What's new

Chronic! By KidA

Har forsøgt med en støvsugerpose på indsugningen, men det er droppet igen da det stoppede airflowet for meget.. Har du en go løsning?

KN sælger noget filter som er lige til at skære ud, dette burde sagtens kunne smides på indsugningen og derved tage en del af de dyr/skidt som kommer med ind.
http://www.knfilter.dk/ - Disse skal ikke skiftes ud, dog renses engang imellem :)
Edit: Læste lige et tip med at sprøjte insektmiddel på filtrene når der er sæson for kryb.
http://en.wikipedia.org/wiki/HEPA Denne type filter jeg har læst nævnt mange gange.

Alternativt kunne man jo bare smide et kulfilter på den vej ind. Selv har jeg leget med tanken om at smide et lille rum med kraftig UV ind i ventilationssystemet, da dette går ind og rammer dyrene (Samt microorganismer, vira osv) på arvematerialet, så de derved ikke kan reproducere.
 

DonB

Member
Hey Kida

Tjek HOD de har nogen smarte filtere til og smide på sin indsugning(vi må jo ikke linke på den her side). Jeg har selv lige bestilt et! Det bliver ikke nemmere. Jeg har selv været igang med og lave noget filter fra en HEPA filter det er bare slet ikke lige så smart..
De hedder foresten Air sock

Peace
 

GDK

High Class Grass
Veteran
Tjek Dust Shroom ud...min næste investering. Minimal reduktion af airflow, med hepa kval. filtrering. Tjek også din PM.

Stay Safe
 
Z

zomb

Trippy grow KidA-:skiiing: seems your allready further...:plant grow:

...maby realizing that commercial strains for commercial grows just aint gonna do it... It most certainly does require almost surgical cleanliness in the growroom. (BTW; your setup is perfect, except from no filtering of air-intake, such an crazy risk takin!) If you want to yield great crops, your skill mastering enviroment is the major concern, the plants manage growth fine without much help. Use blowers both on top and bottom of SOG, use 'Blautafln'/ Blå fangplader til at monitere uønskede individer og populationernes størrelser. Fangst kan forstærkes ved at anvende lokkende duftkapsler som kan købes hvor man ellers køber nyttedyr mv. Rovmider og tæger er bedst på friland, jo mere kryb i dit telt jo værre, også selv om det i dette tilfælde er gavnligt kryb, kan det nemt tage overhånd, og inden længe har du insektbørn i ørerne... Husk også at insekter nemt kan smadre dine pærer og forsage brand, såvel som fedtede fingre! :dance013:

Peace- Håber du er modtagelig for lidt konstruktiv kritik
 

KidA

Member
GDK, tak for tippet!

tak for din post zomb.
hvis vi havde en kiste fuld af penge og uanede mængder af tid og plads, er der ingen tvivl om at det sikkert også havde set lidt anderledes ud.. Men vi forsøger at få det bedste ud af det med de midler vi har.. Største problem lige nu, er varme. Mens der er varmt i vejret er det enormt svært at holde temp. nede.. Vi ligger på omkring 33 graders peak på varme dage.

Ja, det er noget af en risiko at tage ikke at have noget filter på indsugningen. bug mistake. Har lavet en lappeløsning nu jeg håber dur.

rovmiderne fik nu rigtig godt fat i de trips vi havde, så de kan også fungere indendøre, omend måske ikke helt optimalt.

Kan godt være at chronic er en commercial strain, men growet er nu lavet for at behage lungerne frem for pengepungen. Det var bare chronic vi lige kunne få 50 cuts af på det tidspunkt. Det er ikke en sort jeg ville anbefale til nogen! bvadr.

Ligenu kører 5 strains: Chocolope, SLH, Vanilla Kush, og KLAR, samt 4 stk blueberry gum.

peaceout. :dance013:
 

Latest posts

Latest posts

Top