What's new

Semmost ja Tämmöst

wattsonfat

New member
hóla

hóla

Moi semmosta kysyisin että voiko ufo olla suoraan aktiivihiilessä kiinni imemässä ilmaa, eli ilman että niiden välissä olisi letkua?
Ajattelin sillein että ah olisi jollain nostettuna vähän ilmasta ja siinä olisi suoraan ufo kiinni, ufosta lähtisi sitten letku cooltubeen mistä lähtisi letku ulos kaapista. Onko olemassa jotain luonnon lakia miksi ufon ja hiilen välillä pitää olla putki?
 

wattsonfat

New member
Pientä lisäystä

Pientä lisäystä

Vielä tähän välii, onko muute normaalia jos natikan koneistosta kuuluu sellanen sirinä?
(Oli pakko laittaa uus posti että saa bodycounttia nousemaa):help:

edit. Triviaali kysymys vielä, voiko kasvi saada valo-överit jos laittaa cooltuben liian lähelle kasveja? Väiteltiin kaverin kanssa ja omasta mielestä natikan voi laittaa vaikka 20cm päähän jos lämmöt pysyvät poissa.
 

Vapolize

Active member
Voi se olla suoraan kiinni ufossa,testattu ja en keksi miksei?
Kyllä perinteisestä kuristimesta sellanen pien sirinä kuuluu.
Periaatteessa valon voi lämpöjen salliessa laittaa niin lähelle kun haluaa,mutta ainakin oman kokemuksen mukaan ne kyllä ottavat nokkiinsa liian lähellä olevasta purkauspolttimosta ja en usko että parasta hyötysuhdetta saadaan aikaiseksi laittamalla polttimoa lähemmäksi.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
^ Hieno löytö.
Taso on vaan parantunut vuosien saatossa imo.

Siellä on ollut suomalaista osaamistakin esillä joskus, meikältä ja Bertsalta ainakin.. Farmeri Jonihan tais joskus voittaa, saatto olla jopa Photo of the year, en muista enää.
 

Vapolize

Active member
Oonko ainut ketä hiukan häiritsee englannin käyttäminen suomi osiossa?
Ei se nyt keneltäkään pois,mutta jotenkin jännä kun täällä kuitenkin englanniksi peruskysymykset voi kysyä vaikka growing osiossa.
Ymmärrän kyllä sitä lontootakin,että ei se siitä kiikasta.
Toisaalta hyvä että täälläkin on elämää.
 

Vapolize

Active member
No onhan se niinkin,mutta musta on silti kiva että on osio jossa puhutaan suomea suomalaisten kanssa,kun itse foorumilta löytyy 50 eri osiota missä keskustella englanniksi.
 
L

Lapplandish

Ihme kitinää.. kyllähän täällä suomea puhutaan. Ja pitäisikö tässä nyt sitten natsi-tyyliin kieltää muiden kielten puhuminen tällä osastolla? Oletko miettinyt että meillä on täällä Suomi-osiossa kavereita, jotka asuvat Suomessa mutteivät puhu suomea?;)

Kannattaa ajatella omaa nokkaansa pidemmälle ennen kuin alkaa suutaan avaamaan..

:bis:

ps. Jos siellä toisilla ala-foorumeilla on jotain kiinnostavan näköistä, niin luulen että kertovat englanniksi mitä siellä tapahtuu, jos vain kysyy.. Ei sovi rajoittua ja lokeroitua liikaa.. :)

pps. Tässähän voisi jo luulla, että kansanedustaja Hakkarainen on eksynyt tänne pieleen menneen kieltenopiskelumatkansa jälkeen.. :D
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Elkees pojjaat tommosista :)
Mummielestä ihan jees ulkomaalaistenkin jutut täällä, kuhan ei vallata topikkeja englannilla, muutenhan tämä suomiosasto olisi aika turha. Viime vuoden ulkkarissa on muutama pousti liikaa enkkua, mutta kyllä se sitten saatiin takas suomeen käännettyä.

Ja pitäähän se näitä suomea taitamattomia mamu-kasvattajia (lol) auttaa ongelmissaan.

:2cents:
 

Vapolize

Active member
Ei helvetti nyt tarvi vetää palkoa nokkaan.
Kuhanta lentäviä ajatuksia kirjottelen ja lisäilen postcounttia.
Lopulta mulle on yks vitun sama vaikka jengi puhus klingonia,kuhanta nyt mainitsin,en kitissyt tai ajatellut vain itseäni.


Nyt rauhotan mieleni ja ammeeseen savuille.
 

Wnbgrower

New member
Tämä on varmaan sopivin topic kysyä:

Oon tossa yhtä tyttöstä kasvatellu 70w monimetallin alla. Lajina Auto AK-47. Lamppu hommattu kaverilta ja hän ei löytänyt settiin kuuluvaa natikka-polttimoa. Kysymys siis kuuluu, voiko tolla monimetallilla odottaa mitään kukintoa? Tai varmaan jotain tulee, mutta jää varmaan dramaattisesti pienemmäksi kuin natikalla. Kasvatan omaksi iloksi eikä sadon määrällä ole niin paljon merkitystä, mutta ajattelin kysyä että onko kellään kokemusta monimettalilla kukituksesta?
 
L

Lapplandish

Kyllähän sillä satoa saa. Sanotaanko nyt vaikka että voit odottaa parempaa satoa kuin esimerkiksi vastaavalla ESL-setillä, joka on tarkoitettu kukitukseen. :) ..Ellen ihan väärin muista niin täälläkin osa porukasta on käyttänyt monimetallia ihan kukituksen loppusuoralla.. taisi olla Kukkamaisteri joka näin teki. Sieltä varmaan sais paremmin infoa tuosta monimetallilla kukittamisesta. Kaverin setit on sitä luokkaa vakuuttavat että voi jopa suosiolla uskoa mitä mies sanoo :)
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
Vähän pienemmäks jää sato kun vastaavalla natikalla mutta laatu pitäs korvata. Hyvin kukkii siis monimetskullakin!
 

Wnbgrower

New member
Kiitos vastauksista!

Monimetallilla mennään siis tämä rundi loppuun. Voin jotain raporttia heitellä sitten kun on sen aika. Ja toi ei ole ihan 100% AK 47, kun meni vähän siidut sekasin mitä sain kaverilta. Päättelin siittä että ainoa af näistä siiduista mitä hallussani oli ja rupesi kukkimaan 24/0 valolla. Piti alunperin mennä ulkokasvatukseen mutta jotenkin kiinnyin tähän yksilöön ja se jäi sisälle huostaani.
 

Vapolize

Active member


4x GHS ww.
Taitas olla aika hyvä kasvi scrogiin,taittuu miten vaan ja haarautuu perkeleesti.:watchplant:



Jigillä tuli pari kuhaa,sit tarvittiin veitsi,suolaa ja pippuria.
Oli hyvää.:trampoline:
 

Latest posts

Latest posts

Top