What's new

presa

#Pacat, mare pacat... trei vieti potential distruse de o lege idioata si niste functionari imputiti prea zelosi in a o aplica...
moon.gif
#
+1 word!
 

Skit

Member
cum sa zici dupa ceva timp dupa ce i-au prins ca ii baga la trafic ? :|daca isi baga avocat si daca nu mai apar pe anumite liste din capitolul "droguri" si nu au mai avut probleme cu politia, nu cred ca o sa faca puscarie...
a, si daca nu o sa-i judece ceva comunist...
 
sa speram ca nu o sa ii bage la puscarie. cica aveau comportament ciudat si faceau scandal ?!? pe iarba sa faci scandal ?!? doamne in ce tara traim. da si aia prosti ba nene, cum sa stai cu atata iarba la tine, plm de mupetzi. militienii blana..., acuma daca vezi bine, si ei au stiut ce sa zica cat de cat, nu s-au spart aiurea... cica " ce faceati acolo? si asta: nu faceam nimica." :)))) " nu mirosea cand ai luat ghiozdanu' ? NU :))))) genial, Mupetzi :))). :laughing: :moon: s-a pisat pe militie :)))
 

Skit

Member
Intradevar e o prostie foarte mare sa stai in parc la fumat cand ai rucsacu plin de iarba... sa fiu in locul lor nici nu cred ca as trece prin parcuri cu rucsacu ala in spate :))
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si care era varianta sa ocolesti parcul, sa mergi pe strazi printre oameni unde are cui sa ii miroasa mai usor?

adevarul e undeva la mijloc, poate nici aia nu au facut scandal pe acolo cum se spune, dar nici politistii nu i-au bagat in seama degeaba. poate a fost un pont de la cineva? ce mai conteaza.. TUDOR E DE VINA!!!
 

MJgrow

Active member
Orcum politia mai are obiceiul de a se lua aiurea de lume, si a face perchezitii mai ales in randul tinerilor. Am vazut nenumarate perchezitii in zone pline cu tineret. Fix degeaba. Era dejuns sa iasa putin in evidenta cu mersul sau felul cum era imbracat, sau orce altceva ce facea o mica diferenta.

Iar seara tarziu 3 tineri cu ditamai rucsacii in spate, unul avand si dreaduri... motivul perfect.

Puteau ei sa se afle si la mall sau in padure ca tot se luau de ei. Si cum e final de luna toti fug cu biblia in mana sa dea amenzi, sa caute fel de fel de motive imposibile. Lucreaza la stat iar acesta impune target. Probabil obligatoriu. Multi au familie si rate mari la banca. Merg pe principiul cel puternic rezista.

Pula in gura lor. Bine ca e TUDOR de vina si nu altcineva.
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
amicu' jorgecervantes si-a facut site cu informatii si filmuletze :D
..............................punct tv ;)
 

MJgrow

Active member
pai in AMS intra in vigoare din 2013... deci ai timp eventual sa il petreci si pe celalat nu numai pe asta:)
 
Top