What's new

presa

Splif

Member
Site in toata firea ...
"Un tanar de 21 de ani din Bucuresti, care vandea ciuperci halucinogene, a fost arestat."
 

MJgrow

Active member
eu nu inteleg toata treaba asta cu arestul preventiv la noi in romania. Il aresteaza ca sa ce? sa nu mai creasca pana la proces sau sa nu faca cuiva rau? iaca pula.

Iar Mariaceamik e un exemplu de sus pana jos la oamenii care nu pot sa isi tina gura inchisa, si vorbesc pe unde nu trebuie. Adica se lauda la cine nu trebuie si mai ales unde nu trebuie.

Incearca sa intelegi ca pe noi nu ne intereseaza ca in ZONA ta se vand ciuperci, sau iarba sau ce mai vrei tu sa se vanda si cu cat. La noi in ZONA nu sunt dilari ca la tine in zona, unde poti cumpara mai bine ca in orcare loc din lumea asta, avand totul la discretie aproape pe tava.

Am o curiozitate... une ai auzit de forumul asta? cum l-ai descoperit ?
 

Splif

Member
Pai tu de unde crezi ca invata sa faca si el si sa vanda ?
Cand altii se bucura ca au si nu mai au ce sa caute la dilari ( iarba stropita etc ) si incearca sa isi faca singuri cat mai natural ) altii iau notite sa se integreze in societate.
Mariaceamik si-ar vinde orice din casa pentru 100g , oare ce va spune acest lucru ?
 

Splif

Member
Te-ai gandit ca daca o tine asa dand din casa sa fie el urmatorul reportaj ?:)
Scuze de off-topic.Sa revenim cu picioarele pe pamant
 

MJgrow

Active member
Am inteles ca "maraciuca" aia rupe capu rau de tot.

Si la multi le place... dar daca ar fi ceva natural cred ca nici la cur nu s-ar sterge cu ea.

Ar trebui totusi ca cineva de sus sa mai traga niste studii. Nu doar ce consuma si cum se simt de la chimicale.

Mai ales astia "medici" care s-au cacat pe ei atata. Stiu solutia, dar e mai usor sa interzici decat sa cauti o solutie sa indepartezi "raul".

Nu ar mai avea asa succes la TV prin randul pensionarilor si securistilor... Cine pula mea ii mai voteaza daca ar aparea cu o alternativa. ? NIMENI !
 
G

gibonelu'

eu nu am mai auzit de maraciuca de anu trecut, si atunci era destul de slabuta :))) sunt altele mult mai tari acum da m-am lasat ca a venit toamna si outdooru :D efectu depinde de ce fumezi... unele ti-o dau pe lene, altele energie si chef de vb, altele te fut la cap si te tripeaza de nu mai stii de tn :abduct: nus bune da uneori cand n-ai nimic de fumat si ai chef sunt mai bune decat nimic... problema e ca sunt asa ieftine 100-150 de mii un plic si ies 2-3 cuie bune, daca ar fi scumpe ca verdele nu ar mai cumpara atatia :)
 

SandalE

Member
Frate mai bine bei o bere, si fumezi un kent :)) Te fut prea tare de cap, la modu ca nu mai sti cei cu tine ... ma uit in jur si cand ii vad cat de rupti is dupa 2 cuie de legale ... care ii 35RON 0,5 cel mai ieftin .... ma fut pe ele, mi.am dat acu 2 saptamani, dupa o perioada de un an jumate in care nu mi.am dat cu legale si am zis ca ma cac pe mine :| is multi cocalari dinastea ce isi dau cu legale si habar nau cum e iarba, daca le dai cu un cui de verde si ii chiluiesc, nu ii buna, ca ei vor sa nu mai stie pe ce planeta se afla !
 

MJgrow

Active member
pai am si eu pretentii de la forumul asta... adica plm...

stai cu lumea de vorba vezi fel de fel de poze... ca in final sa te prinda de la 3 kile de canepa de pe camp, romaneasca, furaj pentru animale... material de facut ghemuri.

Nush ce sa zic... e ca si cum ai trece strada o data in viata ta si te-ar calca un trabant. Orcum nush ce sa zic apropo de intamplare.

Mai umblau fel de fel de povesti, gen ca au venit mascatii si au sarit pe niste copii de 16 ani care fierbeau canepa intr-un ceaun, asta undeva pe plaja in vama veche. Comando cu arme si munitie :))

Ca in filme cu prosti.


Ar trebui ca dupa fiecare isprava vazuta la TV sa facem recensamantul :)
 

VanVulpen

Well-known member
Veteran
Pacat, mare pacat... trei vieti potential distruse de o lege idioata si niste functionari imputiti prea zelosi in a o aplica... :moon:
 

NightS

Member
Ma uit la video si comm si nu mai vad sfarsitul prostiei, se apropie de infinit..........si noi suntem aia cu capu'n nori cica.
 
Top