What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Semmost ja Tämmöst

Sweet Inc.

Member
Semmottii tämmöttii... aika harvoin on tullut postailtua, voisi varmaan taas tihentää tahtia kunhan on jotain järkevää taas. Tästä nyt kuitenkin aluksi 01.11.2012 flipattu Sweet Seedsin Cream Caramel.
Pistot oli vielä viikko sitten hemmetin pieniä ja melkein heti juurtumisen jälkeen vaihdettu 12/12. Perus ebbari & lucas, EC 1.2 ja PH 6.2, risut imee vettä reilusti ja ravinteita niin paljon kun oon tähän mennessä tunkenut.
Tukkoon tulee menemään ja pahasti. Yksi siidu parista femmatusta iti, ja siitä on riivitty nyt yhteensä 21 pistokasta, 8kpl ebbarissa ja 12 juuri äsken napsittu. (emo runneltu bonsaiksi, katsotaan jos se jaksaa jatkaa)
Viimeksi juurtui viikossa 9/9kpl ja toivotaan nyt 12/12kpl että saa toisen samanlaisen kaapin vierestä täyteen ja kavereille kanssa.
Viime projektit tais olla vuonna 2009. 'Tis good to be back. :dance013:


edit:
Askartelin paskartelin ajastimien puutteessa valoille kaksikanavaisen ajastimen kontaktoreilla ja omalla sulakkeella/pääkytkimellä:

Ei enää huolta kestosta/kiinnipalamisesta.Ikinä.
 

Yellowmoon

Active member
Kyllähän vaposta saa usein steriilimmän vaikutuksen kuin lussuttamalla bongia, mutta täytyy joskus ajatella myös keuhkoja. Oon myös pannut merkille, että sativat ei aina iske samalla tavalla kuin perinteisesti. Indicat on toimineet kuten pitääkin. Vapolution tuli aikanaan laitettua, mutta alkaa kyrsimään tuo täyttömekaniikka :D vaikka hoitaahan se hommansa muuten hyvin. Muutenkin budi loppumaisillaan, joten jääkööt Volcanon hankinta jonnekin tulevaisuuteen.

Nepal olis kyllä mielenkiintoinen muutenkin, aika herkut maisemat mitä oon nähnynnä...
 

Vapolize

Active member
Siis kyllä mäkin ymmärrän sen terveyspuolen vapossa,sen takia sen ostinkin kun rupee oleen kehkot sellases kunnos et lenkille ei paljo mennä.
Olin vaan helvetin pettyny siihen mitä sain neljälläsadalla eurolla mikä musta on iso raha johonki polttelulaitteeseen.
Sitäpaitti vähän niinkö tiketti niin oon vanhankoulukunnan lossimies,tykkään tuprutella,imailla kunnon henkosia bongista,olkoon se bongi nyt sit vaik se tytär niin mä tykkään siitä. :D
Äidist en digannu jätti kylmäks. :D
 

Daanis

Member
En mä kyllä ymmärrä mikä siinä Volcanossa hiertää.. varsin toimiva peli, ainakin digimalli.. Sitä en tietty tiedä mikä sen härpättimen hyötysuhde on, mut muuten en keksi mitään motkotettavaa.. pärisee niinku pitääkin! Onko kellään muuten kokemusta tekeekö niillä jäännöstuotteilla enää mitään?

Ja nyt Vapolize sinne lenkille niinku olisit jo.. :smoke:
 

hamppuu

Member
Paremmat höyryt itse saan tuosta v-towerin letkumallista, kuin volcanosta.
165e vaposhopista. Kaveria vähän vituttaa kun meni ostaaa 500e volcanon suomesta :D

Prkl ku ei jaksais venaa et pääsee polttamaan tätä nykyistä kasvatusta. Eka kasvatus uusilla metodeilla ja näyttäis toimivan.
Paremmat geenit + olosuhteet vaan seuraavaan runiin :)
bägsiidsistä kasvatettu
3 viikkoa jäljellä.
picture.php


Tuli tuossa tutustuttua yhteen asialliseen hamppuusiin ja kävikin ilmi että hänkin pyörii täällä suomifoorumilla.
Kiitos kameran lainaamisesta, tiedät kyllä kuka :huggg:
 

rasras

Active member
Pitäis itekki tuota bubbaa päästä tupruttelemaan, heti kun jaksaa tilailla noita peyote purple siemeniä. Pitäis olla aika lääkinnällinen lajike? Ainaki maailmalla tuota on hypetetty ja paljon.
Harmi kun suomessa ei pääse nauttimaan noista jenkkilän pistokkaista.
Tuota Girls Scout Cookiesta kun pääsis kasvattelemaan.. niin herkullisen näköistä että vituttaa :/
Noh, eiköhä tuostakin tule siemenversio lähi vuosina. Niinkuin og kushista :smokeit: mut ei ole tietty sama asia...

Sä taidat myös olla aikamoinen kush fani, ainakin kirjotusten perusteella mitä seurannut =)....

Joo onhan tässä menty jo useampi vuosi kushi voittoisesti mutta erinlaisia berry risteymiä tulee harrastettua vielä enemmän.
Og, chem D ja Sour D ovat silti makuina suosikkini.
Karman Kush o Nesia on yksi parhaista sativoista vaikka olen vannoutunut Amnesia Haze vihaaja.

Uskoisin että siemenet(CS COOKIES S1) ovat jo valmiita 3-4 eri firmalla, mutta lanseeraus alkaa viikon päästä HTCCupissa. Hinta on tulee olemaan aika tyyris, mutta eihän noista siemenistä yleensä ole tarvinnut maksaa.
 

hamppuu

Member
Kush o nesia :eek: ? kushia ja amnesiaaa ?
Pitää laittaa korvan taakse tuo lajike. Amnesia haze on yks omista lempparisativoista, vaikka pilvi osaakin olla joskus aika vainottavaa.

Sulla taitaa olla hyvä linkit, ku ilmaseks saat noita siemeniä. Käy kateeks ;)
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Ressukoiran chemkoirista oli ainakin vaikeeta saada hyviä planttuja, hermistelivät perkeleet. Nyt ois tulossa (taas) tuota orgnkidin selffi OG:ta, niistäkin jotkut hölmöt makso yli 100 taalaa per papu tuolla huutokaupassa. Ihan jees lossea, mut joku roti pitäs pitää tossa hypessäkin.:huggg:
 

hamppuu

Member
Olikos se 50 viestiä, kunnes saa pistettyä avatarin ja paremman laatusia kuvia? (+ enemmän kuin yhden privaviestin)...

Meni äske 15 min siihe ku yritin pistää avataria mut en löytännny sitä toimintoa mistäään, hyvä minä...:good:
 

Daanis

Member
Ai se on viiskyt postausta ennenku saa foorumin setit kuntoon.. joutuu spämmää ihan urakalla siis :eek:

Viikon päästä damissa, tolet nollassa.. jänskättää jo! :smoker:
 

hamppuu

Member
Thanks infosta BT.. Ja onhan tää nolooo ettei tämmönen vuodesta 2008 oleva memberi tiedä kyseisiä asioita :D
Tullu pyörittyy nää 4 vuotta täällä ihan vaan tietoa keräämässä. Olin vasta 18v teini kun rekistöidyin tänne ja juuri hiisannu ne elämän ensimmäiset kunnon möyhyt. Kiinnostuin heti tästä hienosta yrtistä ja olikin onni et löysin tän foorumin heti alotus aikoina. Niin paljo hyvää inffoa!

Tullu nää muutaman vuodet toimittua kavereiden tietopankkina.Auttannu heidät kasvattaa jne...
Nyt lähiaikoina vasta avautunnu mahdollisuudet itse kasvattaa.
Päätin alkaa aktiiviseksi postaajaksi, ku vihdoinkin on jotain kuvia mitä jakaa. =)

Vielä kun elämän tilanne parantuu tästä pikkaisen, niin pääsee kasvattaa kunnolla. Kaikennäkösiä unelmia mitä pitäis toteuttaa :huggg: (se oma lajike.. se oma lajike... ja cupin voittaminen) :dance013: onneks on aikaaa :D

Miedoilla lannoittamisella näyttäis tulevan ihan mukavan laatuista... Niin paljo törmää näihin yliruokittuihin kasveihin. Isoa pampppua mut laadultaan ei näytä sit niin hyvältä.
Täs ensimmäises kokeilussa ei ole mielessä sato, vaan laatu.. ja siinä olen mielestäni onnistunnut hyvin.
Pari viikkoa vielä... organic buds <3
picture.php


ps.. kuvat otettu 2pvää sit ja tänää kun kävin kurkkaamassa komeroon, niin meno näytti olevan vieläkin valkoisempaa....aiai.. saa nähä miten noi vielä kehittyyy tässä muutamassa viikossa.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ Eipä tuo mittään, onhan noi säännöt tässä vuosien vieriessä muuttunukkin pariin kertaan. Aina myös voi ja kannattaa kysyä, jos ei tiedä :)

Hirveetä spammia en kenellekkään silti suosittele, siitä on yleensä rokotettu takas nolliin ja annettu pari päivää huilia, mut eipä semmosta ole paljon täällä Suomipuolella näkynytkään. That is kool. :tiphat:

http://www.youtube.com/watch?v=acT_PSAZ7BQ
 

kooljay

Member
Vituttaa.. Siis sianliha, oikeestaan sen syöntikielto. Helvetin hienoa kun duunissakin kaikessa on vittu sikaa, ja jaksa aina tehdä eväitäkään.. Ja joulukin on kohta, onneks on sentään lääkitys kohdillaan..
 

Daanis

Member
Syöntikielto? Kuka kieltää?

Ite oon lopettanu lihansyönnin kokonaan, eikä vituta yhtään.. :yummy:

BadTicket: En meinannu spämmihommiin alkaa, se nyt vaan oli sellanen ilmaisu omien kirjoitusten sisällöstä.. :smoke:
 

kooljay

Member
Mulla on sellainen sairaus joka ei tykkää possusta, en mä siihen kuole mutta mun kroppa reagoi sikaan aiheuttamalla kipua. Ja kun oon vielä weber fanaatikko joka grillaa talvellakin niin osaan kyllä arvostaa sikaa lautasella.. Sen lisäks sitä paskiaista on tungettu lähes kaikkiin makkaroihin joten esim meetvurstin ja salamit voin unohtaa. Ei oo siistiä vetää jotain siipikarjaa leipänsä päälle alvariinsa, kuulostaa varmaan typerältä vinkumiselta mutta mä otan syömisen ihan tosissaan ja monien lihaherkkujen kieltäminen multa on vaan niin väärin..
 

Piel

Active member
Veteran
kj: Otan osaa. Kaupan possu on ilmeisesti tungettu täyteen antibiooteilla ja hormooneilla kun minäkin reagoin negatiivisesti niihin MUTTA luomutilojen possut ovat eri asia kokonaan -kunnolla läskiä ja ihana tuoksu kun pääsee grilliin.
 

Latest posts

Latest posts

Top