What's new

Ulkokasvatus 2011

L

Lapplandish

Pikku updeitti

Pikku updeitti

Voehan mahoton että täällä on väellä hyvän näköisiä kasveja!:wave:

Pistänpä tähän sitten pari kuvaa omistani muutaman päivän takaa. Tuolla mun omassa threadissa on sitten vähän lisää kuvia ja selostusta, jos kiinnostaa käydä vilkuilemassa.:)

picture.php


 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
baittis ja kamu, leikatkaas tukkaa ni ei tartte hävetä äijien puolesta.

Täs ois fotoo diesel rydereistä: :)



Eio koolla pilattuja, ja tuntuu maistuvan elukoille ja ötyköille :) Mut eiköhän noista pari jointtia kääräse, jos jaksaa trimmata. Hometta ei ole vielä näkynyt. :tiphat:
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Jep, on kyllä satanu ihan törkeesti tänä kesänä. Ei yhtään kunnon poutajaksoa alkukesän jälkeen. Jos elukat ei ois syöny mun kaikkia autoflowereita, niin ne olis varmaan jo ihan mössönä XD

Home on Suomen ilmastossa se ykköspahis, breedauksen painopiste on omissa risteytyksissä aina homeenkestossa. Olkoonkin sitten hötyä, mutta homeetonta hötyä.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
:)

Teidän mestat on vaan mikroilmastollisesti huonolla sijainnilla.

Kesä hipoo taas täydellisyyttä, enimmäkseen kuivaa ja aurinkoa, muutamalla viikottaisella sadekuurolla joka on pitänyt huolen ettei oo tarvinnu lähtee vettä roudaamaan!

Dirrrrty south! ;)
 
M

Merrywanna

Just pulled up spots 1 and 2. Spot 1 had 5 small devil and spot 2 had 3 lowryder. All had some mold and a few had alot of mold.
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Kuukausiennuste

Euroopan keskuksen (ECMWF) 14. heinäkuuta julkaiseman kuukausiennusteen mukaan arvioidaan säästä neljän viikon ajalle 18.7.-14.8.2011 seuraavaa:

Lämpötila

Sää on varsinkin kahdella ensimmäisellä viikolla tavanomaista lämpimämpi. Suurin poikkeama on maan itä- ja pohjoisosassa.

Sademäärä

Sade-ennuste antaa varsinkin ensimmäisellä ja kolmannella viikolla viitteitä tavanomaista sateisemmasta säästä

Meteorologin arvio

Ilmanpaine-ennusteen mukaan aluksi maamme itäpuolella korkeapaine, jonka vaikutuksesta lämmintä ilmaa virtaa etenkin maan itä- ja pohjoisosaan. Kahdella viimeisellä viikolla maahamme muodostuu matalapaine. Säätyyppi on otollinen voimakkaille sääilmiöille.
--

Heinäkuun keskimääräinen sademäärä on 70mm, tuo on tullut paikoin yhden päivän aikana tänä vuonna. Tänäänkin spotillani on satanut 25mm, joka vastaa koko heinäkuun sademäärää viime vuodelta. Ehkä se tästä kuivahtaa, elokuussa alkaa olla kukinta siinä vaiheessa että kuivempi sää ois paikallaan. Ennusteet tosin ei sitä nyt lupaa.
 

Piel

Active member
Veteran
SP: Olet oikeassa ainakin siinä että varjossa homeen riski on suurempi ja korostuu jos on näitä kompakteja, matalia kasveja. Samassa spotissa on kolme PRxT ja niissä ei ole mitään hometta. Kaadoin eiloen yksi jossa oli enemmän hometta ja puolet yhdestä missä oli vähemmän ja ne ovat nyt pakastimessa odottamassa bubble bagsit -ladyboyt kaatuvat nyt tiuhaan tahtiin.

Mulla on yksi Hollands HopexLR2 joka ei ole vielä kunnolla näyttänyt edes sukupuolta...mitä luulette? Mahtaako se ehtiä? Mun Sour60it ovat nyt noin 45pv:ää vanhoja ja rupee nyt kellastumaan mutta budit ovat ilmavia -mahtaako nää valmistua 60:ssä päivässä ulkona?
 

SovietFinland

Active member
:)

Teidän mestat on vaan mikroilmastollisesti huonolla sijainnilla.

Ei auta kuivakaan spotti kun eilen ja viime yönä satoi vettä 36mm. Nyt järvi on peilityyni eikä edes auringon säteetkään kuivata pilven takaa. Pilvisyydestä huolimatta lämpöä on silti +25 ja ilmankosteus huitelee 80% hujakoilla.

Alkaapa taas vituttamaan.
 

Suomi-Prkl

Active member
Veteran
True, true.

Ja niin, onhan nuo autoflowerit vähän kehnoja suomen ilmastoon, ainaki noi indy-tyyppiset matalat ja läskit. Yhdestä hyvästä early-tyyppisestä kun voi saada sen 10x satoa verrattuna autoihin ja kestäävät kelejäkin huomattavasti paremmin. Mutta earlytkään eivät pääse kunnolla oikeuksiinsa Keski-Suomea korkeammalla kun loppuu kausi kesken.

Itse kasvattelen kahdella eri ilmastovyöhykkeellä ja eroa kun yöllä ja päivällä, etelän spoteilla on varmaan 1,5 kk pitempi kasvukausi!
 
M

Merrywanna

DPxRD and Typhoon. The tallest ones are over 2m.
picture.php

Big Devil
picture.php

Big Devil bud
picture.php
 

urpo

Active member
Tässä muutamia tuoreita otoksia.:tiphat:

Auto AK47




Pehkuruder x Thyphoon


(Pehkuruder x Thyphoon) x Early Wonder Skunk


Homehtuminen loppui kuin seinään sen jälkeen kun aloin torjumaan sitä vesi/maito seoksella.:dance013::plant grow:

On kyllä sopivasti saatu sadetta tänäkesänä. Tällä kelillä hommat etenee nopeasti. Trooppinen ilmasto:yes::yes::yummy:
 

SovietFinland

Active member
Juu, eihän tässä itsellänikään kaikki panokset tosiaan ole autoflowereissa. Earlyja löytyy 6-8 eri lajiketta tai risteytystä. Mutta fiilikset menee vitutuksen puolelle kun kova työ valuu hukkaan sateiden mukana.
 

Con

Member
picture.php

Paljonko tuosta kannattaa odottaa satoa ja milloinkohan suunnilleen olis valmista?
1kk päästä?

Kuva hieman epäselvä... Mutta mutta tehnyt kukkaa kaks viikkoa.


Mitäs lannotetta kannattais antaa noille että budit turpois enemmän ja valmistuis nopeemmin?
 

Tuco Ramirez

Active member
Mahtavaa kuinka komioita kasveja ihmisillä! Tosiaan pistää vähän naurattamaan kuinka paljon tänäkin kesänä Suomen mettissä kasvaa kukkaa. "Kuinka kumpujen kätköistä mullasta maan isät katsovat poikiaan."

Ens kerralla lupaan postaa kuvia, pari viikkoa niin ekan aallon kasvit treffaa vesurin kans. Tai no kynsisakset hoitaa kyllä homman..:shucks: mut homeelta on säästytty ja aika sopivasti budia tulossa talveks. Ehkä joku reilu 100-150g kuivana purkeissa yhteensä.

Tänä vuonna tuli vedettyä pelkkiä autoflowereita mut ens kesänä saa olla sit muutakin. No mut ei saa nuolasta ennenku tipahtaa... :dance013:
 

mikidimini

New member
mitäs ihmiset täällä tekee homeiselle pudille? Kaadettu o läjä s60 joissa osassa enemmän, osassa vähemmän hometta ;/
 

Piel

Active member
Veteran
Olen hiukan kokeillut sitä maitomenetelmää mutta täälläkin on kaadettu matalat indicat, s60 on näin pitkälle puhdas.
 

polarbear

Active member
Pistetääs kans näytille parit fotot ku alkavat osa tytöistä olla aikalailla valmiita tän kesän osalta.

Kokeilussa oli Paradisen uusia autoja parin lajikkeen verran. Pienet pandoraa ja isommat auto maria 2:sta. Ei ongelmia homeen kanssa, mutta aika laihasti tuli lannoitettua keväällä. Täytynee muistaa ensi kesänä työntää vähän lisää kanan paskaa multien joukkoon :)


 

Mac-E

Member
Kuvia käyty jälleen napsimas Diesel Rydereistä sekä lepakonpaskal kävin lannotelees ja rasvatontamaitoo kävin sumuttelees planttuihin.
Hometta en ole onneks viel havainnut.







 

Latest posts

Latest posts

Top