What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

TRGOVINA Hanf & Hanf AVSTRIJA / GRAZ & DUNAJ

K

kiree

sej je cool :D...klonu ne bo "nič" če bo kašen dan u temi. dobro...malo bo stresno, ampak že samo kloniranje je velik šok za rastlino. Vsaka (oz skoraj vsaka) rastlina ima v sebi "gene"-potencial da postane hermič tako da, ko zrastejo ženski jajca, pride samo njena narava na dan. če rastlina ni že po defaultu PRAVI hermič ne bo shermala zaradi dveh dni teme (lahko pa bo če boš delal kasneje napake). ko dobiš daš na 18/6 ali 24/0 da pride k sebi in je. če maš klone v hladilniku lahko tudi po par tednov ne vidijo svetlobe pa je vse cool.

jaz če bi naročal bi se proval zmenit da mi pošljejo samo neukoreninjeno vejico zavito v mokro krpo ali kaj podobnega in vse skupaj v najlonu in zapakirano...bolj undercover
 

BIG

New member
:elf: HRVATI, :santa1: SLOVENCI, :monkeyeat SRBI, VSE TI JE TO ISTI KURAC !!! :jerkit::bigeye::rasta::wave:




ja zdej si si pa naredu reklamo, mečeš nekoga k ma 25k€ letnega BDP s nekom k ma 4k€ na prebivalca, edina stvar k je pr nas isti kurac je to da smo bli pred slabmi 20 leti v isti skupnosti držav, v kateri smo po sposobnostih itak najbolj iztopal, pa smo šli ven ker smo zarad čefurjev itak samo nazadoval, ti si en kmet k ma trgovino v gradzu in pol kr nekej basaš da v slo kripli najemajo stanovanja nasprot ganjashopov pa da lahko semena prodajajo samo če povejo podatke strank, joj pa kje najdeš take fore, ljudje v BRUNN pejte 15 al 20 min od slo. meje majo ful več izbire po 9€ in tud količinski popust dajo http://www.floweryfield.com/zierplanzen.php

Brunn Öffnungszeiten

MO-FR 9.30-18.00h, SA 9.30-16.00h

A-2345 Brunn/Gebirge, Johann Steinböckstrasse 10

Tel: 0676/64 58 870
 
K

kiree

zanimivo, sicer je kr nekaj časa minilo od ur biologije na gimnaziji in raznih mioz itd. tako da se lih vsega ne spomnem kot je treba ampak dejansko se pri celični delitvi "prepiše" tudi dnk. In če je oseba/žival itd. izpostavljena mutagenim dejavnikom (radioaktivna sevanja, UV žarki, itd.) pride lahko do napak in se stvar za*ebe. Pol pride do rakastih tvorb itd. pri bolj enostavnih oblikah življenja (rastline itd.) se mutacija tudi "pozdravi" in se vzpostavi prvotno stanje (išči dna repair).

po moje pri cannabisu ni posledica mutacij...ampak je to odgovor rastline na stress (pač ko vidi da je kriza se sama sebe oplodi da ostanjejo potomci)....sej je kr neki folka tle ki se bistveno bolj spozna v to sceno...bojo oni kaj konkretega napisali

@ BIG Kaj ta lista v linku je lista klonov ali semen (pač ne znam švabsko :D) ?
 

weedster

Active member
rosskemp za take nepomembno dol sprane poste maš na voljo temo "Razno" in jo uporabljaj, tukaj pa se naj pogovarja nasploh o trgovinah v tujini, ker prodaja klonov je na tem forumu prepovedana, zato so vsi posti, kateri vsebujejo te podatke prirejeni z moje strani. Za take stvari imate PM-je.

Threads or posts pertaining to the buying/selling/trading/swapping/testing/giving of seeds, clones, pollen, cannabis, hash, or any other substance or article is not permitted in open forum by members and will be deleted. Threads or posts pertaining to the 'recreational use' of narcotic substances is not permitted in open forum by members and will be deleted. Threads or posts soliciting any of the aforementioned shall be deleted and the posting member will be banned from the site. Wish lists of varieties placed in posts, threads, or the members 'signature line' area will be deleted by admin as doing so is deemed an attempt to circumvent site policy regarding solicitations.

ps: Srečno 2010

Lp , weedster
 

mxmicho

New member
kaj pa meja pa to... kljub temu da je v evropski uniji prost pretok blaga ne velja to za nedovoljene artikle kot so kloni in nikol ne veš kdja te ustavjo pa pregledajo
 

lasko

Member
Jaz ne se bat ce je dva dni v temi, v najslabsem primeru je treba malo revegat, je pa res v kolikor imas potencjalnega hermija se zna pokazat
mxmicho ja imas prav samo kako pravijo kdor reskira profitira :D
 

benjani

New member
Mogoče je moj post malo neroden. Zanima me ali ima Hanf & Hanf trgovino tudi v Grazu? Namreč pod postom rosskempa oziroma na tistem linku ne najdem sedeža trgovine v grazu, prav tako mi ne odpiše nihče iz njihovega info stika. Ve kdo kaj o naslovu te trgovine v grazu?
 

rosskemp

Member
rosskemp, jest nisem nikjer zasledil trgovine v gradzu...mogoče kak link?

lp


TRGOVINA KJER PRODAJEJO ČEZ 50 VRST KLONOV SE NAHAJA ZRAVEN (ZELO BLIZU) IKEA TRGOVINE V GRADCU!!!!!(BLIZU BIVŠEGA MEDIAMARKTA!!!) PA LEP POZDRAVČEK IN USPEŠNO NAKUPOVANJE! :laughing: :smoweed:
 

ranta

Member
nekako je naneslo da sem testiral par sort iz teh trgovin , a mogoce izbirate samo fenote z najmanjsim yieldom lolzs? , ni me navdusil niti eden da ne omenjam koliko previdnosti je potrebno ko gres v nakupe v te trgovine , na kratko se ne izplaca ;)
 
Top