What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Добив на шистов газ(shale gas)!!!!

_Ina_

Active member
Veteran
Хора,националния протест е на 14.01.2012 в София на Попа от 11,за Варна казаха от 11.30 на 'козирката". другите трябва да видят във феисбук защото още не е решено за добри4 и останалите засегнати,както и за благоевград. вземете 4е излезте,сега се решава това нещо и то4но сега е момента да излизате,после ве4е няма да има смисъл!!!!!!Тия смешници взеха да се 4удят какво да правят,трябва да се натисне още с пове4е хора!
 

_Ina_

Active member
Veteran
A така,Варна! браво на вси4ки от всеки град,които ще излязат тогава за да сдухаме нахалниците! по4ти всеки град в БГ доколкото разбрах ще вземе у4астие в протестите този път,така 4е където и да сте идете в този град да подкрепите местните свестни хора!
 

_Ina_

Active member
Veteran
много съм доволна от протестите! Вси4ки градове се представиха супер,много народ имаше и в Пловдив и във Варна,супер!!!! И тука беше голяма работа!:)маи еи така ще вземат да го забранят.;)
http://www.youtube.com/watch?v=nKyKazSLVkE
 

_Ina_

Active member
Veteran
приятели,все пак бъдете в готовност да изкажете отново позицията си на улицата когато стане необходимо! оказва се 4е не са се отказали ни наи малко от този абсутд за добруджа и северна БГ. сега е сформирана комисия,която да преценява защо аджаба са забранили без да пробват. вся4ески определени хора се опитват пак да лобират,пак да дигат мораториума,така 4е не бързаите да се успокоявате. скоро ще по4нат пак с промивката за по ефтин газ,'специалисти'пак ще убеждават колко е важно за нас и за нашата независимост да хакнем тая гадист тук. Затова не спираите да информирате своите познати,които още не са се светнали,пращаите им филм4ета и тн. Тепърва пак ще се решава това нещо и ония яко напират,а нас ни успокоиха за момента...за да си променят там каквото им е удобно и да си продължат.
 

_Ina_

Active member
Veteran
http://m.trud.bg/Article.aspx?Id=1951070
Отново ни го залагат отзад,докато се готвим за избори и слушаме за СРСта и прочее глупости. Внимавайте,явно наглостта на тези фирми е безгранична,след като получават концесия. веднъж дадена знаете какво следва-отмяна на мораториума и ходи че ги изгони...и пак старата промивка на нов глас колко ще е втин газа и как ще ни е хубаво...
 
Top