What's new

Kannabis Suomalaisessa mediassa (artikkeleita)

rasras

Active member
moihin en koskis hyi ''helvetti'' vihertävä merkki maistu ainenkin niin Paskalle että hyi olkoon

Anteeks mitä vittua sä sönkkäät, vihertävä merkki WTF???
 

rasras

Active member
Toi oli todellinen ilo uutinen. Ulko kasvatuksesta pienemmät tuomiot kuin sisältä ;)

Kohta rytisee tää laki säädettiin erästä uimaliivi porukkaa ajatellen...
 

don_veijo

Member
rasras mee himaas itkee junnu jos et satu tietää ni nui bulletit oli väri koodattu vihree keltanen PUNAINEN et WTF vaan kersa ''itke sit ku sulla on jotain TIETOA asiasta ''
 
N

nukkumatti

Jees.. Mut on taas veteen piirrettyä viivaa.. No toivottavasti kuitenkin saataisiin joku tolkku noihin perkeleen sanktioihin.
Taitaa olla aika siirtyä takaisin isoihin kasveihin.. Vaikkei se mitään auta jos sulla on siellä komerossas hiili ja esim tube, pro kasvatusta! :D perkele mitä paremmin hommas teet ja turvallisemmin, isommat sanktiot tulossa! Vittu mitä dorkia!
 

rasras

Active member
Mä ymmärsin että tää laki on noitten enkeleitten kasvattamoita varten jota ne rupee napsimaan kohta, jos on resursseja 3 vuoden tutkinnan jälkeen...

teltat tubet ja hiilet eivät tarkoita että kyseessä on pro kasvatus vaan tilan koko ja kasvien määrä ja niiden yksittäis paino.
 

rasras

Active member
rasras mee himaas itkee junnu jos et satu tietää ni nui bulletit oli väri koodattu vihree keltanen PUNAINEN et WTF vaan kersa ''itke sit ku sulla on jotain TIETOA asiasta ''

bulletin väri koodi, Junnu ,kersa ja itku mainittu :laughing:.

Toi kyllä kertoo susta aika paljon DON....:bump:


Onneksi mulle ei kato tarjota mitään paskaa niin kuin sun vihreetä klädiä..
ja toiseksi en ole nähnyt missään euroopassa vihreetä klädiä. Punasta ja läpinäkyvää on näkynyt espaniassa, portugalissa hollannissa, ranskassa, kanadassa ja briteissä.


PS.Meikä manne on kato polttanut ekat buletit 15 vuotta sitten Vansterdamissa :)
PSS.Voin laittaa pari kuvaa laadusta mitä meikä polttelee, olen nimittäin tänään lähdössä Hollantiin moikkaamaan kasvattelija kavereita...
PSSSS: NYT KUN DON VEIJO ON SAANUT 50 VIESTIÄ KASAAN VOIDAAN JATKAA TÄTÄ KESKUSTELUA YKSITYISVIESTIEN PUOLELLA!!!!!
 
N

nukkumatti

Jepulis rasras, ainakin täällä länsi-suomessa on tullut pro syytökset pelkästään kunnon hajunpoistoista ja paloturvalliseksi tekemisestä. Toivotaan että olet oikeassa ja itse olen liian menneisyydessä :)

Hyvät reissut !!!
 

cob09

Member
Ei nyt artikkeli, mutta tänne kuuluu.

Ajankohtainen Ykkönen: Mitä eroa on huumeella ja huumeella? 20.10.2011

Yhä useampi nuori aikuinen käyttää kannabista. Yhä useampi viljelee huumehamppunsa itse. Elävätkö nämä kotipössyttelijät samassa todellisuudessa kuin aseistetut huumeliigat? Vieraina ovat Mikko Salasuo ja Jussi Perälä. Lisäksi kysymme, miksi mummot täyttävät eläkepäivänsä työnteolla. Juontajana Heikki Peltonen.

http://areena.yle.fi/audio/1319105740735
 

DickSpliff

Member
Lääkekannabiksen käyttö on moninkertaistunut
julkaistu eilen klo 06:40, päivitetty eilen klo 12:58

"Lääkekannabiksen käyttö on lähes nelinkertaistunut kahdessa vuodessa. Kannabislääkityksen kokeilua ehdottaa usein potilas itse."

"Lääkärin on haettava lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimealta erityislupa erikseen jokaiselle lääkekannabisreseptin saaneelle potilaalle. Vain harva erityislupahakemus jää Fimean lääketurvallisuus ja lääkeinformaatioyksikön päällikkö Hanna Leskisen mukaan hyväksymättä.

- Hoitava lääkäri on erityisluvallisen lääkkeen käytöstä vastuussa ja sanoisin kyllä, että lääkärit ovat harkitsevasti määränneet näitä lääkkeitä.

Useat lääkärit pitävätkin lääkekannabista jonkin sortin viimeisenä hätävarana kaiken muun hoidon epäonnistuttua.

Lääkärit kaipaavat etenkin lisää tarkempia ja pitkäkestoisempia tutkimuksia kannabiksen hyödyistä, mutta kannabis kärsii myös huonosta maineesta. Etelä-Karjalan keskussairaalan ylilääkäri Seppo Mustola myöntää lääkeaineen kyseenalaisen maineen.

- Kyllä sellasia luuloja on tietysti lääkäreissä ja muussa terveydenhuoltohenkilökunnassa, mutta myös omaisilla ja potilailla itsellään. Kyllä ne kaikki vaikuttaa lääkkeen määräämiseen, Mustonen toteaa.

Lääkäreiden varovaisuuteen on myös muita syitä. Kannabikseen liittyy muiden huumaavien lääkkeiden tapaan väärinkäytön vaara. Joitain lääkäreitä saattaa myös mietityttää oma maine - kukaan ei halua "pilvitohtorin" lisänimeä.

Käyttö on lisääntynyt huomattavasti

Lääkekannabiksen käyttö on lisääntynyt huomattavasti siitäkin huolimatta, ettei Fimea ole myöntänyt sille myyntilupaa Suomessa.

Syy luvan puuttumisen on yksinkertainen, kertoo Hanna Leskinen.

- Yksikään toimija ei ole hakenut lupaa.

Useimmiten kivunlievitykseen ja erityisesti MS-tautia sairastaville määrättävää kannabista on voinut saada erityisluvalla lääkkeeksi Suomessa vuodesta 2006 lähtien. Asiakas saa lääkeluvan vuodeksi kerrallaan. "

http://yle.fi/alueet/etela-karjala/2011/10/laakekannabiksen_kaytto_on_moninkertaistunut_2978671.html
 

offthehook

Well-known member
Veteran

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Ilsa, I'm no good at being noble, but it doesn't take much to see that the problems of three little people don't amount to a hill of beans in this crazy world.

The constitution will only be changed to
A. suit the needs of international money and selling our natural resources for nothing.
B. To give total control to the upcoming EU-government.
C. To get politicians off the hook (pun) with the shit they've pulled that somehow saw the light of day.

http://www.youtube.com/watch?v=cfxJCdBFuLk
 

offthehook

Well-known member
Veteran
Yeh BT, but the first line to ilse is just ONE reality. There are some more realitys playing simultaniously too. ;) hehe.

On the A,B&C issues you are probably right. But lets see how worse it 'll have to get first before people will stop swallowing this shit anylonger.

As a matter of fact I am enjoying this stuff kinda.

Makes for some "great" real-time entertainment to watch where this world is heading towards again. :D
 

DickSpliff

Member
Tutkimus: Älykkäistä lapsista tulee helposti huumeidenkäyttäjiä

Brittiläiset tutkijat ovat löytäneet yhteyden lasten älykkyyden ja myöhemmän huumeidenkäytön välillä, kertoo The Independent.
Laajassa seurantatutkimuksessa mitattiin lasten älykkyysosamäärä, kun he olivat viisi- ja kymmenvuotiaita. Samoilta henkilöiltä kysyttiin heidän päihteiden käytöstään 16 ja 30 vuoden iässä.

Tulosten mukaan älykkäät lapset siirtyvät käyttämään huumeita useammin kuin vähemmän älykkäät. Korkeilla älykkyysosamäärillä oli selvä yhteys muun muassa kannabiksen ja kokaiinin käyttöön.

Tutkimuksessa paljastui, että reilu kolmannes eli 35,4 prosenttia 30-vuotiaista brittimiehistä oli käyttänyt kannabista kyselyä edeltäneen vuoden aikana. 30-vuotiailla naisilla lukema oli 15,9 prosenttia.

Kokaiinia käyttäneitä oli 30-vuotiaiden miesten joukossa 8,6 prosenttia, ja naisten joukossa 3,6 prosenttia.

Älykkyysosamäärältään ylimpään kolmannekseen sijoittuneilla pojilla riski tulla huumeidenkäyttäjäksi oli 50 prosenttia suurempi kuin alimpaan kolmannekseen sijoittuneilla. Naisten kohdalla ilmiö oli vielä voimakkaampi.

Varsinaista selitystä ilmiölle tutkijat eivät löytäneet. Mahdollinen syy on se, että älykkäät nuoret kokevat olonsa helpommin ikävystyneiksi kuin muut. He saatavat myös joutua helpommin ikäistensä kiusaamisen kohteiksi. Molemmat seikat saattavat johtaa huumekokeiluihin.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/...sti-huumeidenkayttajia/art-1288428450366.html
 

DickSpliff

Member
Sveitsi laillistaa kannabiksen kasvattamisen Vaudin, Neuchatelin, Geneven ja Fribourgin kantoneissa.


Sveitsin kansalaisilla on mahdollista kasvattaa laillisesti neljää kannabiskasvia 1. Tammikuuta 2012 alkaen - yllämainituissa kantoneissa.

Samassa taloudessa voi olla yhteensä 16 kasvia, jos ne jakautuvat neljän kasveja hoitavan henkilön kesken. Jokaiselle maksimissaan siis neljä kasvia.
Syynä viranomaisten halu kitkeä kannabiksen katukauppa.

Vähän offari mutta hyvä uutinen :)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2062526/Swiss-canna ... l#comments
 

DickSpliff

Member
Rovaniemeläisestä saunasta löytyi 41 huumekasvia – huono sato, vain sakot

Rovaniemeläisen miehen saunasta löytyi toukokuussa 2011 tehdyssä kotietsinnässä yhteensä 41 huumekasvin tainta, jotka mies oli kasvattanut Tanskasta tilaamistaan huumekasvin siemenistä.

Asunnon olohuoneen lipastosta löytyi lisäksi 61 kannabis sativa -huumekasvin siementä ja keittiön kaapissa vajaa grammaa marihuanaa.

Huumekasvien suuresta määrästä huolimatta tuntuva sakkorangaistus oli Lapin käräjäoikeuden mukaan riittävä, koska kasveista ja viljelyolosuhteista saadun selvityksen perusteella kasveista ei olisi ollut saatavissa kuin melko vähäinen määrä huumausainetta.

Mies tuomittiinkin tiistaina käräjäoikeudessa 70 päiväsakkoon, joista kertyi sakkoja 420 euroa.



http://www.lapinkansa.fi/Lappi/1194706852737/artikkeli/rova ... sakot.html
 

Latest posts

Latest posts

Top