What's new

Ulkokasvatus 2011

Piel

Active member
Veteran
Yksi ladyboy toisensa jälkeen kaatuu homeen takia -pakastimeen ja baggeihin kun ne tulevat. Kristalleja aika paljon. PR ja Typhoon kukkivat aivan helvetin hyvin ja ne puskat ovat koht kaksi metrisiä ja jos budi valmistuu niin sato on mulle ennätyksellinen. On kuten Suomi Prk sanoi: Sativamaiset eivät homehdu kovin helposti, indicadominantit kyllä.
 

Tuco Ramirez

Active member
Tänään oli haettava hiukan budi maistiasia tulevista Auto Lemon Skunkeista, mut tosiaan looppaillessa näytti melkei kaikki trikomit olevan viel kirkkaita, kullanruskeita ei ollenkaan. Aivan uskomaton mäihä tosin tänä vuonna ettei hometta ole näkynyt vielä ollenkaan millään spotilla vaikka täälläpäin kesä tuntuu olevan esim. viime vuoteen verraten paljon kosteampi. Ja kaiken lisäks viel melkeen samoilla spoteilla mennään.. huh!



Hiukka violettia väriä saaneet lehtien reunat jo viime viikon aikana, syksy lähestyy pikkuhiljaa. Jos kaikki menee niinku pitää ni todellinen overgrow on luvassa meikäpojalle tänä kesänä, kuitenki tässä on sellanen perus "weekend toker" kyseessä!

Nii muuten, huomasin omalta osaltani hevosenpaskan toimivan tänä kesänä huomattavasti paremmin kuin kananpaskan. Ainakaan muuta syytä en tälle keksi, kun samat lajikkeet samanlaisella esikasvatuksella ja suurin piirtein samankaltaisilla spoteilla kasvoivat hevosenpaska-alulla huomattavasti suuremmiksi kuin kananpaskalla. Tää oli tosiaan kahdella eri lajikkeella ja kuudella eri spotilla todettu fakta. Eipä tarvii ens kesänä paljon miettii millä lannoittaa kevään kuopat. :tiphat:
 

Attachments

  • 260711g.jpg
    260711g.jpg
    71.2 KB · Views: 12
  • 260711h.jpg
    260711h.jpg
    126.5 KB · Views: 11
  • 260711e.jpg
    260711e.jpg
    79 KB · Views: 10

Tuco Ramirez

Active member
Niin tossa oli tosiaan 1/10 mun kasveista, toivotaan et kaikki menee parhain päin. Sori muuten tämmönen spämmi tähän väliin mut miten äijät postaa noita kuvii? Mä en osaa ku noita "attached thumbnails" kuvii vaikka kyllä albumikin tälle kesälle löytyy. Drag and drop....?? kun ei tunnu toimivan vaikka mitä koittaa...
 

rasras

Active member
Tuco käytitkö raakaa paskaa vai kompostoitua.


Ainoastaa kaks hermusta spotattu samalta mestalta vierekkäin.

kaverit keräsi ensimmäisen sadon viikko sitten sekstatuista kasveista ja toinen sato näyttäisi tulevan 6-8 viikon päästä samoista kasveista.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
2 satoa samoista kasveista? The fuck?

Piel, eiköhän ekat öörlit ole tuossa elokuun lopuilla kypsinä, pari kolme viikkoa edellä viime vuotta, mutta turha niitä on liian aikaisin napsia, tulee tuhdimpaa, tiiviimpää ja tietty enemmän haisulia mitä kauemmin kypsyttelee. Mahdottomuuksiin ei tietty pidä sortua, mut mikäs on odotellessa, kun on cure-purkit täynnä talven sisäpudeja :)

:tiphat:
 

Tuco Ramirez

Active member
rasras, kompostoitua hevosenpaskaa sain onneks käsiini kun muistaakseni neuvoit keväällä ihan tuoreen paskan olevan liian tuhtia.:)

Siinä satsissa jonka kippasin kuoppaan oli jo kastematojakin ihan kivasti mukana ja muutenkin tosi hajonnutta tavaraa. Sitä tulikin laitettua aika reilusti, varmaan ainakin 1/4 ellei jopa 1/3 kuopan täytteestä oli silkkaa paskaa, loput puutarhamultaa. Ja kuoppa muhi pari kolme viikkoa ennen kasvien paikalle tuloa.

Hyvin näyttivät tykkäävän!
 

Piel

Active member
Veteran
Nyt Sour 60 on kanssa mätenemässä. Tai yksi niistä. Puolet yläcolasta irti ja kuivumaan. Tänään bubble bagit ja viikonloppuna tehrään ladyboysista pollenia.
 

Hasanen

Member
Viimein sain kamerasta siirreltyä kuvia koneelle ja icmagin albumiin niin vois tännekin kirjotella.

Käväsin spotilla pikaseen kastelureissulla iltahämärällä, ekaa kertaa guano-litkulla. (toista kertaa kastelureissulla muutenkin koko kesänä) Otin pari hikistä räpsyä samalla nopsaan. Kukinta kivasti aluillaan kukkaspotillakin ja siiduspotilla on mukavasti hedelmöittynyttä kukintoa tulollaan.

Kukkendaaleni spotti. Tällä spotilla on puskemassa häpykarvaa seuraavat neidot; 3kpl EarlyWonderSkunk x Thyphoon, 2kpl Danish Passion x Royal Dane, 3kpl LR2 x (EWSxThy)
picture.php



Siemenspotti. Siemens potti. Täältä löytyy 2kpl Dieselryder x Thyphoon, 2kpl EWSxThy, 1kpl LR2x(EWSxThy). Rojut neitojen niskaan roiski onnekas Dieselryder urkki. Parista aikasemmasta kasvista tulee ainakin kunnon siemensato.
picture.php


Tämmöstä tiällä savonmualla, toevotaan että kerkees ies lähestulukoo valamista senssimilloo työntee ennenku tulloo syksy ja ettei nekkii vähäset mänis homehtummaa! Tähän asti ee voe ku myhhäillä ja naaroo nappaasa miten hyvin on männynnä, ja ennenkaekkee heleposti. Ei äkkipoeka uskos moisesta roppiikin horsmasta.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran


Tuo kolmannen kuvan kasvi on talven yli kestänyt pakkasia ja itänyt keväällä, kaksi noita oli, joista toinen oli narttu.. Mielenkiintoista seurata kehistystä, ja hyvältä näyttää, vaikka itse sanonkin :)
Praise Jah!
 

Piel

Active member
Veteran
Kaks S60 kuivumassa homeen takia. Just kun lähtivät paisumaan. En suosittele ulkolajikkeeksi meillä mutta sisätiloissa se olisi tosi hyvä.
 
Me and my friends harvested our first plant today. Strain is unknown but it looks awesome. Loads of trichomes and it yielded a little over 20g. Pics coming maybe tomorrow.
Still got 3 more Auto AK47 that we are going to harvest in early september.
 
Top