What's new

Semmost ja Tämmöst

Mitenkäs pitkään pitkäaikaisen päivittäispolttajan pitäisi suurinpiirtein olla polttamatta pystyäkseen antamaan puhtaan virtsanäytteen julkisen puolen terveyskeskuslabrassa?

Huomenna tulee 3 viikkoa taukoa täyteen. Sitä ennen tuli ainakin vuoden alusta lähtien poltettua päivittäin (alle gramma päivässä) ja ylipäätään polttelua on jatkunut ilman pitkiä taukoja jo vuosien ajan. Aineenvaihdunta mulla on vissiin suht nopea, ei oo kauheasti läskiä mut eipä kyl lihastakaan. Nörtti kun oon niin ei kauheasti tuu liikuttua tai ylipäätään harrastettua mitään hikoilua aiheuttavaa aktiviteettia.

Tohtisko jo ens viikolla käydä kusemassa vai pitäiskö odottaa et neljä viikkoa tulee täyteen? Jostain luin että päivittäiskäyttäjällä saattais näkyä neljäkin viikkoa ja jossain taas oli maininta pidemmästäkin ajasta...
 
Kiitos. Turhan hintavia ovat kyllä kun testin tuloksella ei varsinaisesti väliä ole (muuten ku että saattaa psykoterapiaan pääseminen jäädä väliin jos en saa puhdasta näytettä annettua). Pitänee yrittää olla polttamatta vaikka vitun nihkeältä tuntuukin ja käydä kusemassa myöhemmin.
 

Bud-O-Phile

Active member
jaahas, se ois sitten kesälomien aika tuloillaan (24.12-06.01) ja kovasti kutittelis kävästä damissa vielä pyörähtämässä ennen lakiuudistuksen voimaantuloa. majoituksista ja lennoista joutuu pulittamaan näköjään pitkän pennin ja koska palkkaan on vielä kolmisen viikkoa aikaa tuskin laskevatkaan sinä aikana. suosittua aikaa näyttäs vuoden vaihtuminen olevan turistien keskuudessa ja lisäpaineita varmasti tuo tämä uus paskalaki joka luultavasti tulee vielä kaatumaan omaan mahdottomuuteensa.

mites täällä porukka on ottanut vastaan tämän lakiuudistuksen? onko hätäisiä matkaseuralaisia odotettavissa katsomaan miten 2013 pyörähtää käyntiin? luultavasti joutuu yksin lähtemään liikenteeseen kun ei näin "nopealla" kuumotuksella saanut kavereita mukaan, mukava olisi vähän isommalla suomiporukalla olla liikenteessä kun hieman huolettaa tuo hulina vetää silmät tomaatteina meneen pitkin kaupunkia arvokkaat kameralaitteet ym. repussa helisemässä.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Aika paskan hailee, iteppä ovat kuoppansa kaivaneet. Ei sinällään, onhan damissa muutakin nähtävää, kuin cohvishopit, mutta ei mulla hirveä hinku sinne niidenkään kanssa enää ole. Budituristia suosittelisin matkaamaan Portugaliin tai Tsekkeihin mielummin nykyään. Meno ei ehkä yhtä vapaata ole vielä pudin kanssa esmes Prahassa, kuin Damissa, mutta eipä se kaukanakaan ole. Vähän ehkä joutuu laadusta tinkimään. Muutenkin halvempia spotteja. Portugalista voisi vielä saada viimoset lämmötkin mukaan, ja historiassa Praha pärjää Dameille, jos vaikka tyttöystävää joutuu mukana kiikuttamaan :)

Tietty toivon, että oliko sosialistit vai mitkä Alankomaissa ajavat alas tuota kaffilat kieltävää lakia, voittas seuraavat vaalit, mut aika näyttää.

:2cents:
 
U

unthing

"jännä" nähdä mitä lakimuutos tuo mukanaan..ei kyllä sinänsä ole hullantiin meno kyseisen asian takia ole vuosiin ollut mikään pääsyy, mut kiva lisä.

mitenkäs tuo epsanja muuten? spannabis kuulostais ihan hauskalta messulta vai mikä expo se olikaan keväällä.
 

Bud-O-Phile

Active member
Hehe.. noh, viime reissu '11 marraskuussa tuli käytyä ekaa kertaa juurikin tyttöystävän kanssa jota ei hirveästi kiinnostanut tuo shopeissa notkuminen, tai noh.. saatikka muukaan kuin hotellihuoneessa kykkiminen joten tuntuu että koko reissu meni reisille tuossa ihmemaassa tästä syystä. tarkotus olikin lähteä hakemaan se "oikea" amsterdam fiilis eli äijjäporukkaa tai vähintääkin akat hiljaa ku isot miehet alkaa hakemaan hauskaa ;)

hittaalla liekillä tullut mentyä nyt loossipuolella ihan liian kauan ku muutettiin yhteen ja kasvatukset jäi sen sileän tien, nyt kun kerranki oli fiilis ja molemminpuolinen myöntymys laittaa teltta takas olkkariin niin eiköhän ny perkele kylpyhuoneremppa paina päälle eikä uskalla kummempia alkaa viritteleen kun aikainen kaato laittas vaan kahta kauhiammin vituttaan eikä rempan ajankohdasta vieläkään mitään tietoa.

toki mikä tahansa maa skandeja lukuunottamatta on otollista mestaa budin metsästykselle mutta juuri se damissa kiinnostaa kun valikoimaa tuppaa yli äyräiden yleensä vieläpä kelpo hintaan joka kahvilassa jossa saa rauhallisin mielin sen aamu/päivä/iltajoiberin poltella ja tesmailla lajikkeet läpi mitä tuoda papujen muodossa tuliaisiksi tänne kylymään pohjolaan. Ja mahtava ois tuo vuoden vaihde tosiaan ton lainkin takia katsoa miten se homma voi muuttua yhdessä yössä JOS muuttuu..

P.s : olenks mä ihan ulapalla tosta liberaalista meiningistä muutenkin kun muistelisin viime reissusta että vikana iltana eksyttiin coffareiden suljettua yhteen smart shoppiin josta löytyikin sitten lukitun vitriinin takaa "tryffeleiden" lisäksi mm. koksua, pollea ja kaiken maailman ilonappuloita rahatukkua vastaan. eli onko damissa tosiaan niin vapautunut meininki että _kaikki_ on kaupan, joka ajatuksena tuntuu niin pirun absurdilta että kielletään myssyttely mutta kovat kamat on yhä sit prostituution lisäksi vapaata kauraa?
harmillisesti en kolaa päässyt koeponnistamaan kun "vahtikoira" sen niin kovin sanoin eväsi ettei mitään hajua oliko jotain ihan pseudo-kofeiinipärinää vai mitä ikinä kauppasivatkaan :)

[kännipostaus: kirjoitusvirheet/sanamuodot annettakoon anteeksi]
 

Yellowmoon

Active member
Piti itsekin noin varotoimena vierailla Damissa tuossa viime heinäkuussa. Mulla on jo valmiiksi aika naurettava määrä noita Hollannin matkoja vyöllä, mutta minkäs teet kun vapaamielisyys ja lämpimät ilmat vetää puoleensa. Totesin vain yksin matkanneena sen ettei kandee ostaa enemmän budia kuin mitä pystyy kuluttaan. Ja se on lopulta aika vähän, vaikka hiisaat kellon ympäri koska indikaisia maistellessa alkaa hotellin sänky houkuttamaan vahvasti. Siitä puheenollen, jos seuraava kerta tulee, mitä vähän epäilen, niin otan satavarmasti viihtyisämmän hotellihuoneen. Älkää ikinä buukatko old nickelistä yhden hengen huonetta... meidän vessakin on moninkertaisesti laajempi ja viihdyttävämpi kuin se läävä. :D

Olen erittäin skeptinen että tuo lainmuutos astuisi voimaan.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Se on kumma juttu, et miten siellä dameissa se hotellihuone jaksaa kiinnostaa joo :D Vähän kuppaisempikin tuntuu kotisoffalta tarpeeksi hyvissä. Ens kerralla kanssa (jos semmosta tulee), niin joku kohtuullisempi hotelli, kuin yhden tähden cofishophotellin huone.. Vaikka semmosellakin pärjää, jos ei niin tarkka ole. Vituttaa vaan kun on tottunut juoksevaan lämpimään veteen ja omaan suihkuun. Puhumattakaan hiirettömistä huoneista, mut aina ei voi voittaa.

:woohoo:
 

rasras

Active member



Juttuhan ei sano juuta eikä jaata. Ainakaan englannin kielinen versio. Weed for All, Again? Dutch Politicians Say Maybe

Paikalliset sanoivat että tässä asetelmassa mikään ei voisi estää lain läpi menoa. never know? (Näin siis alkuviikosta). Mutta katsotaan mitä tapahtuu ensi kuussa kun on HTC aika, ainakin yksi asia on varma CS Cookies tulee markkinoille...


Asumis hommat olen viime reissuillani hoitanut airbNb kautta.

Epsaniassa sitä tulee itte käytyä aika tiheeseen, siellä on ihan hyvä maininki. Huippu laatuista nepalia, kohtis öljyjä(ja däppi setuppi), dänkkiä ulkopudia ja vähän sisä kush:ia.
 

Tuco Ramirez

Active member
Morjesta äijät! Asiasta taas toiseen... Viime kesän ulkosetit meni niin totaalisen perseelleen että niistä ei puhuta, mutta kävinpä tuossa valmistelemassa jo pari ensi kesän paikkaa valmiiks. Ei myyty enää Plantagenissa kananpaskaa, joten heittelin maahan vähän mitä kaapista löyty: sipulilannoitetta ja jotain sellasta pitkäkestoista kasviravinnetta. Molemmat oli rakeina. Pikkusen mylläsin multia ja lisäsin uuttakin sekaan.

Ekaa kertaa tälleen jo syssyllä valmistelin kokeeks mestoja ettei keväällä olis nii kauhee homma ja ajattelinki kysyä miten täällä ammattilaiset & isot pojat hoitaa syksyn valmistelut? Minkäslaista lannoitusta ootte pistäny ja mitä määriä? Ite vedin reilulla kädellä, koska kyllähän sitä on kuitenkin se vähintään puoli vuotta aikaa rojuilla "tekeytyä" ja muutenkin osa imeytyy maan syövereihin. Ja melkeen kaikki tietenkin pinta multiin. Kalkkihan vois olla yks mitä vielä vois käydä heittelemässä maan pinnalle, tosin ei mulla oo koskaan ollu ulkokasvatuksessa mitään happaman maan ongelmia...
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Nyt meni pelkillä kääntelyillä syksy.. Keväällä sitten uudet kiännökset, ja tuhdit lannotteet maihin :)
 

rasras

Active member
Lannoite asiaa: Oletteko tietosia että batguanon myynti loppuu tän vuoden lopussa. Tieto on suhteellisen luotettavilta ammattilaisilta ja näin on käynyt jo kerran aikasemminkin noin 10 vuotta sitten.

Mutta sitten ilo uutisia:::tai en ole enne kuullut että pormestari voi kumota tulevia lakeja mutta.
Kannabista ei sittenkään kielletä turisteilta Amsterdamissa
http://www.hs.fi/ulkomaat/Kannabista+ei+sittenk%C3%A4%C3%A4n+kiellet%C3%A4+turisteilta+Amsterdamissa/a1305611848262?ref=tf_iHSisboksi630

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-20165371
 

Yellowmoon

Active member
Volcano on harkinnassa. Jospa muutaman tilipäivän jälkeen painais liipasinta.

Spottien valmistelu jää kevääseen koska motivaatio on heikoilla...
 

Vapolize

Active member
Lannoite asiaa: Oletteko tietosia että batguanon myynti loppuu tän vuoden lopussa. Tieto on suhteellisen luotettavilta ammattilaisilta ja näin on käynyt jo kerran aikasemminkin noin 10 vuotta sitten.

Onneks järvestä nousee kalanperkuujätettä ja hevosen/kananpaska on helposti saatavilla.
Ei se quano oikeesti oo niin kultaa mitä antaa ymmärtää IMO.

Ja mitä volcanoo tulee niin ois ollu parempi sijottaa ne rahat aikoinaan parempaam autoon,volcano oli pettymys kaikenkaikkiaan.
 

P0tChef

Member
Kyl se aika kultaa on kulta jos luomua halajaa. ;) Saa toki paljastaa jos tiiät jonkun muun hyvän ja halvan fosfori & kalium lähteen. PK on toki mut ei oo orgaaninen. BioBloom sit tietty viel mut on se perseest koko ajan tehä liemii ja käydä lannottelemas.

Onneks tuli keväällä 5kg pytty bätmänin kakkaa HN:sta :biggrin:
 

Vapolize

Active member
http://wikikko.info/wiki/Lannoittaminen#Kala-lannoitus

Kala-pohjaiset lannoitteet sisältävät esim. virtsaan verrattuna suhteessa vähemmän typpeä ja enemmän kaliumia, kalsiumia ja fosforia

Ohan tossa hommansa mut eiks toi oo aika luomua?
Pitäs vaan pistää sit katiskat/verkot vesille,tai sit kalastaa muuten vaan ahkerasti. :D

En tiiä sit monta silakkaa kannattaa montu pohjalle heittää. :D:D
 

Latest posts

Latest posts

Top