What's new

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ah, credeam ca observasei ceva. eu unul nu am observat.

daca auziti/observati ceva, spuneti-ne si noua!
 

fenomeno_djo

Active member
Credeam ca planta miroase doar cand e in faza de inflorire. A mea are doar 3 sapt si deja miroase. Insa ca sa simti mirosul trebuie sa iti duci nasu la cativa cm de frunze. E oare acest lucru un indicator care sa ma faca sa ma astept la un skunk ? :puppydoge Sau e normal sa miroasa frunzele de pe-acum ? Ca un fapt important, nu stiam nimic despre ce urma sa cresc. Oricum, va fi crescuta outdoor-ninja sau in sera - daca se va intampla asa, ce imi recomandati pentru problema mirosului ? Din fericire ma inteleg bine cu vecinii si n-as vrea sa-i extermin :huggg:

Revin cu niste poze proaspete in album mai tarziu .
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ai putea face si cumva ca exhaustul serei sa nu dea catre proprietatile altora. si bineinteles, ca pui sau nu filtru, exhaustul sa fie fortat, si net superior capacitatii de intake, pentru a avea presiune negativa.

oricum, plantele out vor mirosi de cele mai multe ori mai puternic decat ne-am astepta indoor, iar cand sunt in floare, e foarte cald si umiditate mica, te poti astepta sa le poti mirosi de la 15-20 m, lejer.
 

fenomeno_djo

Active member
Mda..mi-a trecut si mie prin cap idea asta dar a iesit repede din motive de securitate si practicalitate ( solar din sticla - se vede tot)
Intake si outakeeste. Circula aerul prin solar. Sunt curios cat de mult o pot tine pana cand incepe mirosul sa se simta periculos de mult, astfel incat sa creasca suf de mult pentru urmatoarea aventura, de data asta foarte departe de casa, in natura :) Anyway, e un indicator serios ca e skunk ori ba faptul ca pute de pe-acum ?
 
Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Oricum, va fi crescuta outdoor-ninja sau in sera - daca se va intampla asa, ce imi recomandati pentru problema mirosului ? Din fericire ma inteleg bine cu vecinii si n-as vrea sa-i extermin :huggg:

pai vad ca tocmai tu ai venit cu ideea, poate nu am inteles eu bine. eu am raspuns in baza la ce am citit..
nici eu nu as face asta.
 

pagabboy

Active member
Eu nu am probleme cu mirosul atata timp cat tin camera aerisita nu se simte mirosul nici langa dulap, am fan cooler numai pe extractie si intakeul e pasiv ,si o grila de out pasiva .....
o mica intrebare ptr care stie :
incercam sa indoi tulpina principala de la una din plante caruia nu i-am facut lst si am lasat-o in voia ei. Crestea incontinuu si nu mai aveam loc unde sa ridic luminile in loc sai fac un mic lst era sa o rup dar a tinut si a sfarsit prin a avea supercrop.
e vreo problema daca a patit asta in a 3-a saptamana de floare ???
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu ar trebui sa apara probleme, dar evident planta va avea un mic timp de recuperare si oarece consum de energie pentru a face asta, deci era mai bine fara astfel de probleme.

out am tot aplicat supercrop in flower (chiar si zeci de ramuri odata) si nu am avut hermies sau ceva observabil..
 

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Apropo, a incercat careva outdoor un training in forma de roata ? Adica toate ramurile principale culcate la pamant si apoi lasate in sus. Ce observatii aveti de facut despre acest tip de training ?
 

fenomeno_djo

Active member
Da' ce miros bun...imi provoaca hipersalivatie! nu vreau, da' trebe sa dispara :D
Nu stiu voua ce caracteristici va plac cel mai mult la un fum - dar nu strica sa impartim nitel parerile-n doua. Personal, cel mai mult imi plac mirosul imbatator care consider ca e printre cele mai spamabile mirosuri (lol) si gustul care ti-l lasa pe limba :canabis:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
la mine conteaza intai high, apoi aspectul si aroma. imi plac aromele dulci, florale si de fructe, dar si cele de tip kush, adica bittersweet, ce pisca putin pe limba.

si da, e foarte probabil ca un strain ce incepe sa miroasa devreme sa puta mai tare ca restul in flower.

@ husky, nu am incercat traininguri prea complicate, 1 pentru ca nu imi place sa merg des, si 2 pentru ca nu imi place sa stau prea mult pe langa plante exceptand plantarea si recolta.
in afara de ceva lst (uneori mai brutal chiar) si supercropping, am incercat un screen cu ochiuri de 4 cm (fortat de faptul ca se inaltasera prea mult in flower). rezultatul a constat in crengi perfect dreapte, pline de buzi, de fapt formand fiecare top ce era deasupra screenului un singur bud, la 40-50cm+ lungime. foarte usor de recoltat. dar in acelasi timp si evident pentru oricine ar fi ajuns aproape de ele.
 

pagabboy

Active member
ale mele au un miros mai pronuntat de skunk dar asta numai daca le agiti sau pui mana pe frunze ramane mirosul impregnat pe maini ,personal imi plac aromele de fructe dar mai spre dulce acrisor asa predominant acrisor
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Aveti grija cu mirosul daca stati zilnic pe langa ele pentru ca incet incet va obisnuiti cu el si nu il mai simtiti asa cum l-ar simti o persoana care intra pentru prima data in casa.
 

fenomeno_djo

Active member
@hemp sa stii ca ai dreptate, am bagat planta in camera mea ca ploua si era prea frig in solar, si a trebuit sa fac asta ca sa nu planga. Oricum, planta era in camera, la fel si eu, si asteptam un prieten sa vina sa ne uitam la bayern-real (care s-a terminat 2-1 pt cei interesati) si cand a intrat in camera, m-a intrebat direct " Ma, nesimtitule, ce-ai fumat si mie nu mi-ai dat? " Eu nu simteam nimic, si planta era doar de 12 orei n camera. A trebuit sa o fac pe fumatul :laughing:

@explo high-ul, spune ciudatul din mine, e important ca sexul dupa preludiu.. Daca gustul si aroma au fost bune din start, atunci si high-ul ma va face fericit, body sau cerebral.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si acum gandeste-te ca daca omul era grower, aproape sigur stia diferenta intre o planta vie si una arsa. deci e bine sa eviti astfel de situatii.

da man, toate sunt importante. si fiecare are dreptul sa aprecieze, caute si fumeze absolut dupa bunul plac.

singura problema care o vad e asta: daca vreau sa fumez sativa si fumez indica nu-i prea interesant, chiar daca aroma e perfecta, in schimb daca vreau sa fumez indica cu aroma de portocale si fumez indica cu aroma de cirese, e mai acceptabil. cel putin pentru mine. (toate astea sunt exemple, evident)
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Chiar daca ne place sa fim cu capul in nori tot timpul, bagand sativa la greu, cate un couchlock dat de o indica (cat mai pura) e ca o binecuvantare uneori.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Am si eu o intrebare:D: Daca pun semintele germinate direct in givecele finale (de 4 litri) are ceva?

Nu are nimic. Le poti planta direct in ghiveci, fara a le germina mai intai.

Multi groweri prefera sa transplanteze plantele de 2-3 ori inainte de la le baga la inflorit pentru ca in felul asta le controleaza dimensiunea, pot ameliora solul prin adaugarea de material suplimentar si stimuleaza cresterea vegetativa. Unde nu mai pui ca nu are rost sa plantezi seminte regular in ghivece de 10-20L pana nu stii ce iti iese din respectivele boabe (daca se dovedesc a fi masculi, pe langa timpul pierdut, mai risipesti si un sac de pamant , ghiveci si spatiu).


Cand le plantezi direct in ghiveciul final radacinile se vor raspandi cu preponderenta in jos si nu vor ajunge in statul superior al pamantului din ghivechi decat atunci cand au crescut suficient de mari incat sa o ia si in sus.

Ca si tema de meditatie, gandeste-te ca mama natura nu transplanteaza niciodata :biggrin:
 

MJgrow

Active member
Asta se datoreaza de la cresterea exploziva cumva sau e un deficit de nutrienti ? Se pare ca e "problema" este valabila doar la frunzele tinere.

DSCF7459.jpg


In rest... a crescut foarte frumos, I-am taiat varful, ba chiar posibil sa fi iesit un FIM si apoi LST.

DSCF7460.jpg
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Daca nu apar semne si la varfuri e posibil ca decolorarea sa se datoreze intradevar cresterii mult prea rapide (deci o usoara lipsa de N, care se va corecta de la sine pe masura ce tesutul se matureaza).

Daca in doua trei zile problema nu se corecteaza ci dimpotriva se agraveaza atunci te poti gandi la deficienta care sa te ingrijoreze.

Planta asta va intra vreodata in floare sau e o planta mama din care vrei sa iei clone ? (doar de curiozitate intreb, ca in maxim o saptamana nu o sa iti mai incapa in box)
 

Latest posts

Latest posts

Top