What's new

Apuva ja mitä v-ttua

Piel

Active member
Veteran
Ylikastelu on kyllä syy näihin mun planttujen vaivoihin. Nyt punnitsen ruukkuja enkä enää kaivaa sormilla kun haluaa mitata kosteutta. Pari näyttää aika surkealta mutta saavat roikkua mukaan. Kaikki plantut naaraita!
 

Piel

Active member
Veteran
No niin nyt voin totea että käytin a) liikaa valoa varhaisessa vaiheessa b) liikakastelu ja lopputulos on että tuskin saan monta grammaa per planttua. Tilanne kuitenkin OK kun pääsen kasvattamaan ulkona tänäkin vuonna -pelastus.
 

prowler

Member
kohta a on täyttä puppua. Liian lähellä voi olla valot mutta ei liikaa. Kyse on siitä että pikkuset ei tartte niin paljoa valoa, mutta toki niille saa antaa just niin paljon kun lampuista lähtee.
 

Piel

Active member
Veteran
Kai se oli se ylikastelu. Nyt ne ovat lähteneet kukkimaan mutta koko on tosi pieni -mikä voi olla hyvä asia. Tää on mun toinen sisäviljely eli kokemusta on vähän -mutta hauskka on. Sääli ettei ole laillista.
 
S

scai

Stressaat liikaa ja liian paljon.
Kun olet saanut siidut/pistot multaan.
Anna olla sumutuksen varassa muutama päivä.
Käsitin jotenkin et aloitit siemenistä? No aika keykäsesti kastellaan kun siiduilla ei ole paljon juuria. Sumuttamalla. Jos olis läpinäkyvät ruukut, vois katsella juurien kehitystä, muutoin on katseltava tuleeko juuria pohjarei'ist
Sit kun on poteissa ni ehkä kerta viikkoon, ja silloin kunnolla.
Sit kun juuria työntyy läpi ruukuista, on aika vaihtaa isompiin ja onko se sit ämpäri tai jotain muuta..
Elä elä niinkuin haluut, vaan sen mukaan mitä siidut/pistot haluu
 

Piel

Active member
Veteran
Hyviä vinkkejä, kiitos. Stressaan aina paitsi silloin kun olen pilvessä, täytän melko varmasti ADHD:n kriteerit (en laske leikkiä) mutta pitäisi käydä ensiksi 3kk huumeseulassa ennen ku edes pääsee tutkimuksiin -olen nyt elännyt näin pitkään tällaisena eli menköön loputkin.
Mulla nyt on auki tää asuinpaikka eli ulkokasvatus menee näin pieleen mutta saan olla sisätiloissa taas elokuussa. Varastossa löytyy Northern Lights, DR ja jotain joka sain aikoinaan jenkeistä (valoherkkiä, ei AF). Ajattelin kokeilla NL:t muuta ne ovat kai vaikeimpia kun AF:t?

Onks kukaan kokeillut 420 Systeemin ruukut? Ylikastelu ei silloin onnistu eikä tarvitse avata kaappia joka päivää.
 

Piel

Active member
Veteran
Minä -taas. Olen nyt miettinyt kookosta (en saisi sählätty yhtä helposti) mutta mistä sen saa "turvallisesti"? Sen ratsan mitä ne teki yhteen putiikkiin on tehnyt että meikäpoika hiukan aristaa tilaamista kotimaasta. Kuka ostaa mitä ja mistä?
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Aij aij, tässä vaiheessa pitäs olla jo roinat kondiksessa, mään.
Meikä hakee puutarhurinverstaalta yleensä niitä 70l:n paketteja, ostaa pari kolme kerralla, niin ei tartte kokoajan juosta hakemassa lisää. Ja voi noista nykyään yleensä tilata rekisteröitymättä sivuille, jos ei tarjota semmosta mahista sivuilla, niin yleensä emaililla natsaa, kun vaan jaksaa tiedustella.. Tai sitten pyydät niitä poistamaan sut asiakasrekisteristä, kun olet saanut roinasi. Meikä teki sillälailla peukun kanssa, ei ehkä turhaa foliohattuilua, kun sitä jälkeenpäiten miettii.

http://www.youtube.com/watch?v=p4fzHblW_gg
 

Piel

Active member
Veteran
Uskaltaako tilata netistä?

Plantut kukkii nyt hyvin mutta pituutta niillä on 25-35 senttiä...aika surkea, toivon että saisin edes 10gr per kasvi.

Kenellä on linkki hyvään linkkiin kookossa kasvamisesta?
 

Piel

Active member
Veteran
Kyllä noista kääpiöistä jotain saan, ovat niin kun kokonaan kukinta. Aloitin nyt ne c99xwr ja ovat lähteneet hyvin käyntiin. Pidän peukkuja.
 

Latest posts

Latest posts

Top