What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Semmost ja Tämmöst

kikkoman66

Member
Täytyy harkita jotain sativaa tulevaisuudessa. Oon ollu jo vuosia narkoosilinjalla, tuntuu aina kun jokus randomina sativaa polttelee että lähtee pää kahden kantoraketin saattelemana mustasta aukosta astraalitasolle :) .
Mut ehkä siinä pitäs sit vaan ruvetä just kyhään jotain et pysyy kasassa.
Kun oottaa aina indica-efektiä, eikä sitä sit tuukkaan, ni aika usein sitä sit vaan uunoilee sohvalla vaikka on pää liekeissä.
 

setaemies

Member
Aika henkilökohtasia tuntuu olevan noi lajikkeiden sopivuudet, ite en kyllä sativaisista juuri välitä, tuntuu tipahtavan mitä hurjempiin skitsoidisiin keloihin pään sisälle. Voisko olla, että toiset torjuu/couppaa tota vaikutusta juuri motorisella aktiivisuudella? :whee:

Tripodien aika oli kyl ihan ygöskirjallisuutta naskina :tiphat:
 

Suspect

Active member
Veteran
Bom Shankar!
Bom Shiva!

Voisiko olla että mieli on tahrainen ja kaipaa puhdistusta sydämen kautta, siksi siellä päässä
kipinöi ja kuumottaa..
 

setaemies

Member
Hyvin mahdollista, meditaatio ainakin tuo huomattavia parannuksia elämänlaatuun, jos ja kun sitä jaksaa suorittaa säännöllisesti, eli ei. :shucks:
Valkotakkisilta kysyttäessä päätyisin varmaan johonkin F-lokeroon :D Henkilökohtainen mielipide noudattaa Krishnamurtin ajatuksia jotenkin tähän suuntaan:
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."
 

Suspect

Active member
Veteran
Well said brother!

Henk.koht. pidän siitä tunteesta kun pääkoppa avataan korkeammalle tietovirralle ja sinne saa sataa ajatuksia ja keloja, pitää vaan huolehtia että ne pysyy positiivisina..
 

setaemies

Member
Jeah, digailen kans. Ganjan kanssa vaan jotenkin menee ohi tai unohtuu noi karmisen lonkeron kosketukset. No jos lähiviikkoina sais painekattilan tulille ja PF-tekit tulemaan, pääsee sitten fiilistelemään kohti ykseyttä kevätauringon kera :blowbubbles:
 

Vapolize

Active member
Miksi musta tuntuu,että mä asun väärässä maassa/paikassa,asiat jotka tekis mut onnelliseks on laitonta ja kaikki mitä haluaisin valuu enemmän tai vähemmän sormien välistä täällä keskellä kaupungin ydintä.

Noh,rahnat sukanvarteen ja miettimään talonomistajaks ryhtymistä. :blowbubbles:
 

Piel

Active member
Veteran
Olen miettinyt BHO. To go out with a bang? A big one :)

Se siitä. Mikä butaani merkki on puhtain mitä Suomesta saa? Jenkithan puhuvat sitä sun tätä eri merkeistä mutta onko loppujen lopuksi väliä?
 

Vapolize

Active member
Nyt aletaan oleen taas niin vitun keloissa et vois ottaa vähä pidempääkin taukoa pajauttelusta,on tää elämä perkele.:tumbleweed:
Ganjaburnout.
No savuillehan tästä sitten kuitenkin mentävä ja yritettävä nukkuu.
Frendi oli pienes jurris pyörähtämäs meikän kämpillä ja ite paaseissa ni meni aika diipiks keskustelu.

Vittu päivän teema kuitenkin,eli miten helvetissä mä päädyin tähän tilanteeseen missä nyt oon. :moon:
 

setaemies

Member
Bongi syrjään, tietokone kiinni, jotain mielekästä puuhastelua ja sosiaalista kanssakäymistä pariks kuukaudeks niin oot jo ihan uus mies. :biggrin: "BTDT, got the t-shirt".
 

Suspect

Active member
Veteran
Toivotaan breikin onnistuvan ja auttavan. :peacock:
On se vaikeeta, tuntuu välil et sisäisen auringon saa nousemaan talvisaikaan vaan pikku wake N bakeilla parhaiten, ja iltapäiväl onki jo jumi..
 

Vapolize

Active member
Aamu alko perinteisellä "aamiaisella" ja pari tuntii ollu hereillä,enkä oo avannu kaihtimia vaikka nään välistä et siellä on törkeen hyvä ilma.
Budia jälellä joku pari kempulaa ja sit ku noi on loppu ni sitä ei sitte lisää oo tulossakaan.

Breikki tekis pirullisen terää ja kasvattelut vois hetkeks unohtaa,ulkopuuhiin sitten vois uhrata voimavaroja. :)
 

Suspect

Active member
Veteran
Kyl jostain olis repästävä universaalin rakkauden voimat. sienet, hapot , meditaatiot..Kaikki jeesaa..
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Meikä alotti 4 päivää sitten pienen kevätbreikin, unta tullut hienosti, eikä vielä ainakaan ole paljoa vituttanut. Loppuviikosta saa pyörän huollosta.. Sitten ei enää tarttis kun päästä tuosta loskaisesta jämälumesta eroon ja tiluksia katsomaan, ni johan alkas taas se bikinikunto olemaan lähellä :)
 

Latest posts

Latest posts

Top