What's new

Fénixovy slzy - pro jistotu ještě jednou a v obrazech

Aboriginal

Member
Čau všichni.

měl jsem volný den a tak jsem se rozhodl vyzkoušet vyrobit výrobek jménem Fénixovy slzy - Fénix Tears, které možná objevil Rick Simpson.

Čerpal jsem z různých zdrojů - nejvíc mi pomohl na youtube chlapík od chemiků z konopné apatiky(ten je mimochodem vážně hustej:laughing:)
Part 1
Part 2

Více pak doporučuji diskutovat TOMTO threadu

picture.php


Tak jdem na to...:artist:
 

Aboriginal

Member
Vezmeme materiál:
picture.php


picture.php


V mém případě se jedná o silnou SSH které jsem vzal 60g a 10g z listů palic co jsem si šetřil do vaporizéru:sasmokin:

Rozdrtíme všechno mixérem od Horsta...

picture.php



Potom si připravíme trychtýř alias trychťéro hombréro:bandit:
Můžete použít to víčko co používá chlapík v tom videu, ale já našel jen tohle a také to fungovalo - jen jsem vyndal takovou gumičku. Jde to snadno vyndat... Zezhora zatlačit a je to...
picture.php


Buničina(toaleťák, ubrousek)
picture.php


Vložit

picture.php
 

Aboriginal

Member
Příprava

Příprava

Takže vezmete si pěkně trychtýř hmotu a 4x více technického benzínu než sušiny. Měl jsem 70g x 4 = 280 tzn. dal jsem 300ml.
Vezmete 1/3 lékařského benzínu, nalejete polovinu do trychtýře a přidáte hmotu, dolejete druhou polovinu a počkáte tři minuty, odvíčkujete trychtýř a rozpouštědlo začne spolu s chlorofylem a pryskyřicí protékat do připravené nádoby.

Příprava:) Benzín, trychtýř, hmota
picture.php



Přidán materiál a 1/3 benzínu - první čekání 3 minuty...
picture.php



Odvíčkování...
picture.php



Po třech minutách tedy otevřete víčko, necháte rozpouštědlo protéct a vezmete zbytek rozpouštědla 2/3, zavřete trychtěro, a nalejete opět do materiálu, zamíchal jsem to lžící...
picture.php



Po třech minutách necháte protéct zbytek rozpouštědla...
Lžící promačkáte(udělal jsem trychtýř z flašky, takže jsem zezhora foukal do rozšířeného hrdla a prokapalo toho ještě fakt dost)
picture.php



Poznatek: nalil jsem 300ml a vrátilo se mi cca 260 ml
 

Aboriginal

Member
Nyní doporučuji pracovat venku a mít puštěný stolní větrák někam do prostoru aby jste odvětrávali výpary, které jsou mimochodem hořlavé...
NE FAKT - BACHA NA TO.

Elektrický vařič - nebo něco co vytváří teplo, pak teploměr a jedem...
Nalil jsem směs do hrnce a na takovym vařiči jsem hlídal teplotu a odvětrával a vařil a čekal....

picture.php




Někde v polovině jsem tam nalil 3ml vody....
picture.php




Jak to začne takhle prskat, tak je potřeba vzít vařič, nahnout a nechat přibližně 5 minut na teplotu mezi 130-140 °C.
Ono je vidět kdy to přestane ubývat...
picture.php




V tuto chvíli je potřeba vzít injekční stříkačky, počkat až směs trochu zchladne - tak na 80°C a naplnit je...
picture.php



Tak takhle je to jednoduchý - měl jsem to asi za hodinu hotový...
Aplikoval jsem větší zrnko rýže a kromě toho že je to docela hnusný(takový pálivý cosi s příchutí pryskyřice....) tak to i něco dělá - což je fajn:dance013:

Touhle cestou se chci právě i zeptat jestli je normální že to chutná jako na jazyku pálivá zvláštní hmota...
Pálí to při ochutnání mnohem méně než BHO - i když BHO to je takovej hnus že znova raději fakticky ne....


Tak jo a příště až zase bude nějaká vychytávka tak dejte vědět jak spojit příjemné s užitečným... Třeba se člověk odnaučí kouřit - i když ono to celé stejně bude jen o té chuti



Mějte se a smějte se...

Ab...

 
super ! zitra budu delat to same ale s eterem , ta prvni varka co jsem zkousel taky byla peprna jak pes ! uplne chilli jak svina ! takze asi to tak ma byt .. zkousel jsem i kourit ty kapky docela zajimave :)

ale super udelane to mas ! parada !
 

berrea

Member
hezky připraveno, akorát mam jednu výhradu a jednu radu

výhrada : rick to určitě neobjevil, fénixovy slzy je jenom mediální název, technicky to neni nic jinýho, než haš olej

rada : pokud nechceš tu humusnou chuť, tak ty paličky před nadrcenim a použitim převař, aktivním složkám to neublíží a dostaneš z toho chlorofyl a aromatický látky, což způsobuje tu divnou chuť (jako bude tam furt, ale mnohem míň)

jo a to dodatečný teplo skutečně neni nutný, slouží to jenom k rychlejšímu odparu
 
no pokud pouzival navod od tech nasim kouzelniku z KOnopi je lek , tak tam jasne rika ze ten lekarsky benzin tam neni tak dlouho aby narusil rostliny material .. cili bych se nebal ze ta chut je po chlorophylu , pryskyricka je sama osobe dost agresivni , pali v oku jako cert , v porezanem to pali este vic :)a i ten muj etherovy vytazek je palivy na jazyku :)
 

berrea

Member
jako, ikdyby to nebylo chlorofylem (kterýho teda v tom hrnci vidim dost, bez chlorofylu by to nebylo zelený), tak to dělaj aromatický látky, který ve vodě sou taky rozpustný... jestli si měl někdy na jazyku dobrej hašiš, tak to nepálí vůbec... chutná to spíš jako smola z borovice, než že by to pálilo...
 

Aboriginal

Member
Tak jak jsem psal s tím stavem....
Byl jsem teď nějakou dobu doma a proto jsem si vypěstoval celkem agresivní způsob hulení...
Včera jsem aplikoval trochu větší zrnko rýže odpoledne a ještě jedno větší zrnko z obilí večer:) A večer musím říct že jsem se prřed usnutím dobře kroutil... Fakt to dává jako sviňa.
Jestli jsem dobře poslouchal tak Rick doporučuje 1ml - ze 70g na 10ml což znamená že v 1 ml mám extrahovaných cca 6 gramů palic - já jsem si dal mnohem míň a chvíli jsem byl fakt jak na tripu.
Myslím že ta chuť tak opravdu být má - pokud bych chtěl lepší tak by nejlepší bylo prolejt to vodou jako před výrobou másla...
Nicméně pokud to budu chtít na léčivé účely, pak je chlorofil dobrej...
Dobrý klucí....dobrý to je....
 
tak jsem taky prevaril a jak rikal Berrea , chut je mnohem lepsi ! postup ktery jsem pouzil nebyl 100% priste to musim jeste dokutit ! ale je to silne a bylo toho docela dost !
 

Aboriginal

Member
Tak musím hlavně ozkoušet ty účinky, protože je to fakt nářez - když jsem si dal tu první dávku tak se mi to líbilo - v jednu chvíli jsem se řechtal jak démon, ale když jsem si dal tu druhou a zhruba 3 hodiny po tom co jsem si dal jsem musel vypnout na noťasu zvuk, lehnout si do postele a hodinu zažívat stav kdy se mi kroutil prostor a no.... než jsem prostě usnul.

Včera jsem za celý den vykouřil dva prdy(tak celý měsíc předtím jsem denně vyhulil tak gram dobrot) a stav se kterým jsem se dneska probral se dá nazvat jedině jako: "Velice kuriózní", určitě to znáte: Když hulíte celej den a pak si večer pěkně ještě smotnete třeba ve dvě ráno nebo ve tři, osobáčka, kterej nemusí být nutně malej, pak to ráno je plný návalů, nechutenství, stavů apatie....tak tohle se mi přesně dělo po troše hnědý tekutiny...

Testing begining...
 

praxer

Member
Aboriginal:
krasa! Zkousel jsi uz "lecebnou" zarovku?
Je tam preklep asi, jednou pises technicky, podruhe lekarsky, pocitam ze asi lekarsky... :)
BHO je super kdyz se pouzije dostatecne cisty plyn, nemel skoro zadnou chut, jen lepil jako med a chutna malinko do nejakeho koreni...
 

cornfield

anthropomorphic personification
ICMag Donor
se chci jenom zeptat proč používáte benzín (kterej jednak není nejlepším rozpouštedlem účiných látek ale je skvělím rozpouštedlem pro kde jaký bordel...třeba chlorofil) nebo éter (dle mého škoda éteru) a ne 99% ISO za cca 50 Kč/l (bez DPH)
 

dokktor

Member
cornfield: na toto používám isopropylen, v éteru sem dělal šalvěj. mohu-li se zeptat, kdes sehnal 1l isopropylenu za 50kč??? mě stál asi 160 v GME.
 
P

palomi

cau, mno ja varil vytazek z cca 120g JH. 1/3 zrnka ryze a po hodine stav jak po brcku, a za 2 a pul hodiny sem mel tak rudy oci a stav jak na tripu vubec. mel sem toho celkove 7,5ml, takze pekna sila neda se to denne uzivat :) A k te chuti, chutna to typicky po cannabisu, zadnou horkost sem nezaznamenal.
 
O

opravdovýHrdina

čus návod pěknej ovšem nakonec když vám to začne prskat je dobrý dát pár kapek vody dostane to ven ještě poslední zbytky bordelu proto jsi to měl hořké !!!!!!!!
..potom to dávám do jiného hrnku a ještě nechám ve vodní lázni asi 12 minut..pak je i chut super..
dál nevím proč dávat technickej benzín používám lékařskej, a dál taky nedávám 4 x víc benzínu než brčka ..jen ho prostě celý ponořím.. celkově na to mám asi trošku jinej návod..ikdyž vpodstatě stejnej..
při posledním výtažkování sem vytáhl z 600g palic + 300g listí venku asi 106ml výtažku nemožné kvality..

předtím co sem dělal jen z palic a to z 1kg bylo 147 ml!!
 
P

palomi

cau Hrdino:), ja jsem tam vodu vubec neprileval a hořký tö není ani trochu, nevis cim to muze byt? Taky asi proto sem toho mel "jen" 7,5ml na 120g. Príste tam kapku kápnu, jinak já to delal z 98,5% ethanolu, ponoril sem sisky do teho a rozbyl je na padrt (nemixoval sem to nemel sem mixer, priste urcite rozmixuji..). Ty jo tolik vytazku to si jiny kapitan:). Chci delat vytazek z letosnich venku, jde znatelne poznat ze je vytazek slabsi nez z lampy? z jakych genetik venku jsi to delal ? thx:)
 
O

opravdovýHrdina

no jsou to ty něčistoty ty se ještě spojí s vodou a odpaří..
myslím že je stejně lepší lékařský benzín..a taky je důležité nechat to nakonci úplně vyprskat pak přidat ještě vodu a znovu nechat vyprskat a potom ještě povařit ve vodní lázni..

drtím to ještě před zalitím benzínem a pak jen promíchám rozpustí se toho dost, myslím že není důvod mixovat !!
vzorky to byli z lonského outu mrkni do podpisu..

samozřejmě že to de poznat záleží hodně na odrůdě..ze skunku bývá tmavšší a řekl bych i více sedativní z venků má krásnou jantarovou barvičku :)..
jinak dělám jen z venku má skvělé účinky..
myslím že skunku je na to škoda ale to záleží na jedinci listí ze skunku tam samo dávám..

děláme i čípky které jsou skvělé na tuhé hovno XD a taky proti hemckům mám stím neuvěřitelnej úspěch :) u lidí co sem jim je dal..
mícháme je v poměru:
0,01ml výtažku na čípek ty sou tak na úpravu trávení a celkově nahození rovnováhy..

0,02ml dávam lidem na na hemoroidy

0,05(ředitelský) když se chce někdo pořádně zamastit XD a taky lidem s rakovinou..

samozřejmě neléčí jen hemcky a trávení ale mnoho dalších nemocí to tu ovšem nebudu rozepisovat přečtěte jinde všude je toho hafol..:)

freedom
 
Top