What's new

Kannabis Suomalaisessa mediassa (artikkeleita)

kikkoman66

Member
Joo, voishan sitä jos kiinnostuneita löytyy. Räpellän ton printterin läppäriin, kun pöytäkone sano yhteistyösopimuksen irti. Voi olla et menee jussin jälkeen, jos tulee kiire lähtö mökille kellumaan.
 

Vapolize

Active member
img0359fe.jpg

img0360n.jpg

img0361r.jpg

img0362yd.jpg

img0363kj.jpg
 
Last edited by a moderator:
U

unthing

ei helvetti tota uutista, tukarit ruuhkauttaa hätäkeskusta kasvien takia...

voi vitun vittu miten perseestä ja absurdia :D
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Hivenen OT

Hivenen OT

Tappamisesta puheenollen, tuli tämmönen mieleen kun meillä on tämä paloittelumurhaaja, kiduttaja, ihmissyöjäneitokainen Terhi Tervashonka vapaalla jalalla, jota poliisi ei viitsi etsiä, eikä edes naisen omavalintaisesta vapaudesta viitsinyt sen kummemmin tiedottaa, niin onko oikein, että "Rikosseuraamuslaitoksen mukaan naista kohdeltiin kuin ensikertalaista, koska tämän edellisestä rikoksesta oli kulunut yli kolme vuotta." Niin, eihän tuo kun kiduttanut, tappanut ja syönyt uhriaan.

Samaan aikaan jos joku meistä täällä sattuu jäämään parin puskan kasvatuksesta kiinni, niin H-merkintä seuraan meitä hautaan asti, ja joka kerta kun sinivuokot kiinnostuvat asioistasi, niin tuo tuodaan esille ja sen perusteella kämppäsi, vähintään taskusi kollataan takuuvarmasti.

Kyllä on oikeusvaltion teesit vähän hakusessa.

Ja ihan niinkus tuo paloittelusurma ei ollut tarpeeksi, eukko tappoi vesurilla vielä toisen äijän jonkun nappien takia. Silläkin riskillä, että kuulostan perussuomalaisten äänestäjältä; mitä helvettiä tommonen tekee avovankilassa? Joku vitun roti tohon hyysäykseen ja asiat tärkeysjärjestykseen. Tämän kaltaiset impulsiiviset kannibaalit pitäs viedä sen kuuluisan saunan taakse, muutama lainsäätäjä ja Juha Valjakkala seuraksi. En usko, että edes äitinsä jäävät kaipaamaan.

Ja niin, jos ketään kiinnostaa tai jäi arveluttamaan, niin en äänestänyt persuja :)
 

Piel

Active member
Veteran
BT: et ole ymmärtänyt vankihoitosysteemi joten selitän: Rikollista tulee suojata että hän voi palata yhteiskuntaan, uhrit ja muut sivulliset saavat pärjätä omin neuvoin.

Ja tuomiot: raiskauksesta voi selvitä ehdollisella, murhasta vapaana parin vuoden jälkeen mutta vittu jos varastat rahaa pankista niin 7v tulee melko nopeasti.

Se siitä.
 

Piel

Active member
Veteran
Sensimillah: Emme saa antaa periksi sioille ja muille viranomaisille, halusin nähdä ruohon laillistmista vielä mun eliniässä.
 

Piel

Active member
Veteran
Taas nää A:damin juttuja. Olen käynyt kahdesti ja kaupunki on mahtava mutta eihän se ruoho sinäänsä niin kummallinen ole.

Turistimäärä tulee vähenemään jonkunverran mutta sekin on varmasti vaan tilapäistä.

Eihän se välttämättä edes totuedu jos riistoporvarit saadaan häädetty seuraavissa vaaleissa.:ying:
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ Ei tuo mennyt läpi Shengenin sopparin nojalla, jos jollekin myy haisulia, niin sitä pitää myydä sitten kaikille, siis ainakin Shengenkansalaisille :)

Tai näin mä asian ymmärsin.
Totta puhuu Piel, kun sanoo että kaupunki on hieno kokemus, ja laillisen pilven ostaminen ja sen polttaminen ilman kummosempia tuijotuksia on mukavaa, mutta ei A'damin pudissa ole juurikaan mitään spessua, ellei todella hyvä tuuri ole matkassa. Damkringistä saa kyllä hyviä hassiksia, mutta halpaa tuokaan lysti ei ole. :)
 
Top