What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

SHOW OFF!! Pics!! NÄYTÖN PAIKKA!! Kuvia!!

OrangeGuy

Member
Ei oo ikuisuuksiin ollu taas mahdollisuutta kunnon kameraan niin prkl näitä kännykuvia. Noh jos tästä jotain selvää sais ;)

U62Gv.jpg
 

Wnbgrower

New member
Kolmas viikko kukituksessa, pistokkaasta turkug13, valona vegessä 200w esl ja nyt 150w natikka kukituksessa. Varmaan ruuvaan tuon eslin vielä kaveriksi, mikäli lämmöt pysyy kurissa.

picture.php
 

OrangeGuy

Member
ja lisää...

BWQi1.jpg


OC4xM.jpg


GoyXP.jpg


ULgiy.jpg


3Ib6a.jpg


Tähän lopettelen tältä kertaa. Taitaa vielä parisen viikkoa ainakin mennä, vasta alkaneet ekat karvat kunnolla ruskehtua.
 

OrangeGuy

Member
Ei ois. Lamppu on pahimmillaa alle 25cm päässä :D. Ei saa yhtään ylöspäin nykysysteemillä. Tosiaan yhen jouduin tuosta poistaan mikä luo oikealle puolelle vähän heikompaa tulosta.
 
N

nukkumatti

Yo Orangemonn, äijällä o hiuka lämpö tai valo ressii siellä kun alkavat tekeen juoksuja. mikä lajike kyseessä jos saa kysyä?

Ens kerran lamppu korkeemmalle tai puhallusta kehiin. Myös tunnin vähemmän valoa auttaa ton kukuvegettelyn kanssa. Sanoisin että kolme viikkoo menee vielä helposti. Paha nähdä vaan kunnolla.

Grow on!
 

OrangeGuy

Member
Yo yo. Lajike on ww x ak47 elikkä white russian, tosin tämä on kotiristeytys, ei minkään lafkan. Joo oisin puhallusta päivitelly kun ois rahaa, vaan nyt ei pysty. Vähän liian tehottomia nuo tolppamallit. Ens projektiin tulee erillainen lampunsäätö, nyt kun on hamppunarulla vaan kiinni tuo ja tosiaan niin ylhäällä kuin olla ja voi. Lämmöt tuli ongelmaksi ihan tässä vasta tai siis lämpöongelmaa ei varsinaisesti ole, vaan kasvit on ottanu isomman kukitusspurtin kuin mitä ikinä osasin odottaa. Pisin yksilö on yli 160cm tällä hetkellä. Hämmentää, kun alkuun tämä näytti aika indicaiselta hybridiltä. Harkitsen myös scrogi verkkoa seuraavaan projektiin. Lajike on näillä näkemin fms skunk special.

Otin eilen muuten lisää kuvia tällä kertaa pimeästä teltasta, erottuu vähän paremmin yksityiskohdat, voisin tässä kohta uppailla jokusen yksilön....

Nii joo 2 viikkoa aattelin vielä maksimissaa ennen huuhtelua. Viikko huuhtelua perrää sit =)

E: kuviaa...

Y7dMI.jpg


edAwN.jpg


dYj0s.jpg
 
N

nukkumatti

jee jee OG, joo vähän vegettää liikaa nuo nyt. :) Ei millään pahalla man!!!!

hiukan överiä kans.. sinuna laittasin viikon jälkeen huuhteluun ja nyt tää loppuviikko miedoilla. sit huuhtelee 2 - 3 viikkoo.

ens kerran ei niin paljoo typpee enää ja rauhallisemmin pk kanssa :) ei tuu noin paljoa lehtee ja mg, fosfori ja kalium imeytyy paremmin

Ei muuta ku sormi pyllyyn ja viikonloppua viettämään!
 

OrangeGuy

Member
Joo otti tyttäret tos piennen ravinneöverin, kun tuli pk:ta annettua vähän turhan tujussa suhteessa. Lisäilen nyt pari kertaa pelkkää vettä resoon. Ei nuo nyt niin surkeilta näytä, ettenkö ois tyytyväinen lannoitteluun. Itse bloomia ois voinu vähän vähennellä jo aiemmin, lyön nyt seuraavaan sössiin ½. Sitten mahtaa alkaa huuhtelu. En kyllä kahta viikkoa aatellut huuhdella, saisinko vähän perusteita?
 
N

nukkumatti

jos noi olis omia niin huuhtelisin about kuukauden, kun en ylilannoittele huuhtelen about 3 viikkoo vähintään puhtaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

pk annan vaan about n. 0.2 - 0.4 eceellä riippuen lajikkeesta. kyl ne vaan o övereissä pahemman kerran mun mielestä.. en pahalla tarkoita mut jos et halua maksaas ja munuaisia rasittaa niin huuhtelisin kuin pieni eläin.

lehtien kärjet palanu se o eka merkki, sit tulee muut lannoitevajarit mesessä ku liikaa muuta vaikeuttaa imeytymistä.
 
N

nukkumatti

Heippadei OG, toivottavasti ei vastaus tuntunu vidduilulta. ei todellakaan ollut tarkoitus. :)

Ei muuta ku lisää kuvia vaa!
 

OrangeGuy

Member
Juu pistän toki enkä ottanut vittuiluna. En kuitenkaan kovempiankaan ylilannoitusten jälkeen ole koskaan yli 7 vrk huudellut, eikä maussa eikä muussakaan ole ollut moitteen sijaa.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
Jos poltat vain viikon huuhdeltuja pudeja niin tuhoat tietämättäsi joka henkäsyllä munuaisia ja muitakin sisäelimiä. Mineraalilannoitteet ovat myrkyllisiä elimistölle. Suosittelen itekin AINAKIN sitä 2 viikon huuhtomista, taatusti huomaat erot.

joku 1,5 vuotta kroonista lannoitepudin polttoa voi viedä hautaan. Semmosta.
 
Top