What's new

Outdoor na Dunaj

Buddyy

Member
Zdravim, tak konecne sa to zacina vonku zavanat vonou sisiek. Tento rok to vyzera velmi dobre. Mali sme a stale mame hrozne sucho tak chodievam polievat kazde 4 dni. Asi pred mesiacom som si vsimol par poskodenych listov na zopar rastlin ale nevyzeralo to nic hrozive tak som to neriesil ale nedavno sa mi kamos ktory pestuje cca 10km odtial kde ja stazoval na nijaku fungicidu kvoli ktoremu stratil velke mnozstvo listov. Obaja sme kupili klony z floweryfields vo viedni.
Vydeli ste uz niekedy toto:[https://www.icmag.com/ic/photo_popu...icmag.com/ic/photo_popup.php?e=vB_Editor_001#
Prosim pomoc s identifikaciou.
Nastastie iba jedna rastlina je viac napadnuta, ostatne iba par listov. Tak tu jednu dam prec a ostatne postriekam a odtrham...verim ze sa to nerozrastie.
Este par fotiek mojich rastlin, je tam g-bomb, white satin, GWS, BBxhaze, superlemonhaze, cheesus, la confidential, sensi star, white widow. https://www.icmag.com/ic/photo_popup.php?e=vB_Editor_001#
https://www.icmag.com/ic/photo_popup.php?e=vB_Editor_001#
https://www.icmag.com/ic/photo_popup.php?e=vB_Editor_001#
 

Pacho

Member
Servus,myslím že je to klasický nedostatok základných prvkov a to buď kôli podvýžive alebo nevhodnému pH zeminy.osobne to typujem na to prvé.Inak u velkých listov by som si toho nevšímal.Nemyslím že je namieste používať protiplesňové prípravky..A s chémiou pomaly..kto to bude fajčiť :D , také humusy majú ochrannú lehotu aj 30 dní..
Inak rastlinky krásne,držím palec, nech to krásne dozraje.
 

Buddyy

Member
Zdravim, urcite to nieje nedostatok prvkov ani nevhodne pH. Zabudol som napisat, ze to, co ma kamos, co pestuje 10km odomna je to iste co mam ja len on to mal ovela horsie a stratil velke mnozstvo listov. Ja to mam nastastie iba na jednej rastline viac a na par dalsich iba par napadnutych listov. Takze urcite to je nijaky fungus ci choroba ci plesen ci co, zajtra idem do growshopu kupit nieco proti tomu.
vsetkym co pestuju vonku drzim palce nech vam to vyjde
 
1

148466

nevim nevim teda ale taky bych rekl ze to neni plisen... jde to od spodku nahoru? pises ze mate sucho, rekl bych ze to je nedostatek zivin z nedostatecny zalivky... nehlede na to ze to nejsou zadny prckove a takhle velky kytky se proste zbavujou spodku ve vetsi mire... zkus ted vic zalejvat... taky by bylo dobry vyfotit ty fleky nejak detailneji protoze mi to takhle pride jako klasickej list bez zivin co chce kytka odhodit...
 

Buddyy

Member
zdravim, nie je to nedostatok zivin. Chodievam celu sezonu zalievat podla potreby ale uz od jula, kvoli velkemu suchu a horuceho leta aspon 1-2 krat tyzdenne ale vacsinou kazde 4 dni. Zalievam s hnojivkami od Plagronu, alga bloom, green sensation, enzymy, power roots, phytamin, aj som ich foliar feedoval s biowormom aj poda v ktorej rastie bola predhnojena este na jesen minuly rok so zmesou pomalouvolnujucich organickych hnojiv aj som ich striekal neem oilom kvoli cervikom a teraz nedavno s previcurom kvoli fungusu zvany black leaf spot, ci bacterial leaf spot. Zabudol som napisat ze vela rastlin (nie konopnych) co mam okolo policka su tiez napadnute s tymto leaf spot.
 

Buddyy

Member
update...vyzera to super, moc sa tesim, najviac sa bojim ze mi to niekto najde a zobere ale zatial (klopklopklop) su tam a pekne priberaju na vahe. Par fotiek....
 

BURN

Member
Veteran
Moc pěkné to máš,skoro bych řekl že ta fialová už je hotová.
Mě to bohužel letos začalo kvést nějak hodně pozdě,mám docela obavu aby to stihli
 

Buddyy

Member
Mam velmi spatne spravy, nijaky sedlak nam odsekal a nechal lezat na zemi vsetky rastliny z 1. a 2. fleku cize 29 z 33 rastlin. Lezali na zemi asi odvcera, tak este dobre ze sme tam dnes isli. Je mi z toho od placu. Co to je za debila?? Budem toho cloveka ci tych ludi co mi toto urobili do konca zivota preklinat. PRECO?????????? Ale aspon nic nezobrali AZ na vrchnu polovicku iba JEDNEJ najzrelsej rastliny. Ak to boli nijaky starsi ludia co si tam hladali sipky ci huby ci co tak chapem ze by vsetko znicili ale preco si zobrali ten vrch???Ak to boli nijaky mladi hulici tak by si snad iba zobrali nijake vrchy a ostatne by nechali. Je to jedno, nikdy sa asi nedozviem kto a preco to urobili a preco si zobrali tu vrchnu polovicku z jednej rastliny. Zrelych malo byt iba 4 z 33, ktore sme chceli dnes zobrat, potom je asi 17 co boli 10-20 dni od uplnej zrelosti. Asi 8 kusov boli take ze az v novembri by boli zrele. Tie sme tam nechali ale ostatne asi 20kusov sme zdvihli zo zeme zabalili a zobrali domov. Kukol som na ne cez lupu a su tam take co maju 10-20% zakalene trichomy ale na niektorych nie su ziadne mutne trichomy. Som z toho uplne nestastny. Budem mat asi 1kg nezrelej travy. Co mam s tym urobit? hashish? Ako cena utechy nam zostalo to jeden flecik na ktorom mame uz ina 3 male rastlinky, ale tie aspon nechame dozriet do uplne spokojnosti. Tak som sa tesil, tie rastliny boli krasne, zdrave a keby sa nechali dozriet tak by to bola super ganja a moja najlepsia outdoorova uroda. Takto mam kilo ganje ktora mi nevyhovuje lebo mi tam chyba to CBD a nema ten uklidnujici ucinok ktory potrebujem. No nic, mohlo to dopadnut horsie, mam co fajcit kym sa vypestuje indoor a nijak sa s tym uz zmierim, nic ine nezostava.
Tak vsetkym outdoor guerilla pestovatelom zelam vela stastie a pevne nervy. :blowbubbles:
 

Buddyy

Member
takto to vyzeralo . Ja som to tento rok inak aj tak trochu cakal. Hovoril som ze bude zazrak ak to tento rok vyjde. Viac veci naznacovali ze sa situacia zhorsili pre nam lebo sa tam opravila cesta na peknu novu ktora bola zaprasana a plno vymolov. Zacalo sa tam tazit strk z rieky nedaleko, tak bol zvyseny pohyb aut, kamionov aj ludi. A bolo tak suche leto ze sa urobila hrozna cesticka z miesta kde som parkoval az ku fleku. Nic tam nechcelo rast a museli sme chodit kazde 4 dni s 200l vody. Keby som skusal vzdy inou cestou tak by to bolo este horsie a prakticky nemozne aj tak.
Skoncil som s guerilla pestovanim, buduce leto skusim par AF na balkone a mozno vymenim byt za chatu so zahradou...
takze takto mi skoncil flek, tento rok je 3. a posledny co tam pestujem....ale este uplne neskoncil lebo zostali mi tam este 3 kusy 2x bb haze a w. satin:woohoo:tak aspon nieco.
 

newhousegreen

-.-
Veteran
moc špatné zprávy.To byl nějaký člověk co nevěděl o trávě nic jen z doslechu a tak to tam asi před někym frajersky pokosil..nebo nevim.Lidi maj jen občas vlastní názor a hulič to podle mě taky nebyl.
:(:(
snad příště..:)

*jinak ta kytka na čtvrtý fotce zleva už byla zralá na kosu.Takže to máš aspoň něco.Je to ta purpurová
 

Buddyy

Member
no jo a prave z tej chybala vrchna polovicka rastliny!! a preto mi nejde do hlavy kto to bol ale s najvacsou pravnepodobnostou to bol nijaky debilny polovnik :moon:(ked ho bavi zabijet zvierata...) a bolo vidiet ze to bolo rezane asi nozom. Kamosovi co pestuje cca 10km odomna nijaky neznamy ludia (asi policia) zobrali mu komplet vsetko aj s korenmi!! a to mal vacsie a viac rastlin ako ja tak som nakoniec rad ze som skoncil s niecim a este tam nezabudnime zostali 3 rastliny na 3. fleku ktore dufam vydrzia....a potom pride in uroda za 3 mesiace:dance013:
 

Latest posts

Latest posts

Top