What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

for meget lys

GoodTimes666

New member
mit rum er ca 1m2 med mylar 400w de har groet under cfl hvor de ser set sunde ud så blev de sat under 400w og vandet med alm vand for anden gang så beyndte de blive lyse på blade dog er / forbliver midter strengene grønne alle stilke til store blade er røde og de gror ikke så hurtigt min 400w er med en billig 150kr reflektor og er 55cm fra toppene har lige gødet dem for se om det skulle være det eller kan det være lecasten der ikke er blevet skyllet ordenligt efter eller skal de have en god udtørring ?
 

GoodTimes666

New member
de står i noget blomstermuld (danmuld fra den danske vildmose ??) så idag at ph var helt nede på 5.2?
troede jorden var for stærk? så har flushe potterme og blande noget kalk i øverste jord lag og gødet dem med en ec på 1.5 de er ca 40cm det er meget indica
det er flora jeg bruger går ud fra jeg skal gøde og vande gøde og vande med flora har slet ikke gødet dem før nu. startet dem i så og prikle i 2.5 og i 6.5 fik de blomsterjord måske forkert når det er veg de er i ?
 

GoodTimes666

New member
det er hvor store potterne er tror de har kunne lide få lidt gødning men tror de skal have mere spidserne stod lidt i et døgn og faldte igen synes toppene er lidt grønnere og mørkere end før hvis jeg gøder dem igen næste gang hvad ec burde de så få samme ec ? og så vande efter det rødderne vokser stadig i potten tror gerne der er mange for de er plantet om for 4 gang

lige nu er de i 10L potter men vil godt lige have de gror ordenligt når de sættes i blomst
 

dragongrower

Active member
okay.. Jeg må indrømme jeg har lidt svært ved helt at forstå hvad du mener..

Men hvornår er de blevet plantet om? Og den blomsterjord, er den med fuld gødning?

mvh
 

GoodTimes666

New member
vil jeg godt give dig ret i men flushede for at være på den sikre side da der står lednings værdi 2.5 4.5 men de stod i det i en uge til 14 dage det var 2 vandinger. lavede fint rodnet der lignede det mest N de manglede de fik lys mærker i det grønne nye vækst som så er opfulgt nu med lyse blade.

men synes du jeg skal gøde dem igen næste gang ? og hvad ec der vel stadig noget gødnings salte i jorden
 

dragongrower

Active member
prøv med halv styrke af hvad der står på bladene.
Hvis de er for meget lys er du ikke i tvivl.. Det sker kun i toppen som er lige ved lampen og der bliver det berørte stykke helt hvidt..
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Blomsterjorden er ik problemet tror jeg.... og heller ik en 400 på 1m2. Det er gødningsmangel eller mg def........ lyder som de ik kan optage nitrogen og det kan enten skyldes for lidt n eller forkert ph som hæmmer rødderne i at optage nitrogen. Hvor store er de nu?
 

GoodTimes666

New member
de er ca 45 til 47cm har lige købt et ph fugtigheds måler den siger ph er 7 nu og fugtighed i jorden er lige i slutningen af det røde felt skal de så vandes ? hvor meget vand giver i jeres i 10L potterne er ikke tøret helt ind med bare lidt fugtig jord hvor meget skal jeg lade dem tøre ind? ser ud til jo mere jorden tøre ind jo højere bliver ph det skulle nødig gå hen og blive alkaline har perlite og leca i min jord

men som sagt efter de fik gødning sidst blev de noget pænere at se på.
burde jeg vande dem igen nu med gødning eller vand ? ec var 1.5 sidst.
 

GoodTimes666

New member
ps kan jo ikke følge bladet, :) bruger den mængde micro og bloom der står og resten er flora gro de får indtil min ec passer

bladene føles heller ikke særlig tykke og spændte som hvis det var overgødning og spidser er ikke brændte men havde gullige spidser men det er ved at gå i sig selv igen ligner det bare mere det om jeg skal vande igen nu for bringe ph ned.
 
Jeg har lidt svært ved at forstå hvad du skriver. Det er meget rodet og ustruktureret. Prøv at bruge nogle punktummer og afsnit hver gang du snakker om noget nyt.
 

GoodTimes666

New member
tror jeg begynder gøde dem alt for sent. så der er et lidt ringe indhold af diverse ting til en plante af den størrelse. ? og så skal jeg måske til stille ph på 6.0. så kan den vel tøre lidt mere ud før ph kommer over 7?
hvis vandet har lav indhold af kalk hvad sker der så
 
Top