What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Lumpova Selekce Medical Strains

Lump

Member
Hola hou :blowbubbles:

Tak uplynul nějaký čas a moje touha po medical odrůdách se nevytratila,tak jsem se rozhodl opět udělat honbu po nějakých rascalových odrůdách a nějakých odrůdách o kterých jsem snil a podařilo se mi je sehnat.

Takže genetiky se pojedou následující :

White strawberry - KKSC ( Kyle Kushmans Strawberry Cough ) x The White

White urkle - Purple Urkle x The White

White master kush - Socal Master Kush x The White

White fire - Fire OG x The White

Fire alien urkle - Purple urkle x Fire alien

SFV OG kush x Alien - Garden of dreams

Krazy Kush x BGDP - Krazy Kush (SFV OG kush x Killa Kush ) x BGDP (Black grand daddy purple)

Alien kush -LVPK (Las vegas purple kush) x Alien technology

:plant grow:
 

Lump

Member
:groupwave::groupwave:


picture.php
 

Lump

Member
Takže klíčivost nebyla nějak valná,navíc jsem to hodně pokazil tím že jsem dával semena do jiffu,bohužel za svou chybu jsem zaplatil tím že jsem přišel o pár semen ,takže jsem honem dával klíčit další rundu,takže selekce bude ve dvou etapách .Jinak holky už jsou přesazené a zahnojené fishmixem

picture.php
 

Lump

Member
Tak holky jedou ,White strawberry jsou masakrálně sativoidní,jedou jak zběsilé,jsem zvědav co z nich bude a kushejedou samozřejmě pomalu -klasika .

picture.php
 

Lump

Member
Hola hou

Mám tady navíc trochu pylu ze samce Krazy kushe a SFV OG x Alien ,vybral jsem ty nejlepší chlapáky,kdyby někdo měl zájem at pisne pm.
 

Latest posts

Latest posts

Top