What's new

LED Finland testikasvatus, 3x 120w + 600w nati kaverina, 27 puskaa, SOG

Kuullostaa ratkaisulta joka lämmittäisi juuristoa helposti liikaakin.

Tässä kuitenkin tämän päivän päivitys, lähikuva samasta tuosta #1 systeemin yksilöstä josta oli jo kuvaa.

30pv 1212

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php
 

baittis

Member
No jos ei jouluks ihan ehdi, ni ainaki pääsee nauttimaan uudesta vuodesta olan takaa!
Lookin' good brodudeman. :)
 

juskaliini

New member
Semmosta pientä kysymystä, koska kiinnostaa tämä projekti niin perkeleesti :dance013: Että paljokohan olisi palanut rahaa tällä hetkellä ja että kuinka osaisit sanoa tämänhetkisellä kokemuksella LED finlandin lamppujen merkityksen tuossa projektissa, että onko ne kuinka hyödyllisiä, että voisiko olla mahdollista että siirtyisit joskus puhtaasti ledeihin?

Tässä itsellä olisi hullunkurisia ajatuksia led : lle stealthi muodossa. Esim. Täydellinen kaiutin projekti, johon tulisi 120 w led (led finland), timanttimylaria, täydellinen ilmanvaihto, ja koko homman ideana olisi vielä, että se näyttäisi kaiuttimelta :D Ja joku varmaan ajattelee, että onko hullu, ei semmosella setupilla mitään mahtisatoja tehdä. Mutta ideana onkin tehdä täydellinen stealth, joka olisi sopiva rydereille sun muille pienkasveille. Ja olen laskellut että about 300 e saattaa mennä tuohon, ellei enemmän. :smoke:
 

Hasanen

Member
Onhan toi sato ihan hyvä setuppiin nähden. Noi ledit on ihan liian kaukana kasveista ja kasvit liian pitkiä, ei noi alalatvat saa valoa nimeksikään. Oon elänyt siinä käsityksessä että noilla ledeillä pitäs saada kasvi pinta-ala tasaiseksi scrogilla tai taittelulla ja näin ollen paneelit saa lähelle budeja ja ne saa näin ollen tasaisesti valoa - tasavahvoja budeja.

Ja näkeehän noita paneeleita pidettävän melko kaukana kasveista ja vieläpä normaalisti kasvatetuilla kasveilla, mutta oon aivan satavarma että noi LED Finlandin paneelit on mailin päässä esim. noista penetraattoreista. On toi hinnan erokin melkonen, penetraattorin 115w 1w ledeillä oleva malli 799 taalaa. LED Finlandin 120w 230e.

Kaverilla oli tollanen led finlandin 120w normaalisti käytössä ja eihän se valaise kuin ylimmät latvat, mää iskisin ennemmin 150w natiaisen.
 
Top