What's new

Pavut ja kytät

Piel

Active member
Veteran
Sain just tietää että kaveri jäi kiinni viljelystä ja hänen tietojen mukaan polissit oli päässyt jyvälle siemenoston perusteella -netistä.

Onks tää jotain uutta? Pelottava ainakin.
 
N

nukkumatti

:)
Hahahaa kiitti piel! repesin kun näin tämän threadin! :D

kyl ne taitaa niiden perusteella tulla käymään, sen takia kannattaa aina käyttää turva osoitetta.

:)
 

DickSpliff

Member
Tilaat laillista tavaraa kotii ja kyybelit tulee kattoo josko ois jotain laitontaki.
Koskakohan tää meininki tääl suomen eurostiliitossa muuttuu?
Muual eu:ssa ei niin hirveesti poliiseja kiinnosta hamputtelu mut tääl pitäs vetää herssii ennemmin ku ruohoo.Tääl on koht niin hirvee määrä subu ja piri pettereitä et joutuvat oikeesti miettii koht et mitäs vittua miten täs näin on päässy käymää.
 
M

Merrywanna

Piel, were the seeds ordered from outside of finland, or off of the hampuu forum? I would think that someone needs to take this kinda case all the way to the EU court. If the product (seeds in this case) is legal in one EU country do they have the right to open your mail and then on that basis obtain a search warrant? To be safe though I would just use Poste restante with a made up name. Solves a lot of problems.
 

nautilus

New member
Tilaat laillista tavaraa kotii ja kyybelit tulee kattoo josko ois jotain laitontaki.
Koskakohan tää meininki tääl suomen eurostiliitossa muuttuu?
Muual eu:ssa ei niin hirveesti poliiseja kiinnosta hamputtelu mut tääl pitäs vetää herssii ennemmin ku ruohoo.Tääl on koht niin hirvee määrä subu ja piri pettereitä et joutuvat oikeesti miettii koht et mitäs vittua miten täs näin on päässy käymää.
Paitsi et vaakalauta alkaa kallistua toiseen suuntaan subun ja kaiken muun paskan hintojen kivutessa yli 10x verrattuna muuhun eurooppaan. Alkaa olla halvempaa lähteä muualle notkumaan, kirjaimellisesti. Se on pieni ihme et tääl ei oo unikkopeltoja vielä ja enempää rikollisuutta. Onneks määrärahat ei riitä ikuisesti kaikkeen.

:ying:
 

Piel

Active member
Veteran
Olen tilannut Hollannista ja kaikki on sujunut hyvin mutta se päivä voi tulla kun kytät ovat oven taa. Pientä vainoharhaisuutta piristää! Silti kannattaa olla varovainen.
 

DickSpliff

Member
Luodaan heikommille mielenterveys ongelmia täysin yyberin ja kauas todellisuudesta olevan lain nojalla luoden jumalaton stressi ja kuumotus päälle päihteestä joka on suht pien haittanen,ja jopä lääke aina.välil tulee mietittyä että onko laki edes lain voimanen koska on arvalla vetästy,mitä tähän eu päässä sanotaan tuskin meinaa tietävät edes että meillä vedellää lakeja hatusta nostamalle/kolikkoa heittelemällä?

Niinku mikä vittu tää hovioikeuden tuomioki oli kaverille joka kännisä laski autolla yhen hengiltä.Törkeä kuoleman tuottamus,törkeä ratti,ja mikähän se kolmas oli,törkeä sekin?
Ni jumalauta tälläsille EHDOLLISTA.Tässähän kannattas pikkuhiljaa ruveta tekee rahaa henkirikoksilla lakee 3 romillen kännis vaa jonkun yli ja ottaa onnettoman tuomion ja jokusen tonnin työpalkkaa+viinat tietty.
sorry off menee jotenki aina väkisin hirveeks pohdinnaks joka asia tosin huoli on kova tästä maailmasta joka jätämmä jäkikasvullemme.
 

sensi420

New member
zenseedsi tilaus menny vituiks 3vk ja kuulunu mitää. edellinen tilaus tuli alle viikos. no vituttaa tälläne onkohan pitkäkyntinen postelijooni nappannu vai joku virallisempi taho, viime lähetykses oli kyljes thc...
 

Piel

Active member
Veteran
Kun pavut tuli kotiin, posti toi niitä ovelle asti, niin poikani otti niitä vastaan ja kuljettaja sanoi näin: Pidä niillä hauskaa.

Miten se tiesi mikä oli paketissa tai oliko se vaan heitto. Mene ja tiedä.
 

Piel

Active member
Veteran
Mielestäni ei ollut, ruskea kirjekuori mutta postimerkit oli tietysti Hollannista. Kuljetta oli aika nuori, ehkä sekin käyttää/viljelee -who knows.
 

sensimillah

Member
Ei vittu näitä ihme lähetyksiä alkanut tulemaan ja rotat siellä perässä.
Sen tiedän ettei rotat jaksa kyttäillä palstoja missä hampparit jauhaa ja keskittyy isompiin & kovempiin aineisiin.
Sanoi eräs ettei polliisit tule ellei niille tule ilmoitusta asista, jos joku kasvattelee omaan käyttöön ilman mitään häiriötä muille.

Silti tämä Babylon saa veren kiehumaan perkelee!

että ne savut tekis hyvvää....
 

Piel

Active member
Veteran
Pitää vetää kunnon pilvi"humala" että saa ajatukset rauhoittumaan. Jos joudun lusimaan parista plantusta niin olkoon mutta meteliä tulen nostamaan.

Ja onhan niitä lakimiehiä ja kotivakuutuksessa on vissin joku osa joka kattaa n 5t lakimiehen kuluja -mutta tuskin se riittää kun yhdelle puhelinsoittoon ;)
 

setaemies

Member
Aika isot viidakot saa olla, että kovaa tulee. Just luin jostain uutisen: 89 puskaa ulkona & sisällä ja 1,3 kiloa hasaa = reilu vuos ehtoollista. Ja sit joku oikeuden esimerkkitapaus viime vuodelta: 25 kasvia josta laskennallinen tuotto 25 rammaa/kpl ja sakoilla mentiin :D

Ehkä rangaistuslinja vähän löystyy sitä mukaa kun porukkaa jää enempi kiinni :)
 

sensimillah

Member
Setamies tuolla kirjoitti, että 25g kukkaa ja 50g lehtee per kasvi syyttäjällä ollut vaatimukset tuntuu olevan ns. normaali käytäntö nykyään.
Täällä oli n. 30 kasvia löyty ja vaatii puoltavuotta ehdollista, mutta tuskin tulee niin paljoa.
Mieluumin tosin vaikka 3kk ehtoollista kun 2 tonnia sakkoja.

Postailen jahka tuomitsevat et mitä tuli ajallaan niin katellaan menikö arvaus mönkään vai ei.

Nyt utua pussiin...
 
N

nukkumatti

What??

mielummin ehtoollista kuin sakkoja? kyl mä vaan sakot aina otan ennen tuomioita.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ Miksi?

Tuomittu huumausainerikoksesta sakkoihin.
Tuomittu huumausainerikoksesta ehdolliseen vankeuteen.

Jotain tommosta sinne rekkariin jää, ehdonalainen on yks paskan hailee, mut rahalla saa vaikka kaljaa.. Kyl mä mielummin ehdonalaista otan, jos pakko on valita :)
 

setaemies

Member
Toisaalta jos on ehdollinen alla, niin eikös seuraavasta tuomiosta ole riski kovaan? Ja sakot ei taida jäädä rikrek, ts. ei tuu mahdollisessa taustaselvityksessä kummittelemaan? Vai mites tää nyt oikeen menee..

Rikosrekisteriin ei tule merkintää sakkorangaistuksista, joten esimerkiksi huumausaineiden käytöstä yleisimmin annettu sakkorangaistus ei tule taustaselvityksessä esille eikä sellainen siis vaikuta työhönottoon. Rikosrekisteriotteesta näkyy tieto siitä, onko tuomio-istuimen ratkaisu lainvoimainen sekä tiedot vapausrangaistuksen kärsimisestä ja mahdollisesta armahduksesta.
 

Latest posts

Latest posts

Top