What's new

Pune o intrebare,primeste un raspuns

G

gibonelu'

cam in cat timp isi arata sexul niste plante daca le bag la flower fortat (le tin 12 ore afara si dupa le bag la intuneric)? :tiphat:
 

dalin

Member
o ligurita rasa adica fara varf cantareste 5 grame sau 3 grame ?.substanta care va sta in lingurita va avea granulatia zaharului.e vb de ingrasamant solid.
 

Dr Obvious

Member
Am nevoie de putin ajutor:D. Sunt aproape de recolta si vreau neaparat sa revegetez doua dintre plante. Problema este ca dupa ce recoltez va trebui sa desfintez totul pentru vreo 3 zile din cauza unei vizite. M-am gandit sa fac o cutiuta mica si foarte stealth in dulap, dar nu stiu daca ar functiona asa cum vreau eu sa o fac. Chestia e ca nu vreau niciun fel de sunet venind dinspre dulap (aici intra si orice fel de ventilator).
Asa ca urmeaza intrebarea:


Daca le-as pune un cfl mic cu spectru albastru pe care sa il tin 24/24 aprins, fara ventilatie deloc, ar rezista 3 zile fara sa le omoare caldura?

Daca aveti ceva sugestii nu ezitati! Chestia e ca am doua fenotipuri care chiar merita pastrate.

O zi buna!:tiphat:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ce incerci tu sa faci este destul de stresant si pentru o planta sanatoasa. avand in vedere ca aici vorbim de plante care trebuie sa isi revina din morti.. ar trebui sa fii mai grijuliu cu ele. pana la urma nici daca faci totul perfect nu poti fi nici pe departe sigur ca vor revegeta, nu e o operatiune tocmai usoara pentru planta.

in plus, 1 cooler nu se aude aproape deloc.
 

Dr Obvious

Member
De asta am si pus intrebarea pentru ca nu stiu foarte multe despre procesul de revegetare. O sa ma mai documentez si o sa incerc sa fac un sistem de ventilatie cat se poate de silentios.

Multumesc pentru raspuns!:wave:
 
Aveti careva idee cum se numeste insecta asta? O gasesc mereu pe plante si tare cred ca e vinovata pentru ciuruirea frunzelor..
 

Attachments

  • 100_3895.jpg
    100_3895.jpg
    50.3 KB · Views: 10
N

nopi

Aia de sus tot lacusta este care ii face probleme lui fan, nu sunt neaparat toate cum sunt in imagine(i), depinde de biotop.
 
Ma scuzati m-am exprimat eu gresit..vroiam sa intreb ce fel de lacusta e asta,am cautat pe net si nu am gasit nimic,si ma gandeam ca o fi vreun insecticid special pt lacuste din astea.

Ps.Eram prea spart cand am pus intrebarea si spart sunt si acum.D
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
o lacusta poate strabate distante enorme intr-o singura zi, si atunci.. insecticidul tau este egal cu zero. (oricum insecticidul este sistemic si foarte toxic, iar lacustele mor doar dupa ce mananca din planta.) daca ai suficienta vegetatie in jur nu ar trebui sa iti afecteze prea mult plantele.
 

sznake

jarhead
a prins gustul marioarei lacusta.. pentru ea e ca un fruct exotic, simte ca e "de import".. nu-i proasta bagaboanta, are gusturi costisitoare..
 

Latest posts

Latest posts

Top