What's new

Semmost ja Tämmöst

Suspect

Active member
Veteran
En usko että haittaa mitään, katsot vaan litkujen vahvuuden että ei heitä totutusta niin kauheasti. Kyllä ne siitä. Itelläki loppuu bloomi kohta ja ei oo moneyyy :D

Tässä mun eka viikko verttivegetystä:
picture.php


Laitoin jo natikan monimetallin sijaan, elikä vähän vanha kuva laitanpa uusia päiväkirjaani kun puskat heräilee taas.
:tiphat:
 

prowler

Member
Määääään Ditch the tube! :) Hassaat vaan arvokasta valoenergiaa - nakulamppu toimii aivan varmasti setupissas el Suspector!
 

Thomp$on

New member
(a)baut 1000w ESL.
Heijastimilla:
300W
200W
200W
200W
Sit 100W
plus lattiat täyn 30w ESL loisteputkii..

Näil näkymi +0.5kg mullas.

Lämmöt optimaaliset 27-28 vaikka ei ole minkäänlaista ilmastointia. Täysin suljettu systeemi.




http://imageshack.us/photo/my-images/810/unledqzp.png/

Takimmat puskat noin 170cm ja täydes gugas.

Vielä 2kk ja valmista.

Ihan nättiä jälkee varmaan tulee.
Montako kasvia sulla tossa on ja
miten iso kasvatustila?
Itekkin pistän samantapaista settiä tulille lähiaikoina, mutta valoina 600w esl ja bubblerissa.
:tiphat:
 

Nickeleon

New member
6kpl kasvei, 150/150/200cm kasvatusteltta. Isois ruukuis, ja niin et pystyy viel teltas liikkuu.
Cannan hifistely ravinnesetti.

Eslit toimii todella hyvin myös isoissa kasveissa, kunhan pistät sit alakerran täyteen loisteputkii. kun toi ylhäältä tuleva valo ei riitä kuin noin 80cm syvyyteen asti. Tunkeutuvuudeltaan kun on tuuheita puskia.

Niin, voin sanoo et kyl täl paremmat setit repii mitä 1000W spna:lla tossa tilas. Koska kuitenkin lämmöt pysyy erittäi hyvi kohdillaa. plus lamppui saa sijoteltua paremmi.
Eikä kyseessä ole sit mitää HÖTTÖÖ :p Vaa ihan shitbricks kovia pamppui on tullu täl setupil.
 
Last edited:

Suspect

Active member
Veteran
Kysymys lannoista.

Eli oon käyttäny AHH litkuja (lucas formulalla) jo vuosia ja niihin oon liittäny niitä advanced enzyymejä ja muita ekstroja.

Nyt tekis kyl mieli tilata ulkomailta uudet lannat, jos joku olis ystävällinen ja suosittelis jotain toista hyväksi todettua ravinnesarjaa joko synt./orgaaninen. Olisin enemmän kuin kiitollinen.

Täältä olen kattellut:
www.growshoponline.nu

Hinnat on kohillaan mun mielestä, hyvä asiakaspalvelu ja nopeat toimitukset.
 

Suspect

Active member
Veteran
Melko kalliiks kyl tullu noi sun eslit? Hienolta näyttää juu, itelle tekisin ISON verttisetupin tollaseen telttaan, ja 600W natikalla tietenkin. :tiphat:
 

rasras

Active member
^^tarkoitit varmaan että olet käyttänut GHEurope litkuja Lucas formulalla?

Suosittelen B.A.C litkuja ovat luomuja. Cannan litkut on aika helppoja käyttää, mutta litkujen tilaus aika on ohi (henk koht) koska kylmyys tuhoaa ne.
 

Suspect

Active member
Veteran
BAC:eja kävin vilkasemassa ja vaikuttais että on tosi tiivistettyä litkua? siis isoin pullo 300ML??
 

prowler

Member
Täytyy kyl yhtyä Suspectiin, koska tonnisella natikalla pystyssä tollasessa 150 teltassa saa helposti kilon kukkaa kunhan tietää mitä tekee. Tokihan siinä pitää enemmän nähä vaivaa ilmastoinnin kanssa.

Muttamutta mikset roikota noita eslejä pystyssä jos sulla on noin pitkiä kasveja? Ne on maailman helpoin asentaa pystyyn. Tarttee vaan kannan ja piuhan. Kantaan saa helposti ruuvattua pienen laudanpätkän, johon saa koukun kiinni ja ketjulla kattoon. Natikan kantaan en uskalla puuta ruuvata mutta eslit ei kuumene juuri ollenkaan.

Tällain saisit ne eslit toppien viereen hummaamaan. Ja vielä jos haluaa niin parit eslit heijastimilla kasvien päälle ja johan pomppaa.
 

Bud-O-Phile

Active member
dodiih! pitkän hiljaiselon jälkeen hieman postia tällekin forumille.. kasvatushommat ollut pitemmän aikaa jäissä chilejä lukuunottamatta, mitä nyt muutama sattumasativa paistattelee loisteputkien alla puutarhan muiden kasvien seassa.

kokeilin tossa vanhaa amsterdam-lirpaketta haeskella suomiforumin syövereistä mutta tuntuu uponneen bittivirran syövereihin tai sitten olen uneksinut koko ketjun olemassaolon.. alkais nimittäin oleen ajankohtainen selailun kohde kun tuo dami-neitsyys korkkaantuis ensi viikolla ja kaipaisi hieman kokemuksia tuosta pilvipäiden mekasta, koffarisuosituksia sun muita "must-go" iskumestoja.

reissun kesto ois näillä näkymin viikko, hostelli vondelparkin kupeesta ja käyttömassia n. 1000e plakkarissa. muita suosituksia tähän mennessä saanut kuin että polkupyörä on semipakollinen hankinta jossei taksilla halua suhailla pitkin kylänraittia. omia iskukohteita tällä hetkellä mielessä ainoastaan barneysin ja sensin koffari hyvät siementuliaiset mielessä talviprojekteja varten. kiva ois tietää jostain mahtavista smart-shopeista, kirppiksistä ym. jotta reissusta saisi mahdollisimman legen.. daarisen joten ehdotuksia otetaan avosylin vastaan.

varaviherpeukkua ei sitten perhana vie saanut hommattua reissun ajaksi mutta onneksi ainakin tsillit voi trimmatta vaikka sentin mittaseksi lehdettömäksi varsipötköksi ja silti kasvavat ku perkeleet. pakko kai nuo siemenylläritki on defolioida kaikista aurinkolehdistään että pärjäävät viikon ilman vettä, ei siinä että menetys olisi iso vaikka kuolisivatkin mokomat :p

P'z 'n love 2 y'all
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Smart shoppeja on pilvin pimein Damissa, jokaisessa suurinpiirtein samat roinat myynnissä, toisaalta ei niin ole niihin tullut tutustutta, ni en ole hirveä asiantuntija. Kirppareita on kanssa puistoissa, toisaalta taas en ole näin myöhään vuodesta ikinä Damissa ollut, niin en tiedä sesongista.

Barneys kannattaa jättää suosiolla väliin, ellei parissa vuodessa ole tapahtunut jotain maata järisyttävää parannusta -> Turistimesta. Suosittelen tutustumaan Dampkringin hassisvalikoimaan, loistopudia Damin koffareista löytyy sillointällöin, mutta veikkaisin että aika perushatsia saat 9 kertaa kymmenestä. Rokerij kannattaa tsekata, niillä on yleensä noita jenkkihypebudeja kehissä, ei välttämättä sen parempia kun muut, mutta voit sitten sanoa testanneesi :)

Tonni on aika jees massi viikoksi Damiin, mulla tais mennä sen verran viimeksi, hatsit, safkat ja asumiset on aika turistihinnoissa. Tonnilla selvisi jossain halvassa maassa kuukaudenkin helposti, sen takia tuo Dami jäänyt vähän omista matkakohteista. Prahaan ois melkein kannattanut mennä, siellä olisi kohta se ganja festikin, missä viime vuonna oltiin edustamassa Suomea. Tänä vuonna näyttäs jäävän koko Suomiedustus väliin, ellei Alex Stubbi reväytä ja mene sinne kehistelemään.
 

rasras

Active member
BOP 20 päivä alkaa high times cuppi ja jäbä on lähössä kotiin?

Cuppi on parasta aikaa scorata kunnon kukkaa ilmasiks tossa kylässä!
Ite polttelen käytännössä pelkkää läpyä Am ✡ Damis, mutta kyllä sieltä aina joku passaa kunnon kukintoa.... Chimera on postannut forumilleen kuvia mental floss:ist mikä on kasvatettu Marokossa, siinä on yksi odotetuimmista hatzi enteryistä.
Ed:in jenkki OG Kush polleni oli ihan tymäkkää tällä kertaa sitä muuten saa Bulldogista ainakin cuppin aikaan.

Ja amerikan poikien avajais illasta ei öljyn pitisi loppua...

Liikkumiseen hyvä vaihtoehto on sporat (riippuu missä asut). Päivän lippu oli 4-5 euroo, pitää poistaa juna asemaa vastapäätä valkoisesta puurakennuksesta.
Asuminen kannattaa järkkäillä kontakteilla oma hintani tulee olemaan joku reilu 50 euroo 5 yöstä. Omat huoneet jaettuna kaverin kanssa on 35 per yö.

PS 20 päivä on sitten hollannin laajuinen lakko ainakin metroissa ja busseissa.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Unohtu tuo koko ganjakuppi, paskin aika mennä Damiin budituristiksi on juuri ennen sitä :D

Mistä rasras on löytänyt yöpaikkoja viidellä kympillä?
Noi 35e per yö mestat jo on aika karuja, ainakin joissa oon itse yöpyny. Pelkkä kylmän veden lisäksi juoksivat myös Damin lukuisat hiiret pitkin huonetta :) Mut sniidun ei auta valittaa, toisella puolella katua ois ollu neljän tähden hotla, mut ei hitto viiti punkasta niin paljoa pulittaa, kun ei niissä tuu muuten hengattua kuitenkaan.
 
Top