What's new

Timo Haara's where-about?

maks420

New member
http://www.radiorock.fi/podcast?vt=audio&vid=195213

Timo gave a new interview. So he has been moved to Turku.

The next morning after previous interview Timo was took to Pieksämäki where he was prescripted to involuntary treatment. He talks about seroquel but hes not sure since no-one has told him. After arriving to Turku his medicine was canceled so his mental state could be analyzed.

Also his talking about possibility to get out of prison in 2 months. He got 18 months from distribution of 300g cannabis (with profit of 200 euros) and illegal firearms (not presice translation). Hes hunter and has been focusing local hunting weapons for years. And hes famous of his work.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Noi toimittajanpaskat ovat kuitenki melkein ainoita jotka ovat päästäneet Haaran ääneen..jo 4 vuoden ajan. On se ihme ettei mikään kelpaa. Alkaa muistuttaa kiihkouskovaisuutta. "Näistä asioista ei saa puhua kuin "oikein".."
Vittu! Parempi kai että kuitenkin puhutaan..

No emmä ny tiä, sinänsä hyvä, että joku päästää ääneen, mutta kun nauravat miehelle ja muutenkin kohtelevat kuin vähä-älyistä. "Sun pitäs varmaan siirtyä bisseen", meh.

Kuten jo sanoin, antais miehen puhua ja pitäs omat typerät kommenttinsa aisoissa, niin tuota olis voinut kuunnella enemmänkin.

- toimittajat
+ Timppa

Siis.
 

Siberian

Member
Niin-no..ilmeisesti The man itse ei pidä k.o. toimittajina yhtä paskoina kuin jotkut täällä..Jos hälle annetaan puhelinoikeus takas ja eka puhelu menee Korporaatioon ni mun mielestä se kertoo Timpan suhtautumisesta jotain. Tiiä sit..

Ps. Jokaista vierastaan ne yrittää provota, vähän niiku ohjelman idea..
 

DickSpliff

Member
http://hansi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/84190-timo-haara-soitti

"Timo Haara otti yhteyden minuun 26.9 maanantaina. Hän käytti 15-minuuttisensa kertoakseen, mitä hänelle tapahtuu lähitulevasuudessa.

Väärään osoitteeseen toimitetut paperit saapuneet

Kun Haara toimitttiin Naarajärveltä Turkuun, hänen oikeusasialliset paperinsa lähetettiin vahingossa Sukevalle, täysin päivastaiseen suuntaan. Viimeksi tavatessamme asiakirjat olivat olleet matkalla jo kymmenisen päivää. Paperit olivat saapuneet ennen tätä uusinta yhteydenottoa. Haara tahtoisi nyt osoittaa dokumenttien avulla, kuinka hänen tuomionsa on lainvastainen ja kuinka esimerkiksi eduskunnan oikeusasiamies on antanut lausuntonsa laittomasta menettelystä Haaran jutun esitutkinnassa.

Siirto Sukevalle

Keskustelu alkoi positiiviseen sävyyn, kun Haara ketoi, että suunnittelilla ollut haastattelu on vankimielisairaalan puolesta mahdollista tulevana viikonloppuna. Hän kuitenkin jatkoi kertoen, että hänet valitettavasti siirretään torstaina Sukevan vankilaan. Soitamme huomenna vankilan ylilääkäri Lauermalle ja koitamme saada hänet kiirehtimään haastattelun mahdollistamiseksi.

Koevapauteen pääsy vaikeata

Haara kertoo kuulleensa muilta vangeilta, että Sukevan vankila on vanhakantainen ja vahvasti byrokraattinen. Hän myös kertoi muiden vankien todenneen, että Haaralla ei tule olemaan helppoa Sukevan vankilassa. Koska Haara on julkisesti kertonut jatkavansa hampun kasvattamista heti vapaaksi päästyään, ei hänen pääsyään valvottuun koevapauteen tulla ainakaan helpottamaan Sukevan vankilan toimesta. Lisäksi tulevat oikeuskäsittelyt saattavat puoltaa Haaran vangittuna pitämistä. Hän onkin jo hakenut siirtoa Kuopion vankilaan, missä aloitetaan sähköpantavapauskokeilut marraskuussa, jolloin Haarankin voisi teoriassa päästää koevapauteen.

Haaran rangaistusajan suunnitelmaan on lisätty Naarajärven vankilan toimesta, että Haaralle on annettu tiedoksi, että Suomen lain nojalla kannabiksen kasvattaminen on laitonta. Haara itse toteaa, että Suomen laki ei kiellä kannabiksen kasvattamista ruoan, öljyn, biomassan ja lääkkeiden raaka-aineeksi. Haara pelkää suunnitelmaan tehdyn lisäyksen vaikeuttavan Kuopion vankilaan siirron käsittelyä, koska hän on yhä toistuvasti antanut ymmärtää, että tulee jatkamaan hampun kasvattamista heti vapaaksi päästyään. Tämänkin keskustelun aikana hän toisti suunnitelmansa jatkaa hampun kasvattamista heti vapauduttuaan.

Käytännöt vankimielisairaalassa ihmisläheisiä

Vankilamielisairaalan ylilääkäri Hannu Lauerma purki ensi töikseen Timo Haaran pakkolääkintämääräyksen. Hän on ollut vankilassa vapaaehtoisessa tarkkailussa. "Lauerman puheista sain käsityksen tänään, että minä en olisi hänen mielestään kovin huonossa kunnossa", Timo Haara kertoo. Hän on kiitollinen, että on saanut olla selvinpäin tutkittavana, eikä ole joutunut toimimaan kemiallisena koekaniinina. Haara kertoo arvostuksensa, jos vain mahdollista, kasvaneen Lauermaa kohtaan tämän vankimielisairaalassa olon aikana.

Haaran tukijoukot ansaitsevat kiitosta

Kun kerroin Timo Haaralle, että hän on saanut läjäpäin syntymäpäiväonnitteluja Facebook-seinälleen, Haara keroi, miten suuri vaikutus kirjeillä, korteilla ja kannustusviesteillä vankeusaikana on ollut hänen jaksamiselleen. "Kyllähän minulla varmasti hermot vielä muutaman vuoden tätä nykymenoa kestää, mutta kun siihen ei tunnu olevan järjellistä perustetta, että kenenkään tarvitsisi ylipäätään jaksaa katsella tällaista touhua. Viranomaisjärjestelmä itse tekee rikoksia, vaikka pitäisi olla esikuvana ja näin näyttää, minkälainen on oikeusvaltio. Tämä positiivinen palaute ja suunnaton kannustus auttaa jaksamaan."

Timo Haaralta viesti niille, jotka epäilevät hänen mielenterveyttänsä

Lopuksi Haara antaa mietittävää niille, jotka epäilevät miehen menettäneen järkensä, kun hän taannoin innostui radiohaastattelussa puhumaan voimallisesti joistakin viranomaistahoista. "Pitää ymmärtää, että ihmisiä kuolee koko ajan jonottaessaan pienimmän haitan mukaista kipulääkettä. Kauanko tällaista kiihtymättä pitää jaksaa katsella? Vielä kun siinä on vankilanjohtaja linjoilla haastattelun aikana ja ollaan tuomiolla tällaisesta asiasta, mistä tuomio on laittomasti määrätty".

Haara jatkaa, "minulta on esimerkiksi talous tuhottu, maatila on mennyt, traktori on viety, omaisuuden olen joutunut myymään ja minut on sysätty täysin yhteiskunnan ulkopuollelle asiasta, jolla minä tarkoitan tehdä vain hyvää. Pientä tuohtumista voisi näin viiden vuoden jälkeen odottaa esiintyvän."

"Mietitäänpä kuinka asiaa on hoidettu alusta alkaen. On todettu, että onpa hankala kaveri - laitetaan se kuukausiksi putkaan, niin jospa se tunnustaisi sitä, mitä halutaan. Jällen todetaan, että onpa hankala kaveri - tehdäänpä sille lakiin perustumaton tuomio ja pistetään se vankilaan, niin jospa se sillä asettuisi. Ja jälleen kerran, onpa hankala kaveri, kun tällä lailla sanoo, että aikoo jatkossakin toimia, kuten on toiminut - pistetään se mielisairaalaan, niin jospa se sillä asettuisi."

"Onpa hyvä, että kuolemantuomiota ei virallisesti kuitenkaan Suomessa ole . Ja onpa hyvä, että jouduin kuitenkin tänne, missä ymmärretään katsoa kaveria selvinpäin muutama viikko, niin nähdään, miten se pärjää."
 

prowler

Member
Voisiko joku valottaa hieman tyhmää - eli millä helvetin perusteella tämä äijä on lätkästy vankimielisairaalaan pakkolääkitykselle (edit: näköjään olikin pakkolääkitys jonka jälkeen vankimielisairaalaan ilman lääkitystä...no ei muuta pointtia hevonvitun vertaa, jätän tuon seuraavan korjaamatta...)?! Siis nyt...ei voi sanoin kuvailla näitä tunteita. Onhan Haara jonkinverran provosoituva ja provosoiva ihminen, mutta nyt niinkun alkaa mennä viimeinenkin usko tähän koko hommaan. VANKIMIELISAIRAALAAN PAKKOLÄÄKITYKSELLÄ?! Pysähtykääs hetkeksi miettimään mitä vittua tuo kertoo tästä meidän yhteiskunnasta ja mitä meille itse kullekkin voi tapahtua jos ja kun kiinnijäädessä ei valehdella asioista(mme). cosa nostra.

Toivottavasti asun tarpeeksi landella silloin kun tämä kaikki paska valuu kaduille. Uskon vahvasti että lähitulevaisuus tuo hard core vastustusväkivallan tänne meidän Suomen kamaralle. Silloin kannattaa kyllä pysyä poissa kaupungeista.
 

DickSpliff

Member
Joo ihme säätöä koko toi timpan jutun käsittely ku ei timppakaa ole saanu selville miks hänet pakkolääkittii.
Hänen vointinsa vaa oli kuulemma niin huono.Ite ainaki ootan innolla et koska timo vapautuu ja pääsee julkisuutee kaikki vääryys mitä asian tiimoilla on tehty.
Käsittämätöntä perseilyä koko homma viranomasten taholta.Toivottavasti sanktiot on kovat.Jätkältä on viety kaikki sen takia että koittaa saada ympäsistöystävillesen yhteiskunnan,pikkasen massin mahti haisee asiassa.

Milloin ja miten suomesta tällänen perseen silmä on tullu,pikkasen on valtaa valunu väärille tahoille.Nyt sentää saa jo kotietsinnöistä tehdä valituksen.
Ratsais vittu oikeesti rikollisia joista on vaaraa sivullisille eikä kotona lojuvia hipin retkuja!
Fuck ei oikee muuta voi sanoo.
 
Oliko pakkolääkitys kellekään yllätys. Niinhän täällä hiljennetään vanhukset ja muuten hankalat ihmiset. Voimakkailla psykoosilääkkeillä.
 

DickSpliff

Member
Nythän timo on siirretty ja ei ilmeisesti pitäs olla ku kolmisen viikkoo enää sisällä,käsittääkseni pääsee koevapautee.Kait viranomaset saa senki kustua ku on niin vaarallinen HUUUUUme rikollinen.
Toivotaa että tulee kunnon media hässäkkä ja viranomasten syyni ku timo vapautuu.
 

offthehook

Well-known member
Veteran
Go Timo, Go! And thanks for your update DS :)

Just make sure to NOT turn in urine of a pregnant female ! ;)

:D
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Mulle jäi tosta päälimmäisenä mieleen: Hei hei hei Timo, älä kerro masentavia totuuksia oikeusvaltion käytännöistä, ihmiset vittuuntuu ja vaihtaa kanavaa. Ne haluu mielummin kuulla sen nightwishin uuden hittisinkun kymmenettä kertaa tänään, vaikka tää on vasta aamushow. Koska ROCK, soitetaan mitä halutaan!
 

DickSpliff

Member
Ja muutenki hyvin tollanen vittumaisen vähättely ja hihittely meinenki tuli heti mielee.
Ainoo joka osas vakavasti keskustella oli itse Savon Keisari Timo.

Voimia Timolle tää ottelu on jo voitettu vaikka se pitkään kestiki.


Olispa varaa muuttaa likan kans kauas suomesta!
 

DickSpliff

Member
Perjataina kuuntelin ohi mennen pasiradiota ni pasi soitti jonku timpan haastattelun siin en vaa kerenny kaikkea kuuntelee ku väsymys iski,mutta timo oli ollu 12h vapaalla hoitamas asioita ja timolta evätty yhtäjos toista ja virkamiehia jutustellu timpankaa että jos et ottas yhteyttä EIT:hin yms.
Mutta timppa ilmeisesti pitää linjan ja kun vapautuu kokonaa ni sit alkaa ralli ja vääryyksien oikasu,virkavirheet julki ja sitä rataa.Kannattaa kuunnella tota pasiradioo perjantaisin pasi meinaa soittelee timpankaa ja kertoilee haastatteluista yms.
 

Latest posts

Latest posts

Top