What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Semmost ja Tämmöst

Suspect

Active member
Veteran
Nättiä nättiä, vielä ehdit ennen kesähelteitä.
Oma putiikki menee jo nyt kesälomalle. :)
 
N

nukkumatti

:D kiitti Suspect! mulla ei mene putiikki koskaan kiinni :D

Thanks kalastajaman, jees eli mangowidow, mad dog, sour diesel ibl, deep strawberry diesel, blockhead ibl, orient express, pakistan citral kush, ele ja honey white bx2
mahdoinko unohtaa jotain.. hmmmm

se siitä monocroppaamisesta!!!! :D
 

Suspect

Active member
Veteran
voi morjens, nyt alko kuola valuu.. :D

Joo harmittaa kyl, mut pitää vähän upgreidaa tota setuppia, teltasta ollu vetskari paskana jo kaks satoa, verhonipsuilla pysyny oviaukko kiinni. :D
 
N

nukkumatti

Ei muuta kuin hamppua tulemaan hamppuu!

ja kiitos kiitos kauniista sanoista!

Bighit! is hitting big eh? :D Hyvää 4/20 !!!
 

Suspect

Active member
Veteran
YeeahBooi! 420!

Onko kellään käynyt niin että huushollin ilmanvaihto lakkaa toimimasta, pari päivää kuului kauhee vinku ja humina sit vaa lakkas flekti katossa pyörimästä..

Nyt sit epäilen että oon pakottanu vähän liikaa ilmaa vaatekomeron ilmanvaihtoreikään, ja siitä sitten koko systeemi leikkas kii..

Pari vuotta kyllä meni ilman oireita. :D
 

Habits

Member
Moro,

kellään kokemuksia säädettävistä kanavatuulettimista?
Eli teltta makuuhuoneessa ja suht hiljainen vatkain hakusessa. Prima Kliman 2-nopeuksinen ei tunnu arvostavan kierrosten tiputtamista, alta 70% tehoilla mölisee aivan järjettömästi.
G-Systems:n säädin käytössä. Tarkoitus ois pyörittää minimikierroksilla pimeän aikana.
 

Vapolize

Active member
Moro,

kellään kokemuksia säädettävistä kanavatuulettimista?
Eli teltta makuuhuoneessa ja suht hiljainen vatkain hakusessa. Prima Kliman 2-nopeuksinen ei tunnu arvostavan kierrosten tiputtamista, alta 70% tehoilla mölisee aivan järjettömästi.
G-Systems:n säädin käytössä. Tarkoitus ois pyörittää minimikierroksilla pimeän aikana.

http://www.pavunvarsi.fi/product_info.php?cPath=23_47&products_id=319

Mulla oli tuollanen jossa oli portaaton säätö itessään ja vielä termostaatti kehissä kierroksia pudottaessa moottori piti mökää sen verran paljon enemmän että oli järkevämpää pitää täysillä.
Kesäkin tulossa joten hyvä ilmastointi on vaan boonusta,eipä mee homeeseen niin helposti. :blowbubbles:
 
Uuh & aah. Tänään lähti ensimmäinen hydroprojekti käyntiin. Josko tällä kertaa sais sadon jopa valmiiks...

Aquafarm, 250w natikka ja Darkroom DR60 -teltta (160cm*60*60) settinä. Sekä tietty neljä Peyote Purplen pistoa jotka kylläkin joutuivat turhan kauan odottamaan vesilasissa. Vähän huonoilta näyttävät, toivottavasti elpyvät pikaisesti.
 

Tuco Ramirez

Active member
Alkukeväästä tuli mieleen kokeilla parin kesän takaisen oman autoflower risteytyksen itävyyttä ja kai sitä nyt jo pitäis uskoa, että itihän ne:







Noh.. ei vaan, kun ei raaskinut poiskaan heittää nii itävyys-% mittauksesta tuli edellisen vuoden esikasvatuskaapissa tapahtuva micro grow! ja tosiaanki MICRO grow vaikka ihmeen hyvältä näyttäis, valoja kuitenkin vain pari 30 watin esliä. :D tolla pudilla tuskin mennää kuuhun tosin...
 

Tuco Ramirez

Active member
Eli tos kuvassa siis yks kasvi, parin litran multatilassa. Taivuteltu jonkin verran reunoiltaan sopivaks pitkin kasvuaan. Kuvanottohetkellä täsmälleen 7 viikkoa vanha, 4 viikkoa kukkineena. Pitkään kyllä ottaa kukkia ulkona ja sisälläkin. Siis tämmöiseks autofloweriks...olisko johtuen tuosta vahvasta AAK47-perimästä? Ulkona elinkaari pinnalle noususta kaatopäivään n. 12 viikkoa, sisällä 11-10. (Joint Doctor: Easyryder x Sagarmatha seeds: White Russian)
 

Piel

Active member
Veteran
No niin, uusi yritys. Seitsemän C99xWR itämässä, ei kuitenkaan kookosta vielä vaan tehdää vielä yksi kokeilu mullassa. Nyt jos vaan maltan pysyä erossa ylikastelusta ja lämpöstressistä niin kai tää onnistuu :)
 
N

nukkumatti

Joopa joo ei taaskaan mennyt kuin elokuvissa.. Mutta minkäs sille mahtaa!
Helvetillinen ripsiäis invaasio meneillään, biotuksen petopunkit jo käytetty mutta ei ollut tarpeeksi potkua.
Ei se auta ku on lauta eli leppiksiä vaan keräämään! :D

Siidu puoli ei venynyt läheskään tarpeeksi.. Olis saanu olla vielä 2 x tuo. prkl ja lämmöt paljailla alkaa olemaan siinä 30 paremman puolen loppupäivästä.
mut eipä näytä haittaavan kasveja. Budit kehittyny ihan okoosti. siidu puoli nyt just 3 viikon yli ja vertti puoli about viikon myöhässä.
Tietokoneeni hajotin pari viikkoa sitten ja kaikki muistiin panot siellä tietty eli tuntumalla mennään. Ei siinä että näin monen eri plaadun kanssa kannattaisi mitään päiviä laskea, paras vaan silmällä mennä!

jees sellasta ja pari fotoo vielä niin pääsette haukkumaan taas oikein kunnolla! :D

vertin lamppu oli karvan verran liian alhaalla kun otin kuvia siirtelyn johdosta.
 

Latest posts

Latest posts

Top