What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
nu vreau sa il fac eu ma gandeam ca exista unul deja
am si eu 6 fete am locul am facut gaurile acum astept sa creasca in ghivece :D s`au cam lungit ele dar asta e
Daca le ai deja in ghivece fa-ti, eu pana in 1-15 mai, mai am, oricum imi fac thread separat sa nu apara confuzii, mi se pare mai ok asa. Poate o sa bag grow-ul si la Ghid de strain-uri pentru outdoor. Succes.
 

fenomeno_djo

Active member
Cu locul pe jumatate gasit, si eu voi incerca un outdoor anul acesta, ninja style:plant grow: Pe langa asta, mi-am facut cadrul de scrog (0.8m x 0.8m) si un worm bin de 5L. Dar inca nu se arata domnisoarele, asa ca, mai las sa se incalzeasca vremea si implicit, melegarul.
Asa ca trecand de la rame la nutrienti, as vrea sa stiu si eu de unde va procurati faina de sange sau de oase ? Am citit drespre NPK si ar fi 10-0-0 respectiv 1-10-0. Si mai am inca o intrebare pentru conneisseuri: Termenul de "faina" l-am auzit de multe ori inlocuit cu "praf". Sunt unul si acelasi lucru ? Tine de marime sau se tine cont si de altceva precum adaugarea altor ingrediente ? Pentru ca daca ar fi vorba doar de o triturare fina atunci ma duc la moara si le face praf moraru, deci voi avea "faina" sau "praf" de urzica. :thank you: happy growing! :blowbubbles:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
faina intotdeauna se produce "facand" ceva praf. alta varianta ar fi sa hranesti ramele cu urzicile si sa folosesti ce rezulta.
faina de oase, cum s-a mai spus pe aici, cauta la abatoare si incineratoare.
 

Husky Jackal

Very Neat Monster
Veteran
Pai din cate am citit e un strain ok, cu un high mai mult spre indica. Mai bine te uiti pe strain guide aici, pe icmag chiar daca sunt grow reports mai vechi, sau dai un search pe forum sau pe google. Eu unul nu m-as baza atat de mult pe premii si onoruri, ci pe alte caracteristici cum ar fi high-ul, cand termina, rezistenta la daunatori, mold, overfert etc...
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
faina intotdeauna se produce "facand" ceva praf. alta varianta ar fi sa hranesti ramele cu urzicile si sa folosesti ce rezulta.
faina de oase, cum s-a mai spus pe aici, cauta la abatoare si incineratoare.


Din pacate ramele desi halesc tot ce inseamna materie vegetala, au o greata teribila cand vine vorba de materie vegetala verde. De fapt, ramele nu prea mananca materie vegetala ci inghit tot ce e bogat in micro-organisme (acestea constituind hrana lor preferata). Pentru a asimila cat mai mult din urzicile alea, ar trebui puse in prealabil la intuneric, intrun mediu plin de micro-organisme pentru ca acestea sa inceapa descompunerea. Procesul este cu atat mai rapid cu cat materia este maruntita mai fin (tocata).Il felul asta totul se recicleaza.

Pentru ca ramele sa manance 'optim' este de preferat ca umiditatea mediului in care traiesc sa nu depaseasca 85%.
 

Evil6

Member
care a crescut vreodata Ice de la nirvana, canabis cup wunner '97 sau 87 m-ar interesa caracteristicile

Eu. Depinde ce caracteristici te intereseaza. Am crescut cam 4 ICE-uri
si am observat cam 2 fenotipuri, unul care creste mai inalt, mai cu un high mai spre sativa, dar cu un body-stone bine definit, dar care a crescut mai incet si yield-ul a fost mai mic, cu toate ca a terminat mai tarziu.

Si inca unul, mai indica, care a crescut mai mic dar mai repede, si stufos. High-ul era cam 60% indica. Daca fumai prea mult te ridicai greu de pe canapea, dar cu toate astea creierul iti cam zbura. A terminat cam la 50siunpic de zile, vegetat o luna.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Inseamna ca este absolut exclus aparitia ramelor intr-un mediu imbogatit cu fungi...

Ba dimpotriva, depinde de fungi. Atata timp cat nu sunt daunatoare pentru ele, ramele vor hali tot ce gasesc in sol in materie de micro organisme. Dar ramele nu apar de la sine (e nevoie cel putin de o rama adulta pentru a crea o populatie viabila in aproximativ 2-3 luni).

Mai mult decat atat, in cacarezele lor se regaseste o concentratie foarte mare de spori si alte bacterii pe langa substantele nutritive, aceste fiind motivul pentru care pamantul de rame este atat de folositor in gradinarit. Daca se adauga 30% pamant de rame in solul de crestere nu mai este necesara adaugarea de aditivi pentru stimularea radacinilor si nici de nutrienti de vegetatie (cel putin in prima luna).
 

fenomeno_djo

Active member
Hm, are dreptate Hemp cu materie verde necompostata nu faci nimic. Doar compostand materia verde ( in materie neagra) apar bacterii sau fungi, iar unde sunt sunt rame si bacterii/fungi ...doar apoi ies worm castings :moon: Hemp, te consult putin la proiectul meu outdoor te rog. Eu o sa am peste aproximativ 1 luna, prin luna mai, worm castings + pamant imbogatit cu balega de vaca compostata. Cantitate 5L. Sa zicem ca am o planta de 1 luna de zile, lata si inalts, frumoasa pf varsta ei. Intrebarea este cam cat timp ii va lua plantei sa absoarba toti nutrientii din cantitatea de 5L ? 50% wc si 50% compost. (Bineinteles ca o adaug pamantului perlita, vermiculita, toate cele sfinte) Si, inca una: Ai idee valorile NPK ale guano-ului de la liliecii din Romania? din Transilvania poate daca stii... N mare sau P mare ? hmmmm....In mod clar NPK-ul este influentat de ce mananca liliecii dar nici p-asta n-o stiu cu certitudine..banuiesc doar ca se hranesc cu fructe. Mersi:tiphat:

app: Daca e indica sau sativa? dracu stie!inca nu-mi dau seama. Stiu doar ca am primit samanta dintr-un joint care a fost de nota 10 :biggrin:
 

MJgrow

Active member
Pai cacatul de liliac e bogat in N... Presupun ca nu e o diferenta majora apropo de lilieci. Stiam totusi sa se hranesc cu sange. Sangele are un nivel crescut de N.

Acum sa ma corecteze cineva faca bat campii. Eu asa am vazut intr-un tabel.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
doar o mica parte dintre speciile de lilieci se hranesc cu sange. restul doar cu insecte si fructe. iar procentele variaza in functie de dieta.. cel mai simplu ar fi sa il trimiti la analiza, daca chiar vrei sa Afli ce contine.
 

MJgrow

Active member
A avut cineva de pe aici experienta cu Seedsman, mai exact northern lights ?

Am tot citit si parerile erau foarte impartite... de fa foarte ok la sucks total...de la indica la sativa si tot asa.

Este vorba de Northern Lights varianta feminizata.
 

fenomeno_djo

Active member
MJ, liliecii-vampiri traiesc pe continentul Americii de S, nu in Europa :artist:

Explo, :tumbleweed: Sa-l duc la analize ?:noway: Pai..imi inchipui ca e banal intr-o lume civilizata sa ceri analize pentru orice vrea muschiu tau fara sa te intrebe nimeni nimic dar totusi, in Ro sa ceri o analiza biochimica a unei mostre de cacat de liliac ? Explica mai multe maestre
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
da, il trimiti la analiza ca si compost, dupa ce il usuci putin si-l faramitezi.. chiar iti pasa de ce zic ceilalti asa mult?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
care poze? daca te referi la cele din albumul micro, sunt facute cu un microscop digital, care cam are probleme cu driverele, pe atunci mergea mai bine, acum nu mai mi-l recunoaste cum trebuie.
 

spiderbud

New member
# explo , face figuri driveru' , dar asta nu inseamna ca nu mai merge , tu misca cablul si incearca sa gasesti o pozitie optima , e posibil ca ceva din cablu sa se fi stricat si de asta nu recunoaste .


joi 21:00 ? :D
 
Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
da, mai facem o incercare si joia asta cu chatul, ce repede a venit.. :D

21;00 - chat meeting.

microscopul merge, dar nu cum ar trebui, sigur nu e nici o problema legata de pozitie. :joint:
 

MJgrow

Active member
A avut cineva de pe aici experienta cu Seedsman, mai exact northern lights ?

Am tot citit si parerile erau foarte impartite... de fa foarte ok la sucks total...de la indica la sativa si tot asa.

Este vorba de Northern Lights varianta feminizata.


cineva ?
 

Latest posts

Latest posts

Top