φύλων. Φωτογραφίες που έβγαλα δεν ήταν καλές και δεν δείχνουν μεγάλη διαφορά από τις πρώτες, οπότε θα προσπαθήσω σύντομα που θα μεγαλώσουν και λίγο οι τριχούλες να ανεβάσω. Επίσης είναι σωστό να ρίξω τώρα λίγο κοπριά 1-2 δάχτυλα συμπληρωματικά στις γλάστρες για στοιχεία;
crowmax thanks gia tis info.
 

Booker

Member


Η πρώτη φώτο είναι 1/11 10η μέρα 12/12
Οι άλλες είναι σημερινές 15η μέρα 12/12
 

Booker

Member


Άλλες δύο φώτο σημερινές. Πριν 5 μέρες πρόσθεσα 2-3 δάχτυλα χώμα και γενικά έχω ανεβάσει την δόση του biogrow σε 2ml. Είδα ότι ζωντάνεψε το χρώμα τους και γενικά ότι πήραν τα πάνω τους. Δεν τα βλέπω να αναπτύσονται ιδιαίτερα εκτός του μικρότερου που πάει σφαίρα.
 

Booker

Member
Τις τελευταίες 2-3 μέρες βλέπω τα κοριτσάκια μου έχουν βγάλει νέα καταπράσινα φύλλα, αρκετά παλιότερα φύλλα έχουν πρασινίσει και αυτά, το μεγαλύτερο μόνο έχει μείνει πίσω και από άποψη άνθους και από χρώμα και από μεγάλωμα των κλαδιών. Γενικά και τα 4 έχουν και διαφορετική αντιμετώπιση οπότε και διαφορετική ανάπτυξη. Μπορεί αυτό να μου δημιουργεί διάφορα και διαφορετικά προβλήματα στο καθένα, αλλά τουλάχιστον έτσι παρατήρησα πιο πολλά πράγματα και έβγαλα αρκετά συμπεράσματα. Πιστεύω στο επόμενο να το στρώσω πολύ καλύτερα και πιο ομοιογενές το grow. Αν και σπάω το κεφάλι μου τι strain θα βάλω στο επόμενο.

Ερωτήσεις:
1. Mου είχαν πει από το Alegre να ποτίζω 2 φορές με λίπασμα και 1 με σκέτο νερό. Συμφωνείτε με αυτό; Αυτό γίνεται για να ξεκουράζω το υπόστρωμα υποθέτω;
2. Όταν ποτίσουμε σε χώμα θέλουμε κάποιες φορές να τρέξει από κάτω νερό ή αυτό δεν είναι σωστό γιατί χάνουμε στοιχεία από το υπόστρωμα;
3. Σήμερα που η μέρα ήταν λίγο κρύα, η max θερμοκρασία στο room ήταν 22-24 βαθμούς, το βράδυ πέφτει στους 17. Είμαι καλά; και αν όχι ποια είναι η καλύτερη λύση για να τσιμπήσουμε 5 βαθμούς παραπάνω θερμοκρασία.
Vives!!!
 

petougia

Member
Kanoun kati magika ekei me ton exaerismo kai anavosvinei.. Th mera ok alla nomizw gia thn wra pou koimoude den kanei kati. Koita an eixan thema ta fita me th thermokrasia tha eixes dei mov shmeia (se xamiles thermokrasies klatarei o fwsforos), afou den exeis koble eisai. Kai egw exw psilomegalh diafora pleon meras nixtas alla den exei vgalei tpt akoma.
 

petougia

Member
Booker kala den to sizitaw exeis apistefto kipo ton zilevw :D
Oti paratirises gia ton tropo pou adidra to fito einai kalo. Afou ap oti vlepoume exeis tis ikanotites na kaneis ena swsto grow min exeis gia to epomeno ta idia akrivws dedomena giati otan ola pane kala to 99% tou grow einai to dna tou fitou kai to kathe strain-fenotipos theloun diaforetikh adimetopish.
 

Booker

Member
Βοήθεια παιδιά....από χτες στο μικρότερο και πιο υγιές κοριτσάκι, όλα τα τριχάκια καφετιάσανε σαν να κάηκαν και γενικά όλο το ανθάκι φαίνεται ψιλοχάλια. Το υπόλοιπο φυτό είναι μια χαρά. Ξέρω ότι χωρίς φώτο δεν σας κατατοπίζω αλλά αν κάποιος κατάλαβε ας βοηθήσει. Το συγκεκριμένο φυτό έχει διαφορετικό χώμα και φοβάμαι μήπως τα έκαψα με τα biobiz, παίζει αυτό? Τελευταία εριξα και λίγο παραπάνω biogrow. Χτες πότισα μόνο με νερό και ίσα που έσταξε από κάτω λίγο. Δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα στο flower.....Τι λέτε ω ρε παιδιά;
 

Booker

Member
Ωραιο κείμενο το έχω διαβάσει, thanks eviljef.....αλλά δεν γράφει κάτι την δικιά μου περίπτωση που τα φύλλα είναι οκ αλλά το άνθος να τα έχει παίξει. Κρίμα και ήταν αυτό που φαινόταν ότι θα πηγαινε καλύτερα και το outsider τελικά είναι αυτό που έχει το καλύτερο flower από όλα.
 

Iraklis

Member
Μηπως το εβρεξες ; ειναι σε ενα σημειο του φυτου ή σε ολο; μια φωτο θα βοηθουσε
 

Crowmax

Well-known member
Veteran
Kapsimo apo to xwma h to ligo parapano lipasma diskolo na einai.
An mono 1-2 papadakia kafetiasan apotoma apo olo to fyto kati allo prepei na einai. mou exei symvei alla den 3ero na sou pw me sigouria apo ti

den akougete anysixitiko pantos afou den egine apotoma se ola ta papadia tou fytoy
 
Top