What's new

Ulkokasvatus 2011

-BG-

Member
Danish Passioonia

picture.php


picture.php
picture.php


picture.php
picture.php
 
Last edited:

Piel

Active member
Veteran
Tere, sun DP on aika lailla samanlainen kun Typhoonit ja PRxTyphoon mutta luuletko että ehtivät kukkia valmiiksi sysksyn aikana?
 

afgan11

Active member
Täällä pohjoisessa kans samanlaisia yksilöitä muutama. Antaa luontoäidin tehdä tehtävänsä ja loppusyksystä katsoo mikä tilanne.
Tällä hetkellä ei voi kuin olla tyytyväinen tämän kesän ilmoihin. :blowbubbles:
 

-BG-

Member
Niin, kuvissa on kolmea eri yksilöä. Että eiköhän nuo pisimmällä olevat ainakin kerkeä loppuun, helposti! Ainakin ovat nopeempia kuin viime vuonna ja silloinkin tuli valmista...
Tuo ekan kuvan monsteri (n.2m korkeutta) on ollu tosiaan vähän hitaampi kukkimaan, mut kyllä se sekin vielä kerkeää, uskoisin, ja paljohan tietty riippuu loppukesän/alku syksyn keleistä!
 

Jänes1

New member
Kiitoset linnunpelättivinkeistä. Spotin sijainti on senverran kuumottava että pelätin saattaisi houkutella harakkaakin vittumaisemman tuholaisen paikalle. Eli parempi muutama oksa poikki kuin possut pellolla =).
Onneks alkaa pikkuhiljaa olemaan valmistumaan päin noi plantut. Sweetheart näyttää nättiä purppuraväritystä.
 

Piel

Active member
Veteran
BG: Mulla on yksi joka on noin metrin pituinen ja kaksi kahden metrin "tankoa" -aikamoinen viidakko. Kaikki muut kasvit ovat enemmän tai vähemmän kärsinyt homeesta -varsinkin S60- mutta nää ovat ilmavampia eli toivoa on.
 

polarbear

Active member
Nice!

Mahtavat värit Thyphoonissa! Ja muutenkin hyvässä kukassa näyttäs olevan. Aurinkoa ja lämpöä vielä tämä kuu loppuun, niin pötköt on taattu :)
 

offthehook

Well-known member
Veteran
Hell of an amazing nice bud M3C4. Wow.

I'd be verry interested to know how her High works out on you.

Is Typhoon a " mind opener" or does it just "narrow" the mind and makes you wanna sleep ?
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Kivoja pamppuja joo!

Muutamia kysymyksiä tullut mieleen kesän aikana.

Guanossa on helkkaristi fosforia, muttei juurikaan kaliumia. Kompensoitteko jollakin vai riittääkö vegessä annettu kalium loppuun saakka?

Oli tarkoitus vetää taas luomuna kusella ja guanolla mutta lepakonpaskat oli myyty loppuun kaikissa paikoissa jo heinäkuussa. On siis menty syyslannoksella, jossa taas on paljon reilummin kaliumia kuin fosforia. So far so good. Tasapainon vuoksi kompensoitu PK liuoksella. Any thoughts?

Ja toinen juttu, miks ihmeessä tää threadi avautuu oletuksena aina sivulta 49???

Hyviä säitä! :wave:
 

obiwan

New member
Ite oon menny hevosenpaskalla vegen ja kukituksessa lisänny guanoa ja kananpaskaa ja todella hyvin toimii. Ei oo ainakaan mitään puutoksia näkyny, ja hyvin on pamput turvonnu. Mutta saa nähdä joutuuko earlyille lisäämään jotain.

Miten on porukalla diesel ryderit toiminu polttona, itellä viime vuonna dieseleistä tuli energistä, kun taas tänä vuonna on ihan käsijarru matskua. Kunnon jointti niin siitä sitten joutaakin melkein suoraan unille...
 

offthehook

Well-known member
Veteran
Hey man, good to see ya in here too SG.

Everyone 's got to check out this guy on the norwegian pages. He made me laugh and proud :D

Where is a will will be a way and he's gonna proof it to us.

I happen to like that attitude ;)
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Höh, luulin jo ettei olisi AFissä hometta, ulkopuolelta näytti hyvältä ja oikein terveeltä, mutta tässä kun trimmaa, niin olihan topissa hometta. Liian tiivistä nuppua tekee DR, perkele. :tiphat:
 

afgan11

Active member
Täällä sama homma ja sama lajike, onneksi sentään home oli vähäistä ja trikomit kypsiä. Spotti tosin oli -melko- kostea. Virheistä oppii, eka kesä, muttei viimeinen. :dance013:
 

Piel

Active member
Veteran
DR oli tänä vuonna pettymys, 5/5 urkkeja. Nojoo, ens vuonna. DR on muuten hyvä poltto, mun mielestä kaikki lajikkeet ovat väsyttäviä...

Taas kysyn: Jos kaikki trikomit ovat maitomaisia niin kannattako leikata? Mikä on silloin effekti?
 

afgan11

Active member
Piel, up/high/energinen pilvi <-- Korjatkaa jos väärässä.
Itsellä näytti olevan suurinosa maitomaisia, oli siellä muutama amberikin seassa, nam.

Aromi,hartsisuus,vahvuus ja maku ainakin yllätti allekirjoittaneen Diesel ryderin kanssa.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Partly cloudy ois kirjoitusten mukaan optimiaika korjata sato joo, sillon pitäs olla tee-hoo-ceet huipussa ja tasanen efekti, sitten kun siitä alkavat tummumaan ni menee jumimmaksi. Näin mä oon asjan ymmärtäny.
 

Latest posts

Latest posts

Top