What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

600W - Flowery Field

nans

Member
Tak z diskuze k osočovaní, máš fakt konstruktivní přístup :)

Ale je pěkný že ještě existuji idealisti co jsou morálně na výši oproti nám trapným feťákům.
 
F

Fluffy Clouds

Tak z diskuze k osočovaní, máš fakt konstruktivní přístup :)

Ale je pěkný že ještě existuji idealisti co jsou morálně na výši oproti nám trapným feťákům.

no tak je pravda, že co se týká semen, jsem trochu snob, je to ošklivost já vím...

ale to osočování to neberu, je to prostě můj názor, že kdo kupuje dinafem podporuje zloděje a škodí ganje :moon: prostě názor, můžeme ještě mít nějaký názor, který by neodpovídal žádné obchodní strategii, v tomto fašistickém režimu? :biggrin:

feminizace? ble.. co kdyby tě někdo feminizoval nans? jak by se ti to líbilo... hehe:biggrin:

edit: jsem nikdy neřekl že jsi feťák a pro mě normálně relaxuješ po práci, ti to přeju a jsem šťastný žes našel správnou bylinu pro sebe jo :D
 

nans

Member
Upřímně nevím komu Dinafem krade geny, jak sem psal otestoval sem je známému. Začína takže ještě neví co a jak a ve spotáním nadšení nakoupil..

Co se týče feminizace nemám přesudky, geneticky-chemicky vynucené pohlaví rostliny....to co mi tady pouští Mittal je pro mě myslim horší .-)

A rostliny to byly pěkný, slabší výnos, citrusová vůně, lehká chuť, silný high, po Budhovi příjemná změna :)
 

Review

Member
Anando, díky moc za přispění do threadu :rasta: ;) důležité info a zkušenosti, jsem rád.... ještě jednou díky... jináč jen tak letmo co se tyka OB, tak jak říkáš, už ne..a HB přesně žádná extra vůně kořenitá nic moc, ale paldy velký, teda mám to tak půl na půl dvě kočky mají extra salámy, a dvě tak dobrý...

Mějte se, a co nejdřív přispěju regulérně....

PEACE
 

Review

Member
Tak jak jsem slibil je tu update :)

Mame tady 45. den 12/12

Výška:
OB - vrchly dosahují tak 55 - 60 cm jináč jsou menší palice ale zase se to krásně větví..
HB - 60 - 70 cm.. nejsou tak krásně orosené zato vetší palice, uvidíme , ještě mají čas
C99xNL - 70 - 90 cm prostě krása


Poslední týden hnojím obden 15-20ml na 5l - Biobizz Bloom, a 5ml Atami Bloombastic, plus obcas 10ml fishmixu. Jináč jsem dva dny dával vodu a jeden den hnojiva. Nevím čím to je ale zase už brzo žloutnou listy , pak taky každý den otrhavam kupu listu hehe.. OB jak se dalo předpovídat půjdou pod kosu nejdříve, oproti ostatním holkám.

Ahoj zdravim,ja bych rekl ze je to dobra volba...usetris na rustu a vynosove to bude urco taktez zajimavejsi

Jojo udělam to tak hehe

Jináč klube se to dobře.. je to radost sledovat..

tak tady něco z noci ...

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
 

Review

Member
Tobě zdar a čest tvé práci....
máš to opět moc pěkný minule se ti ty Hlavovy kytky moc povedli..
ktěm hnojivum ti něco povím dáváš jím teda nažrat hmm, 4ml Bloom na Litr je fakt mazec ato i vetřetím tejdnu kdy jím dávám nejvíc a vtuhle dobu 45 den uš vubec nic aty ktomu sereš i rybynu nedivse že to máš žlutý takhle to má vypadat na konci,astím bloombastic fakt díru do světa neuděláš měl sem obdoby že byl promně svatej a jel sem ho tak 4-5 kol pak najednou naněj nebyl litr ajá došel kpoznání že bezněj to dostalo teprv tusprávnou chut a na výnosu to nebylo znát ba naopak....

Čest,
díky chlape,ale pořád je co zlepšovat... jako s tím bloomem a celkově hnojivama nevím no, dokud nemám EC metr tak si to nemůžu hlídat. Asi jsem kytí přehnojil na růstu,a tedka no, davam jim to obden, a kazdopadne flushing nepodcením... pohoda, OB už teď budou dostavat čistou vodu, a ostatní holky ještě určitě aspon jednou a možná aj dvakrat zahnojím..tak či tak každá dostane 10dnů flushingu o tom žádna. :)
Co se týče toho bloombasticu, mám ho zadáčo dovezený z cultivy a z cannafestu, bohužel toto byla poslední lahvinka pač zbylé jsem někde založil. :D Takže na příští kolo se asi vykašlu na Bloombastic a koupím nejspíš Top Max, at jsem komplet.. :))) nebo uvidíme...

Každopádně díky, a další foto asi až při sklizni.. :)
 

sensi23

Active member
Veteran
hehe ja davam hnojivo pouze jednou tydne,neprekrocim NIKDY EC 1.6 vetsinou jsem okolo 1.4 a mam kytky tmave zelene az do cerna..hnojit obden je zbytecna ztrata penez a jeste ke vsemu to tem kytkam nedela dobre..a za 10 dnu to zarucene nevyplachnes :p
takze opravdu mene je nekdy vice
preji hezky den
 

Review

Member
Zdravím přátelé :rasta:

taááák 2x OB je pod kosou v 64.dni 12/12,to třetí OB ( uplně jiné pheno, listanté a menší, i celkovou stavbou jiné ještě pár dní potřebuje )

No c99xNL ještě taky asi nějaký ten den nechám...
picture.php

a tady je foto HB které mělo jít pod kosu nejdřív ale nelze to udělat, šak podívejte sami..nevím čím to že podle mě ještě pár dní chcou..je možné že to může být ovlivněno tím že jim opadli listy?!? no posuďte sami, ještě je pár dní nechám..

picture.php
 

Review

Member
Vítejte,
tákže máme tady menší shrnutí... začneme asi tim nejlepším což je :

c99xNL

Ze všech holek jsou tyto dvě nejchutnější.. vůně silná citronovo grepovo nějaká :) šišenky nejsou zcela tak kompatní ale zato krásně orosené a prostě napokuř je to parádka.. Mezi přáteli jsou nato zatím nejlepší ohlasy.... výnos cca ze dvou kytí nějakých 90g. Kosa nastala v 73.dnu 12/12

picture.php

picture.php

picture.php
 

Review

Member
Dalšími jsou slečny Orange Bud

co říct...4 řezi, jeden jsem byl nucen vyhodit, zbyli 3 z toho 2x jeden pheno typ ( krásné knedle, opravdu krásné, tvrdé voňavé, ne moc listnaaté zato malé vzrůstem, rozvětvené ale knedličky malé... všeho všudy ze tří OB bylo cca 110g... phenotyp 1 (viz obrázek) sklizen v 64.dnu, phenotyp dva v 70 ( listnatý zato víc voňavy)...

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
 

Review

Member
a posledními jsou HASHBERRY

noo takže jak jsem již psal nevypadli že by měli jít pod kosu mezi 7 - 8 týdnem... kosa nastala v 70.dni 12/12... vůně při rustu či květu minimální, jediná vůně kterou jsem citíl byla při ostřihávání a ta byla opravdu úžasná opravdu berry, připomínala mi Newberry kterou jsem kdysi jel venku... po zeschnutí vůně velice nikde..zato jsou to krásné chlupatice a knedle tak středně tvrdé...všeho všudy jich bylo cca 180g

Jináč co se týče hashberry tak žádný zázrak... našlo se i pár semínek což by mohlo značit samčí květy či co?!?

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php


všeho všudy bylo všeho takových 400g.. něco jsem nepočítal něco se pokuřovalo..takže velice nic mooc no...

Na další kolo si chystám 9 - 12 kytí - hlína - drip - hnojiva ješště nevím maám jakési doma z vídně tak je možná použiji, možná nakoupím Metrop... Odtah už mám vyřešen a potáhnu ho na půdu takže snad to bude lepší s teplotami...také jsem koupil a-wing medium takže parádička..

Mír s Vámi a děkuji za přízeň a všechny rady!

Díky moc a brzy naviděnou :rasta:
 

newhousegreen

-.-
Veteran
jó,ať se daří i příště a přespříště.Důležitý je nepolevit a zlepšovat,i když já mám co řikat.S indoorem jsem seknul,hned po tom,co jsem si spočítal elektriku:D:D.

Takže,ať to roste.Sklizeň je pěkná.
 

Review

Member
jó,ať se daří i příště a přespříště.Důležitý je nepolevit a zlepšovat,i když já mám co řikat.S indoorem jsem seknul,hned po tom,co jsem si spočítal elektriku:D:D.

Takže,ať to roste.Sklizeň je pěkná.

Díky panáčku.Tak jako snažím se, bo spíš testuju :) další kolo mám v plánu 12 kytí - hlína drip...tak uvidíme, a snad jednou najdu ten pravý způsob co mě bude vyhovovat... :D a snad jednou budou aj ty pravé podmínky. Jináč ja univerzálně počitám 400W sklizeň cca 3500Kč, 600W - 4500 - 5000 ?!?! :)
 
F

Fluffy Clouds

tan orange bud vypadá šmakózně:canabis: užívej v míru:smoke:

prachy? ty budou... my nebudem a proto: :bongsmi:
 
Top