What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

For at plante ud?

WeedWizard

Member
Hej alle, long time no post ;) alas jeg er tilbage igen.

Jeg har det seneste stykke tid taget en del kloner af min mother of all good, white widow. Det må siges at være vellykket da der indtil videre er kommet ti rigtig dejlige tøser ud af det. Desværre er jeg rendt ind i et mindre logistik problem (får besøg af ikke-rygere) og ønsker ikke al den forklarings bøvl der hører med når mit hjem er fyldt med sjove grønne planter. En plante vil jeg kunne bortforklare, men ti styks bliver nok lidt sværre. De har ellers stået ude på min altan hele sommeren, desværre vestvendt så de kunne nyde godt af lidt mere sol. På trods af dette er de fleste ved at gå i blomst, nydelige :)

Anyway, spørgsmålet lyder på om det er for sent at plante dem ud in the jungle? Typen er dominerende indica og virker til at være afklimatiserede. Endvidere er der 2 styks silver haze som ikke er i nærheden af blomstring.

PS. Kogeren, sneg sig lige et ord ud af thread titlen. Virkelige dejlige grows i har gang i iår. Go høst :)
 
Nej, jeg ville ikke mene at det er for sent. Spørgsmålet er mere om det kan betale sig - dine hazes kan du i hvert fald godt glemme udendørs, og mon ikke de andre også ville være rare at kunne tage ind igen sidst på sæsonen?

Hvis der er mulighed for det, og det er strengt nødvendigt at få dem af vejen, ville jeg sætte dem ud i deres potter, og hente dem ind igen når de uindviede gæster er smuttet igen.

PS: "alas" betyder "desværre", så med mindre du virkeligt hader at være her, er det nok et forkert ord. Jeg synes at det er rart at du er tilbage - the more the merrier.
 

WeedWizard

Member
Done, tak for inputtet. For at få det optimale ud af det er det nok en god ide at få dem ind under noget HPS når sæsonen er ved at være slut.
 
S

SelfCatering

Hey weedW ..jeg er enig med Ingalls ...well almost ...Jeg mener ikke det er for sent og stille dem ud...de ville elske det big time..Jeg ville købe nogen spande og plante dem over i for derefter at sætte dem udenfor..også ville jeg hente dem hjem igen...hvis du kan nå at force dine indicas i blomst vil de måske forsætte selvom du smider dem udenfor...jeg har før med succes tvunget planter i blomst ...først et par dage i fuldstændig mørke også yderligt 2-3 uger i 12/12 dvs jeg sætter dem ud i solen og ind i mørkt rum hverdag i de uger...hvis det er ekstrem indica dominante damer vil de forsætte deres blomstring efter få uger med pågældende metode..sativa dominante revegger . Anyways for dem ud i deres potter eller nye og hent dem hjem igen når de kan ..det klare de fint.. Held og lykke med det m8
 

blackone

Active member
Veteran
Det er absolut ikke for sent når vi snakker om planter der allerede er voksne nok til at gå i blomst. Og slet ikke når planterne allerede er vant til døgnrytmen og temperaturen fra altanen.
Det bliver spændende at se om den white widow kan blive nogenlunde færdig udendørs - så må vi bare håbe at vi får et efterår der er bedre end den her sommer...
 

Latest posts

Latest posts

Top